SOLGT

Windy

FERIKLAR BÅT PÅ HVALER - PEN WINDY 26 MED NY (2009) VP-D2 DIESELMOTOR

Pris 119 000 kr
Båten står i
Norge
Tilstand
Brukt
Type
Trebåt/Snekke
Merke
Windy
Årsmodell
1983
Lengde i cm
701 cm
Lengde i fot
23 fot
Bredde
293 cm
Dybde
80 cm
Motor Inkl.
Ja
Motorfabrikant
Volvp Penta D-2
Motortype
Innenbords
Motorstr.
50 hk
Maks fart
9 knop
Drivstoff
Diesel
Vekt
2 400 kg
Materiale
Glassfiber
Farge
Hvit
Sitteplasser
8
Soveplasser
4
Sjekk Småbåtregisteret

Beskrivelse

For kunde som ønsker å bytte til mindre båt (passende for båthenger) selges pent brukt Windy 26 1983 mod med ny (2009 mod.) 50 HK Volvo Penta D-2 dieselmotor.

Båteieren (nr, 2 eller 3) som har hatt båten siden ca. 1997 har kun benyttet båten i sommerhalvåret og vanligvis sørget for forsvarlig vinterlagring og årlig service hos lokalt båtverksted på Hvaler. Sist vinter har båten ligget i båthavn i Oslo. Båten har nå vært tatt opp for kontroll og rengjøring av båtens undervanns-skrog + "vårpuss" og deretter kjørt til båteiers brygg på Hvaler.

Windy 26 er kjent som en romslig båt , hele 293 cm bred og rund i formene, med smarte innredningsløsninger av høy kvalitet.

Forut er båten utstyrt med en lukket salong/sovelugar med 2 køyplasser + ekstra soveplass i sittegruppe/spisebord + stikkøy under førerplass, eget toalettrom m/WC og vask.

Båten er utstyrt med kraftige vindskjermer med ruter av herdet glass i forkant av et stort åpen akterdekk, med velordnet dobbel førerplass på st.b, og et velutstyrt pentry med 2-bluss gass kokeappr., vask m/ v og k-vann, kjølebox og rikelig med skaplass på b.b. + benker m/puter av kunstlær på sidene og akterut. Hele akterdekket med førerplass og pentry er godt beskyttet av av en kraftig og pen, helt ny (mai-16) todelt orginal kalesje.

Utstyrt med romslig lukket salong/sovelugar med 2 + 1 faste soveplasser, romslig sittegruppe med et stort spisebord som kan omgjøres en stor ”familieseng” med ekstra liggeplaser, eget toalettrom med WC og vask samt romslig et selvlensende akterdekk med velutstyrt pentry med vask, dusj m/ varmt & kaldt vann (ny varmtvanntank i 2009), romslig sitteplass for 6-8 personer under kalesjen er båten velegnet som turbåt for en familie på ferie og som hobby-fiske båt (utvendig puter kan enkelt fjernes, ved behov). Insp. luke over propellen sikrer enkel fjerning av tauverk (fiskeredskap etc.) fra propellen, ved behov.

Mer info. om Windy 26 (båtest) finnest på : http://www.batmagasinet.no/bladarkivet/bruktbåttest-windy-26

Båtens motor er en topp moderne driftssikker langsomgående (max. 3000 r/min.) og stillegående Volvo Penta D-2 – 55F dieselmotor på 50/55 HK med et VP HS25A gir som ble installert av forhandler i 2009. Årlig motorservice er utført av lokal merkeforhandler (dokumentasjon kan fremlegges). Motorens er kun kjørt i ca. 260 timer. Et romslig motorrom sikrer nødvendig tilkomst for kontroll og service.

Oppgitt prisantydning er under totalkostnaden ved installasjon av den ny motoren.

HER FÅR EN MYE SOLID BÅT MED EN NYERE DRIFTSIKKER MOTOR OG EN HELT NY KALESJE, FOR PENGENE !!!!

Båten som ligger ved båteiers brygg (nr. 60), Sande Marina (Spjærøy) på Hvaler kan fremvises og prøvekjøres, etter nærmere
avtale.

PS: Båtplassen på Hvaler, inkl. 1 parkeringsplass for bil, kan eventuelt følge båten ut sesongen, på gunstige betingelser.

Utstyr

- Ny diselmotor (2009 mod.) - VP D-2 55 F (50/55 HK)
- GPS/Ekkolodd
- Stort kompass (Silva 100)
- Velutstyrt pentry m/vask (varmt 6 kalt vann)
- Varmtvannstank (varme fra kjølevan + el. element for 230 V
- 2 bluss gas kokeappr.
- Forskriftsmessig installert lukket lagringsboks m/drenering for gassflaske.
- Romslig kjølebox (Isotherm)
- Eget toalettrom med WC (ny 2009) og vask
- Dusj på akterdekket
- Kraftig badeplattform med teak rist (treverk fornyet i 2009)
- Baugstige
- Div. redningsvester + livbøye
- Dregg m/line, Fendrer og fortøyningstau

PS: Solid ubrukt opplagsutstyr kan medfølge mot tillegg: For opplag på land (alm. krybbe etc.) + opplagsutstyr for beskyttelse av båten på sjøen (stativ/bøyler av hardplass + solif presenning).
NB! OPPLAGSUTSTYRE SOM PASSER TIL TIL TILSVARENDE BÅTER KAN OGSÅ SELGES TIL ANDRE.

Reklamasjonsrett ved kjøp fra forhandler

Normalt gjelder 5 års reklamasjonsrett mot skjulte feil og mangler fra overlevering av produktet. Reklamasjonsretten brukes hvis produktet er i dårligere stand enn du hadde grunn til å forvente, basert på informasjonen du har fått fra selger. Reklamasjonsretten kan være begrenset hvis forhandleren har forretningssted utenfor Norge.

Les mer om reklamasjonsrett på FINNs hjelpesenter.

Kontaktperson
Asbjørn S. Bremnes
Telefon
51 69 92 03
Mobil
92 85 70 04

Flatholmv. 34, 4056 Tananger

Annonseinformasjon

FINN-kode 76966811
Sist endret 23. jun. 2016 22:56
Referanse Asbjørn

Rapporter annonse

Annonsen kan være mangelfull. Fullstendig salgsinformasjon og opplysninger iht. opplysningsplikt kan fås direkte fra selger.