SOLGT

Saga

SAGA 35 - GIDIGEN HELÅRSBÅT

Pris 219 000 kr
Båten står i
Norge
Tilstand
Brukt
Type
Cabincruiser
Merke
Saga
Årsmodell
1990
Lengde i cm
1067 cm
Lengde i fot
35 fot
Bredde
340 cm
Motor Inkl.
Ja
Motorfabrikant
PERKINS
Motortype
Innenbords
Motorstr.
150 hk
Maks fart
11 knop
Drivstoff
Diesel
Vekt
6 500 kg
Materiale
Glassfiber
Farge
HVIT
Sitteplasser
10
Soveplasser
8
Sjekk Småbåtregisteret

Beskrivelse

For kunde (eier nr. 2) selges særdeles velholdt og velutstyrt Saga 35, 1990 mod. med 150 HK Perkins diesel. Nåværende båteier som overtok båten i 2001 og som har brukt båten jevnlig ønsker nå å bytte til en mer hurtigående båt (type Viknes, Nimbus, Commander etc.). Båten som har solid glassfiber skrog i sandwich konstruksjon (støy- og kondens hemmende etc.), er uten skader, utover normal slitasje.

Kvalitetsbåten Saga 35 er konstruert av Eivind Amble og ble produsert i perioden 1981 til 1995 som lystbåt + i en fiskesjark versjon, båten ble også levert som seilbåt, med ketch rigg og ekstra kjøl, bl.a. til tyske kjøpere.

Båtens svært romslige og praktiske innredning med ståhøyde, har rikelig med bo/”tumleplass” for en stor familie på tur, eller som bobåt (8 soveplasser etc.), består av følgende hovedelementer:

-Romslig lukket salong + sovelugar forut (totalt 4 faste køyer), stor sittegruppe i salong m/spisebord (kan omgjøres
til 2 ekstra soveplass), pent innredet toalettrom m/WC (septiktank), vask (mulighet for dusj, umontert oppsamlings-tank for
avløpsvann følger med), stor langsgående benk (soveplass) og rikelig med skapplass.

-Romslig styrehus/dekksalong i forkant av akterdekk (m/skipsgulv) beskyttet av en stor hardtop med takluke.+ heldekkende
smart kalesje (lagres skult i overbygg), i akterkant. Førerplass og sittegruppe m/spisebord på st,b. Velutstyrt pentry med 2
platers Safe Flame koke/varmeappr. (m/lukket forbrenning), stor pentry-benk med vask og kjøleskap + rikelig med skap/skuffe
plass på b.b.

-Romslig akterlugar med eget toalettrom m/WC og vask (septiktank) og soveplass for 2+1. Båtens kraftige dieselvarmer +
varme-vifte i kokeappr. sørger for tilstrekkelig varme i hele båten.

Romslige for- og akterdekk dekk (topp av overbygg og akterkabin) med kraftig rekkverk rundt, sikrer rikelig med sikker uteplass for soling og fisking etc.

Båtens kraftige og driftssikre 150 HK Perkins turbo diesel, T6.3544M som er plassert under dørken i styrehuset (med dobbel isolasjon over motoren), er lettstartet og fungere uten problemer. Motoren er ikke utstyrt med timeteller, men da båten de første årene ble lite brukt og senere kun er benyttet til noen årlige ferieturer + helgeturer i nærområdet, er total gangtid beregnet til max. 2500 timer. Dyp kjøl og stort ror gjør båten retningsstabil, sammen med kraftig motor og baugpropell er båten svært lett å lett å manøver, selv under marginal forhold, under veis og i havn. Båtens propell og ror er godt beskyttet av en solid kjøl/stilk.

En båtvant båteier har sørget for årlig vedlikehold (bytte av olje og filter etc.). Nødvendige reparasjoner (rep. av gir 2001 + senere kontroll av dyser etc.) er utført av lokale båtverksteder.

Båten har lagt på sjøen hele året det meste av tiden, men har normalt vært slipp-satt årlig, for rengjøring og kontroll + bunnstoffing og bytte av sink-anoder etter behov. Båten var sist på slipp sommeren 2016. Skroggjennomføringer er kontrollert og byttet ved behov.

Båten som ligger i en båthavn i Sagvåg på Stord (ca. 1,5 timers biltur fra Bergen eller Haugesund), kan fremvises og prøvekjøres etter nærmer avtale.

HER FÅR EN MYE BÅT FOR PENGENE - DETTE ER EN ROMSLIG PRAKT BÅT SOM BØR SEES OG PRØVES.

Se også link til Sagaforum (trudelutt.com), hvor nyttig info. om Saga båtene finnes.

Utstyr

- GPS/Kartplotter
- VHF
- Auto Pilot (må kontrolleres – mangler strøm)
- Baugpropell (24 V - ny 1995)
- Ankerwinsj (24 V) m/fjernkontroll
- Velutstyrt pentry safe flam kokeappr, + vask og kjøleskap
- 2 toalettrom m/WC og vask (septiktank)
- Baugstige
-Dusj på akterdekk
-Varmtvannstank som og kan kobles på 220volt landstrøm
-Solpanel for vedlikeholds-ladding
-Kraftig lyskaster
-2 x 12 V batterier
-2 x 24 V batterier (start + ankervinsj)
-2 drivstoff takker med drenerings ventil i bunn
-Daviter for jolle
-Reserveanker
-Godt med fender og tauverk

Reklamasjonsrett ved kjøp fra forhandler

Normalt gjelder 5 års reklamasjonsrett mot skjulte feil og mangler fra overlevering av produktet. Reklamasjonsretten brukes hvis produktet er i dårligere stand enn du hadde grunn til å forvente, basert på informasjonen du har fått fra selger. Reklamasjonsretten kan være begrenset hvis forhandleren har forretningssted utenfor Norge.

Les mer om reklamasjonsrett på FINNs hjelpesenter.

Kontaktperson
Asbjørn Bremnes
Mobil
92 85 70 04

Flatholmv. 34, 4098 Tananger

Annonseinformasjon

FINN-kode 88186896
Sist endret 13. feb. 2017 18:59
Referanse ASBJØRN

Rapporter annonse

Annonsen kan være mangelfull. Fullstendig salgsinformasjon og opplysninger iht. opplysningsplikt kan fås direkte fra selger.