SOLGT

RESTAURERINGSOBJEKT!! TIDLIGERE HAVNE BÅT - AQUA STAR FISHERMAN 33

Pris 59 000 kr
Båten står i
Norge
Tilstand
Brukt
Type
Yrkesbåt/Sjark/Skøyte
Merke
Andre
Årsmodell
1977
Lengde i cm
1006 cm
Lengde i fot
33 fot
Bredde
350 cm
Dybde
110 cm
Motor Inkl.
Ja
Motorfabrikant
FORD 2715
Motortype
Innenbords
Motorstr.
260 hk
Maks fart
12 knop
Drivstoff
Diesel
Materiale
Glassfiber
Farge
GUL
Sitteplasser
6
Sjekk Småbåtregisteret

Beskrivelse

For kunde, selges tidligere havne service båt som ble kjøpt fra Stord havnevesen i 2010. Båten som er fra 1970 var opprinnelig utstyrt med 2 Ford 2715 motorer u/turbo, på 130 HK. hver. P.g.a. problemer med b.b motor som en ikke lykkes med å reparere "gav opp" etter at hull i motorblokken ble påvist. Av ovennevnte grunn har båten ikke blitt brukt som planlagt og denne er fortsatt lagret på båteiers område, ved Sydnes ferjekai på Halsenøy.

Båteier har nå kjøpte en brukt Ford 2715 motor m/turbo på 175 HK som erstatning for den defekte motoren. Eieren vurderer også å erstatte båtens 2 motorer med en passende senter montert motor, da båtens kjøl har tilstrekkelig plass og styrke for en slik montering (inkl. innvendig montering av propell og hylse). Ref. foto fra 29 april-16 som viser innvendig bunn og kjøl med nødvendig plass for plassering av senter-montering av motor m/retta aksel.

P.g.a. ovennevnte motorproblemer og andre prioriteringer, har båteier nå "gitt opp" å sette båten i stand og tilbyr båten med 2 stk. Ford 2715 motorer (en montert og en umontert), ”slik den er” som et restureringsprosjekt (den overhalte defekt Ford 2715 motor med hull i motorblokken, kan følge med som ”delmotor”).

Båten skrog er svært solid med god stabilitet og uten skader av sikkerhetsmessig betydning, normal slitasje tatt i betraktning. Med romslig styrehus og overbygg forut, med pentry og sovelugar, nyere stort og selvlensende akterdekk av aluminium ( er hevet ca. 15 cm), mast med bom og en kraftig hydr. capstan i akterut, er båten velegnet som arbeidsbåt, for oppdrett og diverse annen maritim anleggsvirksomhet.

Dersom du har behov for en rimelig, solid bruksbåt som med noe "innsats” igjen kan settes i brukbar stand er det her muligheten for å gjøre et ”kupp”. GI BUD !

Båten som er lagret ved Sydnes ferjekai på Halsenøy (Kvinnherad) yterst i Hardangerfjorden
(bilferje fra Stord), kan fremvises etter nærmere avtale.

Utstyr

- Hydr. styring (Tennfjord)
-Radar (tilstand ukjent – virket ok ved siste bruk)
-VHF
-Varmeovn (olje)
-Hydr. capstan på akterdekk
-Kraftig nyere arbeids dekk av aluminium (hevet ca. 15 cm)
-Nye aluminiums luker over motorrom
-2 Nye drivstoff tanker a 600 ltr.
-Nye skroggjennomføringer
-2 stk. nye batterier (100 amp.)

Reklamasjonsrett ved kjøp fra forhandler

Normalt gjelder 5 års reklamasjonsrett mot skjulte feil og mangler fra overlevering av produktet. Reklamasjonsretten brukes hvis produktet er i dårligere stand enn du hadde grunn til å forvente, basert på informasjonen du har fått fra selger. Reklamasjonsretten kan være begrenset hvis forhandleren har forretningssted utenfor Norge.

Les mer om reklamasjonsrett på FINNs hjelpesenter.

Kontaktperson
Asbjørn S. Bremnes
Telefon
51 69 92 03
Mobil
92 85 70 04

Flatholmv. 34, 4056 Tananger

Stort kart Hybridkart Flyfoto

Annonseinformasjon

FINN-kode 74914701
Sist endret 5. mai 2016 18:16
Referanse Asbjørn

Rapporter annonse

Annonsen kan være mangelfull. Fullstendig salgsinformasjon og opplysninger iht. opplysningsplikt kan fås direkte fra selger.