SOLGT

Viksund

RIMELIG TEINE BÅT - OMBYGGET VIKSUND 25 M/SABB DIESEL

Pris 49 000 kr
Båten står i
Norge
Tilstand
Brukt
Type
Yrkesbåt/Sjark/Skøyte
Merke
Viksund
Årsmodell
1975
Lengde i cm
762 cm
Lengde i fot
25 fot
Bredde
250 cm
Dybde
90 cm
Motor Inkl.
Ja
Motorfabrikant
SABB DIESEL
Motortype
Innenbords
Motorstr.
22 hk
Maks fart
7 knop
Drivstoff
Diesel
Vekt
2 500 kg
Materiale
Glassfiber
Farge
BLÅ
Sitteplasser
4
Soveplasser
2
Sjekk Småbåtregisteret

Beskrivelse

For kunde (eier nr. 3) selges grei Viksund m/SABB diesel, 1975 mod. p.g.a. lite bruk og andre prioriteringer (har flere større båter etc.). Båten som opprinnelig er en robust Viksund 25 Columbi, ble for noen år siden bygget om til praktisk fiskebåt, med styrehus og lugar med 2 køyer forut og romslig selvlensende akterdekk med lasterom. Overbygg og akterdekk er solid bygget og dekket med plast (glassfiber duk).

Med innvendig styring og utvendig komplett styreposisjon m/hydr. styring / manøverkontroll (vribar propell), ekkoloddet plassert synlig fra manøverplass på akterdekket, er båten velegnet som kystfiskebåt (teine/garn liner etc.). Båten som er utstyrt med mesan akterut og en mast på overbygget fremstår som en pen og praktisk fiskesjark.

Akterut er båten utstyrt med en garn/redskaps binge med de-monterbart skott (ref. foto). På st.b. rekke aktenfor overbygget er det montert en kraftig festebraket av stål, for feste av kraftblokk etc.

Motoren er en driftssikker og drivstoff nøysom 22 HK SABB diesel som sammen med motorprodusentens velprøvde og vel renommerte vribare propellanlegg sikrer nødvendig fremdrift og sikker manøverkontroll, også under marginale forhold. Motoren er ikke utstyrt med timeteller men ingen ting tyder på at den er mye brukt (ingen tegn omfattende slitasje, unormal røyk et.). Motoren er startvillig og fungerer uten problemer.

En tilsvarende "reserve/delmotor", lagret i Florø, kan medfølge vederlagsfritt (eventuell fraktkostnad for kjøpers regning) om ønskelig.

Båten kan fremvises og prøvekjøres etter nærmere avtale i Ulvik i indre Hardanger.

Selv om ombyggingen av båten til fiskesjark bærer kosmetisk preg av å være et ”selvbygger”- prosjekt, er utført arbeid solid og resultatet er en grei og praktisk bruksbåt.

Båten ligger ved båteiers brygge i Ulvik i indre Hardanger og kan fremvises og prøvekjøres etter nærmere avtale.

HER FÅR EN MYE ROBUST OG PRAKTISK INNREDET BRUKSBÅT FOR PENGENE

Utstyr

-Kraftig hydr. styring innvendig/ utvendig
-Utvendig manøverkontroll (vribar propell)
-Ekkolodd synlig fra utvendig manøverplass
-Vribar propell
-Kraftig festeanordning for kraftblokk
-Diesel tank av rustfritt stål med drenerings kran
-Pentry benk i styrehus (u/kokeappr.)
-For og aktermast + mesan
-Romslig akterut
-Kompass
-Div. tauverk

Reklamasjonsrett ved kjøp fra forhandler

Normalt gjelder 5 års reklamasjonsrett mot skjulte feil og mangler fra overlevering av produktet. Reklamasjonsretten brukes hvis produktet er i dårligere stand enn du hadde grunn til å forvente, basert på informasjonen du har fått fra selger. Reklamasjonsretten kan være begrenset hvis forhandleren har forretningssted utenfor Norge.

Les mer om reklamasjonsrett på FINNs hjelpesenter.

Kontaktperson
Asbjørn Bremnes
Mobil
92 85 70 04

Flatholmv. 34, 4098 Tananger

Stort kart Hybridkart Flyfoto

Annonseinformasjon

FINN-kode 82259162
Sist endret 7. okt. 2016 21:09
Referanse ASBJØRN

Rapporter annonse

Annonsen kan være mangelfull. Fullstendig salgsinformasjon og opplysninger iht. opplysningsplikt kan fås direkte fra selger.