SOLGT

Marex

ROBUST HELÅRS KOMBI-BÅT - MAREX 25 DOGGER

Pris 99 000 kr
Båten står i
Norge
Tilstand
Brukt
Type
Yrkesbåt/Sjark/Skøyte
Merke
Marex
Årsmodell
1988
Lengde i cm
762 cm
Lengde i fot
25 fot
Bredde
280 cm
Dybde
80 cm
Motor Inkl.
Ja
Motorfabrikant
FORD 2715 E
Motortype
Innenbords
Motorstr.
120 hk
Maks fart
11 knop
Drivstoff
Diesel
Vekt
2 500 kg
Materiale
Glassfiber
Farge
Beige
Sitteplasser
6
Soveplasser
3
Sjekk Småbåtregisteret

Beskrivelse

For kunde (pensjonist i Skånevik) selges en grei og robust Marex 25 Dogger fra 1988 med 120 HK diesel motor. Båtens som nåværende båteier (eier nr. 3) kjøpte i 2004 selges p.g.a. av høy alder (84 år) og ønske om å bytte til en mindre åpen båt (skjærgårdsjeep etc.). Båten som har vært i jevnlig i bruk hele året til hobby-fiske har vært tatt på land hvert år, for rengjøring og kontroll, samt bunnstoffing og bytte av anoder etter behov. Båt er uten skader, normal slitasje tatt i betraktning.

Båtens solide innredning av teak med pene benkeputer etc. er fortsatt i god stand selv om båten bærer ”noe” preg av å kun være benyttet som ”bruksbåt” i de senere år.

Båten er praktisk innredet med lukket overbygg med solid skott med skyvedør i akterkant, sovelugar med 2-3 soveplasser og pent toalettrom med WC m/septiktank og vask, styrehus/dekksalong med førerplass og pentry på st.b og sittegruppe med spisebord som kan omgjøres til soveplass, på b.b. Med kraftig dieselvarmer (ny ca. 2012) er båten velegnet for helårsbruk.

Båten er utstyrt med en kraftig og driftssikker Ford 2715 E motor (s. nr. 1475/1 - gangtid ca. 2250 timer) som gir en økonomisk og behagelig marsjfart på ca. 9 kn., max fart + 11 kn. Slitedeler er byttet /reparert ved behov (oljekjøler på gir + ny dynamo 2015 etc.).Motoren som er start villig og har fungerer uten problemer (med unntak av en mindre lekkasje på kjølesystemet som nå under fagmessig utbedret (trykk-testing av varmeveksler, eksosmanifold og bytte av top-pakning etc.).

Romslig selvlensende akterdekk med todelt kalesje over. Med innvendig/utvendig manøverkontroll (hydr. styring.) og romslig selvlensende akterdekk er båten velegnet til hobby-fiske

PS: Vedlagte foto ble tatt før planlagt klargjøring/rengjøring (innvendig/utvendig) for
salg var utført.

Båten kan fremvises og eventuelt prøvekjøres i Skånevik (ca. 80 km. nord fra Haugesund), etter nærmere avtale.

Utstyr

-Innvendig/utvendig hydr. styring + manøverkontroll
-Eget toalett med WC m/septiktank
-Kraftig diesel varmer (ny ca. 2011)
-Todelt kalesje over akterdekk
-Selvlensende akterdekk
-Ekkolodd (trenger service)
-Pentry m/vask, trykkvann og kjøleskap
-Kompass
-Fendrer og div. tauverk
-Badeleider

Reklamasjonsrett ved kjøp fra forhandler

Normalt gjelder 5 års reklamasjonsrett mot skjulte feil og mangler fra overlevering av produktet. Reklamasjonsretten brukes hvis produktet er i dårligere stand enn du hadde grunn til å forvente, basert på informasjonen du har fått fra selger. Reklamasjonsretten kan være begrenset hvis forhandleren har forretningssted utenfor Norge.

Les mer om reklamasjonsrett på FINNs hjelpesenter.

Kontaktperson
Asbjørn Bremnes
Mobil
92 85 70 04

Flatholmv. 34, 4098 Tananger

Annonseinformasjon

FINN-kode 89314433
Sist endret 1. mar. 2017 08:59
Referanse Asbjørn

Rapporter annonse

Annonsen kan være mangelfull. Fullstendig salgsinformasjon og opplysninger iht. opplysningsplikt kan fås direkte fra selger.