SOLGT

TEINEBÅT TIL HØSTPRIS!! PEN 26 FOT KOMMEDAL BÅT - FLOTT TREBÅT MED SABB DIESEL

Pris 49 000 kr
Båten står i
Norge
Tilstand
Brukt
Type
Trebåt/Snekke
Merke
Andre
Årsmodell
1980
Lengde i cm
792 cm
Lengde i fot
26 fot
Bredde
200 cm
Dybde
120 cm
Motor Inkl.
Ja
Motorfabrikant
SABB DIESEL
Motortype
Innenbords
Motorstr.
22 hk
Maks fart
6 knop
Drivstoff
Diesel
Materiale
Tre
Farge
Oljet
Sitteplasser
4
Soveplasser
2
Sjekk Småbåtregisteret

Beskrivelse

For kunde selges 26 fot Kommedals båt med 22 HK driftsikker SABB disel motor med vribart propellanlegg. Båten er bygget av det anerkjente trebåtbåtverftet Kommedal båtbyggeri i Stavanger, som er kjent for sin tradisjonelle fiske- og fritidsbåter av tre, med høy kvalitet og gode sjøegenskaper. Verftet bygget svært mange båter i tidsrommet 1902 - 1992, (ref. vedlagt link) vedr. verftets historie.

"erlingjensen.net/Maritim/Kommedalsbaat.htm"

Mer info. også tilgjengelig på internet, søkeord "KOMMEDALSBÅT".

Nåværende båteier som har eid båten de siste 4 årene er entusiastisk trebåt interessert og har restureret flere trebåter. Båten selges p.g.a. lite bruk og andre prioriteringer (nye prosjekter etc.).

Båteier har siden han overtok båten sørget for en omfattende oppgradering av båt og motor. Skrog og overbygg er oppgradert de siste årene (bytte av dårlig treverk etc.) av lokal båtverksted. Motoren ble totaloverhalt av merkeforhandler (Røyksund Mek.) i 2013. Motorens gangtid etter overhaling er under 30 timer. Båtens el. opplegg er kontrollert og oppgradert av lokalt el. verksted.

Med lugar forut og styrehus av aluminium, ekkolodd, kraftig oljeovn , pentry m/2 bluss gass kokeapparat og vask, egen sovelugar med 2 soveplasser forut, stort akterdekk, kraftig hydr. garn/teinehaler, samt driftssikker SABB-motor med vribart propellsystem, er båten velegnet som fiskebåt for yrke og fritid samt som turbåt.

Båten var på slipp for vårpuss siste uken i mai-16. Skroget over vannlinjen ble pusset og oljet. Nytt bunnstoff og bytte av sink anoder. Båten fremstår nå som "Ship Shape" og klar til bruk.

Båten som har vært vinterlagret på sjøen i båthus sist høst/vinter kan fremvises og prøvekjøres på Hundvåg (Grønnvika i Stavanger) etter nærmere avtale.

I HÅP OM EN SLARLIG HANDER REDUSERES TIDLIGERE PRISANTYDNING NÅ MED KR.36.000 (FERDIG PRUTET)

DENNE BÅTEN BØR SEES!!!!!!!!

Utstyr

- Hydr. styring inne / rorkult ute
- Ekkolodd
- Kraftig oljeovn (Taylors)
- Vribar propell
- Pentry m/2 bluss gas kokeapparat, vask og vann
- Kraftig hydr. kraftblokk (garn/teine haler)
- 2 stk. batterier
- Kalesje over akterdekk (ny)
- Mesan
- Brannslukker
- Anker m/ankerline
- Div. tauverk, fendrer etc.

Reklamasjonsrett ved kjøp fra forhandler

Normalt gjelder 5 års reklamasjonsrett mot skjulte feil og mangler fra overlevering av produktet. Reklamasjonsretten brukes hvis produktet er i dårligere stand enn du hadde grunn til å forvente, basert på informasjonen du har fått fra selger. Reklamasjonsretten kan være begrenset hvis forhandleren har forretningssted utenfor Norge.

Les mer om reklamasjonsrett på FINNs hjelpesenter.

Kontaktperson
Asbjørn S. Bremnes
Telefon
51 69 92 03
Mobil
92 85 70 04

Flatholmv. 34, 4056 Tananger

Annonseinformasjon

FINN-kode 81982526
Sist endret 16. sep. 2016 11:27
Referanse ASBJØRN

Rapporter annonse

Annonsen kan være mangelfull. Fullstendig salgsinformasjon og opplysninger iht. opplysningsplikt kan fås direkte fra selger.