SOLGT

”STELLA NOVA” - GIGANTISK 45 FOT YACHT /HUSBÅT SELGES SVÆRT GUNSTIG

Pris 329 000 kr
Båten står i
Norge
Tilstand
Brukt
Type
Cabincruiser
Merke
Andre
Årsmodell
1987
Lengde i cm
1350 cm
Lengde i fot
44 fot
Bredde
428 cm
Dybde
145 cm
Motor Inkl.
Ja
Motorfabrikant
VOLVO PENTA MD47B
Motortype
Innenbords
Motorstr.
240 hk
Maks fart
7 knop
Drivstoff
Diesel
Materiale
Glassfiber
Farge
Blå/hvit
Sitteplasser
12
Soveplasser
6
Sjekk Småbåtregisteret

Beskrivelse

Gigantisk 45 fots yacht/bobåt fra 1988 selges for kunde (familie - eier nr. 3) som ønsker å bytte til en større bobåt. Båten som er bygget i Fredrikstad ble av nåværende eier overtatt fra et dødsbu i 2015 (begrenset tilgang på historiske fakta). Av helsemessige grunner har tidligere eier benyttet brukt båten svært lite de siste årene. Båten er nå i daglig bruk som fulltids bo- og turbåt for 3 voksne personer. Båt og motor og øvrige utstyrt er i teknisk i god stand, selv om båten utvendig trenger en kosmetisk oppgradering. Med nødvendig pussing/olje av treverk samt generell rengjøring/boning etc., av skrog og overbygg vil igjen kunne tilbakeføre båten til sin "fordoms prakt".

Innvendig, fremstår båten nå som pen og velholdt, etter at de nye eierne i løpe av siste år har utført et omfattende rehabiliteringsarbeid.

Båten som opprinnelig ble bygget og er brukt som fritids- og bobåt er utstyrt med en romslig innredning med full ståhøyde over det hele. Forut er det en romslig sovelugar med dobbelkøy og rikelig med skapplass, i gangen mellom dekksalong og sovelugaren er det er stort, pent innredet toalettrom med WC, vask + eget adskilt dusj. En romslig Flybrige + et stort pop/akterdekk (over akter salongen/lugar), med en solid pen kalesje over, sikrer mye solplass og lun romslig utvendig oppholds- og stor spiseplass.

Båtens styrehus/dekksalong med sidedør til dekk, har en velordnet førerplass på st.b., velutstyrt pentry m/oljekomfyr, vask og kjøleskap + romslig sitte gruppe m/spisebord.

Aktenut er båten utstyrt med en romslig og svært pent innredet salong med stor sittegruppe med behagelig skinnsofa og spisebord + rikelig med skapplass + en enkel køyseng. Salongen har egen oljeovn. I akterkant av salongen er det en romslig sovelugar ( Owners Cabin” ) som er utstyrt med dobbelkøy og rikelig med skapplass. I gangen mellom akter salongen og ”Owners Cabin” er det et romslig toalettrom med WC og vask + vaskemaskin (240 V).

Båtens er utstyrt med en driftssikker 240 HK Volvo Penta TMD-100A. Motoren som er kjørt under 3000 timer er lettstartet og fungerer uten problemer. En båtvant (skipper/rekefisker etc.) båteier har sørget for nødvendig kontroll og forsvarlig vedlikehold av motoren.

Utstyrt med kraftig Vebasto diesel-varmeapparat + oljeovn, varmtvannstank og eget diesel 240 V diesel strømaggregat, radar, autopilot og annen nødvendig instrumentering for sikker seilas, ankervinsj forut og akter, er båten velegnet som helårs bobåt (studentbolig etc.) og turbåt for korte og lengre turer (opphold i syden etc.).

Båten er registrert i Norsk Skipsregister (kjenningsbokstaver LK 3750) og kan normalt benyttes som pant for lån.

Båten selges ”slik den er”, slippsetting for kontroll og påføring av nytt bunnstoff og bytte av anoder er planlagt før en eventuell overlevering.

Båten som er familiens ”helårsbolig” med fast båtplass sentralt i Svelvik (utenfor Horten) som også jevnlig benyttes som turbåt, kan fremviser etter nærmere avtale i Svelvik/Horten.

HER FÅR EN SVÆRT MYE BÅT FOR PENGENE – BØR SEES1

Utstyr

-Romslig Flybrige m/styre/manøver kontroll
-Romslig akter/pop-dekk (pen utvendig oppholdsplass m/spisebord og stoler under solid kalesje).
-Radar
-GPS/Kartplotter
-Auto pilot, Robertson AP 200
-VHF
-Ekkolodd
-TV
-Vetus 240 V diesel strømaggregat
-Optimus oljekomfyr med steikeovn
-Pentry m/vask med varmt/kalt vann
-Isoterm kjøleskap
-Kraftig diesel varmeapparat, Vebasto
-Reflektor rustfri oljeovn
-Vetus varmeapparat
-Varmtvannsbereder
-2 toalettrom m/WC og vask (forut og akterut)
-1 dusj (forut)
-Vaskemaskin (240 V)
-2 anker med ankerkjetting, el. ankervinsjer forut + el. vinsj akterut (mangler el. motor men kan opereres manuelt)
-Div. tauverk og fendrer

Reklamasjonsrett ved kjøp fra forhandler

Normalt gjelder 5 års reklamasjonsrett mot skjulte feil og mangler fra overlevering av produktet. Reklamasjonsretten brukes hvis produktet er i dårligere stand enn du hadde grunn til å forvente, basert på informasjonen du har fått fra selger. Reklamasjonsretten kan være begrenset hvis forhandleren har forretningssted utenfor Norge.

Les mer om reklamasjonsrett på FINNs hjelpesenter.

Kontaktperson
Asbjørn S. Bremnes
Telefon
51 69 92 03
Mobil
92 85 70 04

Flatholmv. 34, 4056 Tananger

Annonseinformasjon

FINN-kode 78085072
Sist endret 8. jul. 2016 22:48
Referanse Asbjørn

Rapporter annonse

Annonsen kan være mangelfull. Fullstendig salgsinformasjon og opplysninger iht. opplysningsplikt kan fås direkte fra selger.