SOLGT

PEN 27 FOT PLATTGATTER AV PLAST - "FURUHOLMEN 27" SKROG

Pris 139 000 kr
Båten står i
Norge
Tilstand
Brukt
Type
Cabincruiser
Merke
Andre
Årsmodell
1982
Lengde i cm
823 cm
Lengde i fot
27 fot
Bredde
275 cm
Dybde
100 cm
Motor Inkl.
Ja
Motorfabrikant
Yanmar
Motortype
Innenbords
Motorstr.
165 hk
Maks fart
18 knop
Drivstoff
Diesel
Vekt
2 700 kg
Materiale
Glassfiber
Farge
Hvit
Sitteplasser
6
Soveplasser
4
Sjekk Småbåtregisteret

Beskrivelse

For kunde selges solid 27 plattgatter av plast (kopi av ”furuholmen 27” skrog). Båten som første gang ble sjøsatt i 1982 (samme eier) er en av 8 tilsvarende båter som ble bygget av et selvbyggerlag på Askøy, basert på en leieform som var kopi av et ”Furheholmen 27” plattgatterskrog. ”Furuholmen 27” med halvplanende skrog er velkjent for sine gode farts- og sjøegenskaper. Båtene ble fagmessig støypt under ledelse en ”fagmann” med nødvendig erfaring fra denne type plastproduksjon. Båten er utstyrt med kraftig ror og stilk av rustfritt stål.

Solid og pen innredning i teak ble laget/montert av en innredningssnikker med erfaring bl.a fra innredning av Viksundbåter. Overbygg og innredningen er tilpasset helårsbruk på Vestlandet, med tett akterskott i styrehuset og med dør til et selvlensende akterdekket.

Med lukket overbygg, innredet med egen sovelugar forut m/2-3 soveplasser, salong m/sittegruppe og spisebord på begge sider (4 x 2 sitteplasser som kan omgjøres til 2-3 soveplasser). Romslig styrehus med ståhøyde og pentry med vask og 2-bluss kokeapparat (på b.b. side under/bak passasjersete) + eget toalettrom m/WC og vask (plassert bak førerplass), kraftig varmeapparat med innvendig/utvendige luftdyser, varmtvannstank (dusj på akterdekk), romslig selvlensende akterdekk med heldekkende kalesje, er båten velegnet som helårs turbåt samt til hobby-fiske.

Båten som normalt har/er lagret i båteiers sjøhus har vært svært lite brukt de siste 15 årene og fremstår fortsatt som velholdt og pen, uten skader, utover normal slitasje. Båten selges p.g.a. lite bruk og plassmangel.

Båten er utstyrt med en kraftig 165 HK Yanmar 4LHM-DET motor fra 1999 (motor nr. 24498) med V-gear (Paragon PLV 20L) og rett propellaksel som gir en max. fart på ca.18 kn. og behagelig 12- 14 kn. på økonomifart. Motoren som ble installert i 1999 og kun er kjørt ca. 140 timer er samvittighetsfullt vedlikeholdt av en båtvant båteier og fungerer uten problemer.

Båten som sist var i bruk sommeren 2014 har frem til 26/3-16, vært lagret i båteiers naust på Askøy (ca. 30 min. kjøring fra Bergen). Båten er nå sjøsatt, og prøvekjørt, uten problemer, klar for visning og levering.

HER FÅR EN MYE BÅT, MED EN NYERE LITE BRUKT KRAFTIG OG DRIFTSSIKKER MOTOR, FOR PENGENE.

Utstyr

-VHF
-Hydr. Styring
-Varmeapparat (Wallas varmluft – dyser kabin/akterdekk)
- Nytt 12V 110 batteri At
-Pentry m/2 bluss kokeappr. og vask
-Varmtvannstank (kjølevann)
-Eget toalettrom m/WC og vask
-Stort selvlensende akterdekk m/heldekkende kalesje
-Dusj på akterdekk
-Anker m/ankerline
-Fendrer
-Div. tauverk

Reklamasjonsrett ved kjøp fra forhandler

Normalt gjelder 5 års reklamasjonsrett mot skjulte feil og mangler fra overlevering av produktet. Reklamasjonsretten brukes hvis produktet er i dårligere stand enn du hadde grunn til å forvente, basert på informasjonen du har fått fra selger. Reklamasjonsretten kan være begrenset hvis forhandleren har forretningssted utenfor Norge.

Les mer om reklamasjonsrett på FINNs hjelpesenter.

Kontaktperson
Asbjørn S. Bremnes
Telefon
51 69 92 03
Mobil
92 85 70 04

Flatholmv. 34, 4056 Tananger

Stort kart Hybridkart Flyfoto

Annonseinformasjon

FINN-kode 72729577
Sist endret 10. apr. 2016 09:51
Referanse Asbjørn

Rapporter annonse

Annonsen kan være mangelfull. Fullstendig salgsinformasjon og opplysninger iht. opplysningsplikt kan fås direkte fra selger.