Yamarin 68 DC

Yamarin 68 DC. Yamaha 150 HK. Lite brukt, kun en eier. Meget pen.

Pris 590 000 kr
Båten står i
Norge
Tilstand
Brukt
Type
Daycruiser
Merke
Yamarin
Modell
68 DC
Årsmodell
2015
Lengde i fot
23 fot
Bredde
254 cm
Motor Inkl.
Ja
Motorfabrikant
Yamaha
Motortype
Utenbords
Motorstr.
150 hk
Maks fart
37 knop
Drivstoff
Bensin
Vekt
1 300 kg
Reg.nummer
BBN 006
Materiale
Glassfiber
Sitteplasser
8
Soveplasser
2
Sjekk Småbåtregisteret

Beskrivelse

Nydelig Yamarin som ble levert ny til oss sommeren 2015 fra merkeforhandler. Alt fremstår fortsatt som tilnærmet nytt. Ingen riper, skader eller annen nevneverdig slitasje. Dette er en strøken båt og motor som kun har gått 175 timer totalt.
Sitteplasser gjøres raskt om til sittegruppe rundt romslig bord, eller til solseng.
Sitteplasser inne under dekk gjøres lett om til romslig dobbeltseng for overnatting. Det er toalett med septiktank under dekk.

Dette er en veldig god båt med mange smarte løsninger for beste mulig opplevelse på sjøen. Båten selges pga at vi rett og slett ikke har tid nok til å bruke den. Båten var ikke i bruk i 2019 sesongen og var kun i bruk noen få timer i 2020. Vi har vært kjempefornøyd med båten så langt, men har som sagt rett og slett ikke tid nok til sjølivet lenger.

I tillegg til standardutstyret listet opp nederst er båten levert med mye ekstra utstyr.

Her får du en båt som er behandlet skikkelig og som er tatt godt vare på av ordensmennesker. Alle servicer er fulgt opp og utført hos leverandør/merkeforhandler. Båten har vært lagret inne i tørt, frostfritt lager hver vinter.

Båten er nå sjøsatt i Halden og kan selvfølgelig prøves etter avtale.

Utstyr

Ekstrautstyr: - Ankervinsj med fjernkontroll - Lowrance kartplotter med ekkolodd og vann temp mm. - Fusion stereoanlegg med Bluetooth - Ekstra ferskvannsdusj montert akter ved badestige - Havnekalesje - Securemerket båt og motor - Div fortøyningsutstyr Standardutstyr: -Ankerbokser for og akter -Brannslukningsapparat -Dobbelt offshoresete med vipperygg -El.system med 2 batterier -Fast bensintank på 190 liter -Fenderfester (4 stk.) -Fire skrogvinduer som kan åpnes -Gassfjærer i lukene (4 stk.) -Hylle i lugaren -Interiørbelysning (3 stk.) -Kalesje, delbar -Kalesjebøyler som kan justeres -Kalesjegarasje -Kjøleskap på 48 liter med fryseboks -Koppholdere (3 stk.) -Lanterner -Lugardør som kan låses -Madrass i lugaren -Manuell lensepumpe -Netthylle -Rustfrie rekker og beslag -Badestige -Hydraulisk Seastar-styring -Solcellevifte -Solseng med ben -Teakbord med ben -12V strømuttak (2 stk.) -Teak på dørken i cockpiten -Teak på fordekk -Teak på akterdekk -Teak på badeplattformene -Teppe i lugaren -Trimplan 12" x 12" med brytere og indikator -Toalett, vannklosett tilkoblet 30 liters septiktank -Vask med trykkvann og 45 liters vanntank -Teakplate over vasken -Vindusvisker styrbord side -Yamaha LAN-multifunksjonsinstrumenter - Elektronisk startsperre motor
Du må være logget inn for å se profilen

Kjøpekontrakt

  • Ferdig utfylt kontrakt
  • 1 måned båtforsikring til kr 0,-
  • Digital signering

Brattskottveien 70, 1769 Halden

Stort kart Hybridkart Flyfoto

Annonseinformasjon

FINN-kode 81093846
Sist endret 3. jun. 2021 14:21

Rapporter annonse

Annonsen kan være mangelfull. Fullstendig salgsinformasjon og opplysninger iht. opplysningsplikt kan fås direkte fra selger.