SOLGT

VELHOLDT 33 FOT KAUSLAND PLATTGATTER

Pris 69 000 kr
Båten står i
Norge
Tilstand
Brukt
Type
Cabincruiser
Merke
Andre
Årsmodell
1986
Lengde i cm
1006 cm
Lengde i fot
33 fot
Bredde
300 cm
Motor Inkl.
Ja
Motorfabrikant
Mercedes 322
Motortype
Innenbords
Motorstr.
110 hk
Maks fart
10 knop
Drivstoff
Diesel
Materiale
Tre
Farge
Oljet
Sitteplasser
8
Soveplasser
6
Sjekk Småbåtregisteret

Beskrivelse

For kunde (eier 2) selges velbygget 33 fot plattgatter med skrog av fure og solid overbygg av aluminium. Båten er bygget av den anerkjente verftet Klauslands båtbyggeri i Hordaland i 1986 og fremstår fortsatt som velholdt og pen. Båtens overbygg av aluminium, og el. varmeovn (230 V land strøm) + nødvendig lufting har sørget for en at innredningen fortsatt er pen og tørr, uten tegn på fuktskader etc.

Båt og motor samt øvrige utstyr er uten skader utover normal slitasje.

Nåværende båteier kjøpte båten i 1999 som opprinnelig var levert til første eier som 3/4 – byggesett, d.v.s. tett båt, med komplett overbygg av aluminium inkl. skansedekk og ekstra brede dollbord (m/skli-sikkermønster), tverrskott og motoren montert. Øvrige innredning og nødvendig teknisk / el. utrustning ble deretter ferdigstilt av den tidligere eieren.

Nåværende båteier har selv sørget for nødvendig vedlikehold av båt og motor og øvrige utrustning som fortsatt er i god stand og fungerer uten problemer. Båten har årlig vært på slipp for kontroll og rengjøring. Bunnstoff og anoder har vært fornyet etter behov.

Båtens motor er en marinisert solid/grovbygget langsomgående 110 HK Mercedes 322 (buss-motor) er fortsatt lettstartet og fungerer uten problemer.

Båten solide og tette overbygg av aluminium er praktisk og pent innredet, med lukket sovelugar m/4 soveplasser (faste køyet + opp svingbare overkøyer) forut, romslig og pent innredet toalettrom m/WC (m/septiktank) og vask.

Lukket og romslig styrehus/dekksalong med førerplass og velutstyrt pentry på b.b. og en L-sofa/sittegruppe, m/spisebord som kan omgjøres til dobbel-køy, på st.b.

Båtens romslige (ca. 4 m2) selvlensende akterdekk er beskyttet av en pen kalesje fra 2012. Båten har med en kraftig badeplattform av rustfritt stål og teak.

Båten som ligger i båthavn på Stord (Elgøy) kan fremvises / prøvekjøres etter nærmere avtale.

HER ER DET MYE GREI OG ROMSLIG FERIE BÅT FOR PENGENE!

Utstyr

- Kraftig oljeovn (parafin)
-Velutstyrt pentry m/2 bluss kokkeappr., vask og kjøleskap
-Anker m/line
-Fendrer
-Div. tauverk

Reklamasjonsrett ved kjøp fra forhandler

Normalt gjelder 5 års reklamasjonsrett mot skjulte feil og mangler fra overlevering av produktet. Reklamasjonsretten brukes hvis produktet er i dårligere stand enn du hadde grunn til å forvente, basert på informasjonen du har fått fra selger. Reklamasjonsretten kan være begrenset hvis forhandleren har forretningssted utenfor Norge.

Les mer om reklamasjonsrett på FINNs hjelpesenter.

Kontaktperson
Asbjørn Bremnes
Mobil
92 85 70 04

Flatholmv. 34, 4098 Tananger

Stort kart Hybridkart Flyfoto

Annonseinformasjon

FINN-kode 95239304
Sist endret 9. jul. 2017 17:09

Rapporter annonse

Annonsen kan være mangelfull. Fullstendig salgsinformasjon og opplysninger iht. opplysningsplikt kan fås direkte fra selger.