SOLGT

22 FOT HURTIGÅENDE AREBEIDSBÅT M/SOLID INNERLINER AV ALUM – FOR ARBEID OG FRITID

Pris 179 000 kr
Båten står i
Norge
Tilstand
Brukt
Type
Yrkesbåt/Sjark/Skøyte
Merke
Andre
Årsmodell
2004
Lengde i cm
671 cm
Lengde i fot
22 fot
Bredde
240 cm
Dybde
80 cm
Motor Inkl.
Ja
Motortype
Innenbords
Motorstr.
120 hk
Maks fart
22 knop
Drivstoff
Diesel
Materiale
Glassfiber
Sitteplasser
4
Sjekk Småbåtregisteret

Beskrivelse

For kunde (eier nr. 2) selges svært robust hurtigående (over 20 kn.) 22 fot arbeidsbåt. Båten som ble levert fra Tau båtverksted i 2004 er selvlensende med pent og robust skrog av glassfiber og vanntett solid innerliner av aluminium, stort flatt (flusch) dekk, styrekonsoll med god passasje på begge sider. Motoren et plassert i et romslig vanntett rom akterut med god tilkomst.

Båten som opprinnelig er konstruert som en arbeidsbåt, bl.a. til bruk i forbindelse med oppdrettsnæringen, er stabil med stort fribord og stor laste evne. Av forskjellige grunner (forandring av behov) ble båten svært lite brukt av tidligere eier. Båten og motor som fremstår som godt vedlikeholdt har det meste av tiden ligget godt beskyttet på sjøen i tidligere båteieres båtgarasje. Båten er uten skade utover normal slitasje.

Nåværende eier, kjøpte båten i 2015 p.g.a. behov for transport i forbindelse med arbeid, til fra øyer i Ryfylke. Behovet for båt til arbeidsreiser er ikke lenger til sted og eieren ønsker å selge båten i forbindelse med kjøp av leilighet.

Båten kan enkelt tilpasses for andre formål, fiske (ettermontering av fiskekumme for levende fisk, leppefisk etc.) eventuelt annet fiske etter behov. Båten er også velegnet for turistfiske samt som arbeidsbåt til frakt av materialer etc.

Båten var sist på land for bunnstoffing og bytte av anoder samt kontroll/service av drev i 2015.

Motoren 2004 mod. som kun er kjørt ca. 250 timer timer er sist kontrollert ( justering av drivremmer, rengjøring av kjølesystem etc.) av mekaniker i april i år.

Båten kan fremvises og prøvekjøres på Hjelmeland i Ryfylke (ca. 2 timer med bli fra Stavanger), etter nærmere avtale.


HER ER DET MYE SOLID BÅT FOR PENGENE!!

Utstyr

- Hdr. styring
-GPS (eldre modell)
-Dregg, div. tauverk og fendrer

Reklamasjonsrett ved kjøp fra forhandler

Normalt gjelder 5 års reklamasjonsrett mot skjulte feil og mangler fra overlevering av produktet. Reklamasjonsretten brukes hvis produktet er i dårligere stand enn du hadde grunn til å forvente, basert på informasjonen du har fått fra selger. Reklamasjonsretten kan være begrenset hvis forhandleren har forretningssted utenfor Norge.

Les mer om reklamasjonsrett på FINNs hjelpesenter.

Kontaktperson
Asbjørn S. Bremnes
Telefon
51 69 92 03
Mobil
92 85 70 04

Flatholmv. 34, 4056 Tananger

Stort kart Hybridkart Flyfoto

Annonseinformasjon

FINN-kode 73566939
Sist endret 8. mai 2016 17:36
Referanse Asbjørn

Rapporter annonse

Annonsen kan være mangelfull. Fullstendig salgsinformasjon og opplysninger iht. opplysningsplikt kan fås direkte fra selger.