SOLGT

Årø

ÅRØ 875 AC - ROMSLIG NY RENOVERT TURBÅT

Pris 278 000 kr
Båten står i
Norge
Tilstand
Brukt
Type
Cabincruiser
Merke
Årø
Årsmodell
1982
Lengde i cm
875 cm
Lengde i fot
29 fot
Bredde
320 cm
Dybde
90 cm
Motor Inkl.
Ja
Motorfabrikant
VOLVO PENTA TAMD 22
Motortype
Innenbords
Motorstr.
105 hk
Maks fart
13 knop
Drivstoff
Diesel
Vekt
4 000 kg
Reg.nummer
BAQ-022
Materiale
Glassfiber
Farge
Hvit
Sitteplasser
10
Soveplasser
8
Sjekk Småbåtregisteret

Beskrivelse

Tilnærmet totalrenovert Årø-875 AC 1982 model med 98 HK Volvo Penta, selges for kunde, eier nr. 3. Båteier har bakgrunn som industrirørlegger og har tidligere drevet eget rørleggerfirma. Båteier som har lang erfaring fra renovering av båter, har bl.a. tidligere blitt prisbelønt for renovering av en trebåt. Båteier disponerer egen lagringshall for lagring av båter med tilgang til nødvendig verksted for renoveringsarbeid. Båten som fremstår som velholdt og pen, uten skader utover normal slitasje, selges p.g.a planlagt kjøp av større båt til hobby-fiske. Båten har bl.a. tidligere (flere år) vært brukt i ferskvann og brakkvann (Mjøsa + elveløp).

Det meste av båtens elektroniske utstyr inkl. 3 nye batterier + div. annen utrustning er nytt og installert av nåværende båteier. Demonterbare deler av innredningen av teak (bord, skapdører, skuffer og lugardører etc.), er pusset ned og sprøyt lakkert i lakkeringsskap (på Jotun), og fremstår som nytt. Puter og andre tekstiler samt formsydde tepper på dørken er av nyere dato.

Båten er utstyrt med en kraftig driftssikker og godt vedlikeholdt 98 HK Volvo Penta TAMD 22 fra ca. 1999, gangtid er under 600 timer. Årlig service samt 500 timers hoved service, inkl. bytte av register, er utført av lokalt båtverksted (dokumentasjon tilgjengelig). Motoren er svært lettstartet og fungerer uten problemer. Auto oljesmurt propell hylsen (olje fra tank).

Med lukket sove lugar med 2 benker/køyer forut og en ,romslig akterlugar med dobbelt køy + enkelt køy samt mulighet for å ”rigge” til for 2- 3 ekstra soveplasser i salongen, er det rikelig med soveplasser, for en familie på tur. Salongen forut er utstyrt med sofagruppe og spisebord. Et romslig pent inredet toalettrom, m/WC og vask er plassert ved nedgangen til salongen på st.b.

Styrehus med hardtop m/stor avtakbar luke over en oversiktlig førerplass, plassert foran en sittegruppe m/spisebord på st.b og en romslig passasjerstol, i forkanten av et velutstyrt pentry er plassert på å b.b. Akterdekket inkl. akterlugaren er dekket av en kraftig todelt heldekkende kalesje som sikrer et lunt oppholdssted under vekslende værforhold. Toppen av akterlugaren er utstyrt med en stor pute/madrass for soling.

Båten som nå (okt.-16) er tatt på land for rengjøring og vinterlagring i båteiers båt hall
i Sandefjord, er kjøreklar og tilgjengelig for visning, eventuelt sjøsetting for prøve kjøring, etter nærmere avtale.

HER FÅR EN SVÆRT MYE VELHOLDT TURBÅT FOR PENGENE.

Utstyr

-Germin EchoMap 91/SV – GPS/Kartplotter og kraftig farge ekkolodd m/utvendig svinger.
-El. ankervinsj
-2 bluss kokeappr. – (parafin)
-Wallas varmeappr. (parafin)
-Ny låsbar teleflexs styring
-Opplegg for landstrøm
-Eget toalett rom med WC m/100 ltr. septiktank og ny vask
-3 stk. nye 12V (105 amp) batterier
-Kraftig og pen 2 delt heldekkende kalesje over akterdekk/akterlugar
-Ca. 150 ltr. dieseltank (rustfri)
-Ca. 100 ltr. ferskvannstank (alu.)
-Fendrer og div. tauverk.

Reklamasjonsrett ved kjøp fra forhandler

Normalt gjelder 5 års reklamasjonsrett mot skjulte feil og mangler fra overlevering av produktet. Reklamasjonsretten brukes hvis produktet er i dårligere stand enn du hadde grunn til å forvente, basert på informasjonen du har fått fra selger. Reklamasjonsretten kan være begrenset hvis forhandleren har forretningssted utenfor Norge.

Les mer om reklamasjonsrett på FINNs hjelpesenter.

Kontaktperson
Asbjørn Bremnes
Mobil
92 85 70 04

Flatholmv. 34, 4098 Tananger

Stort kart Hybridkart Flyfoto

Annonseinformasjon

FINN-kode 84995154
Sist endret 27. nov. 2016 21:49
Referanse ASBJØRN

Rapporter annonse

Annonsen kan være mangelfull. Fullstendig salgsinformasjon og opplysninger iht. opplysningsplikt kan fås direkte fra selger.