SOLGT

Sandvik

NYPRIS !!!! - SANDVIK 26 AC M/DEFFEKT GEAR

Pris 39 000 kr
Båten står i
Norge
Tilstand
Brukt
Type
Trebåt/Snekke
Merke
Sandvik
Årsmodell
1980
Lengde i cm
792 cm
Lengde i fot
26 fot
Bredde
285 cm
Dybde
80 cm
Motor Inkl.
Ja
Motorfabrikant
Perkings
Motortype
Innenbords
Motorstr.
60 hk
Maks fart
8 knop
Drivstoff
Diesel
Materiale
Glassfiber
Farge
Hvit
Sitteplasser
6
Soveplasser
5
Sjekk Småbåtregisteret

Beskrivelse

For kunde (pensjonist) selges pen 1980 mod. Sandvik 26 AC. Båten som ble kjøpt som plastferdig byggesett av nåværende båteier som selv, med noe assistanse fra fagfolk, ferdigstilte båten. Båten ble praktisk innredet og installasjon av motor og øvrige utstyr ble fagmessig utført. Båten som er uten skader fremstår fortsatt som pen og velinredet, normal slitasje tatt i betraktning. Den praktiske innredningen av vannfast teak-finer som fortsatt er uten skader trenger imidlertid pusses og oljes.

Med lukket innredning, med romslig lugar med egen soveplass for 2-3 personer forut + spisebord forut og sittebenker, eget romslig toalettrom med portabelt kjemisk toalett, styrehus med oversiktlig førerplass og pentry m/2 bluss kokeappr. og vask, under hardtopp, med todelt kalesje over et romslig akterdekk + lukket akterkabin med soveplass for 2, er båten velegnet som turbåt samt til hobbyfiske.

Båtens 60 HK motor som ble anskaffet som brukt og installert i båten ca. 2000, var lettstartet og fungerte uten problemer frem til ca. 2012, hvor motorens Hurt gear sviktet) av ukjent årsak (sannsynligvis problemer med koblings-plate/lammeler etc.). Av ulike grunner (andre prioriteringer etc.) er ikke giret bli reparert/byttet (tilbud på brukt og nytt gear, henholdsvis kr. 5.500 og kr. 12.500, foreligger). Motoren er blitt startet og kjørt på tomgang noen ganger frem til ca. 2015 men har deretter ikke vært startet. P.g.a. problemer med startmotor (strøm - el. kontakt etc.). Motoren er imidlertid fortsatt "løs" og er nå (des.-16) blitt tørnet manuelt uten problemer.

P.g.a. ovennevnt motor/gir problemer er motorens eventuell restverdi ikke inkludert i oppgitt prisantydning. En vellykket reparasjon, eventuelt bytte av giret, vil kunne øke båtens verdi vesentlig, da motoren i utgangspunktet fortsatt vurderes å være i teknisk god stand (den fungerte uten problemer før giret ”røk”).

Båten har siden den var ny lagt på sjøen hele året, men har jevnlig, frem til ca. 2012, vært tatt på land for rengjøring og kontroll av undervannskroget samt påføring av nytt bunnstoff og bytte av sink anoder etter behov.

Båtens kalesje er nedslitt ("defekt") og må byttes. I øyeblikket er det lagt en presenning over kalesjen (ref. foto) for å hindre at vann lekker ned på akterdekket som ikke er selvlensende.

Båten som ligger i Ryggstranden Båtforening (brygg B-36) ca. 5 km. utenfor Stavanger, kan fremvises etter nærmere avtale.

HER ER DET MULIGHET FOR ET KUPP FOR EN MOTOR KYNDIG KJØPER.

Utstyr

- Romslig toalettrom m/kjemikalie toalett
- Pentry m/vask og plass for kokeappr,.
- Kompass
- Fendrer og div. tauverk

Reklamasjonsrett ved kjøp fra forhandler

Normalt gjelder 5 års reklamasjonsrett mot skjulte feil og mangler fra overlevering av produktet. Reklamasjonsretten brukes hvis produktet er i dårligere stand enn du hadde grunn til å forvente, basert på informasjonen du har fått fra selger. Reklamasjonsretten kan være begrenset hvis forhandleren har forretningssted utenfor Norge.

Les mer om reklamasjonsrett på FINNs hjelpesenter.

Kontaktperson
Asbjørn Bremnes
Mobil
92 85 70 04

Flatholmv. 34, 4098 Tananger

Annonseinformasjon

FINN-kode 89370937
Sist endret 3. mar. 2017 22:54
Referanse Asbjørn

Rapporter annonse

Annonsen kan være mangelfull. Fullstendig salgsinformasjon og opplysninger iht. opplysningsplikt kan fås direkte fra selger.