SOLGT

Mørejet

NY PRIS !!!! GIGANTISK HELÅRS TURBÅT/SKYSSBÅT - MØREJET 1137

Pris 798 000 kr
Båten står i
Norge
Tilstand
Brukt
Type
Yrkesbåt/Sjark/Skøyte
Merke
Mørejet
Årsmodell
1997
Lengde i cm
1137 cm
Lengde i fot
37 fot
Bredde
350 cm
Dybde
90 cm
Motor Inkl.
Ja
Motorfabrikant
Cummings 6CTAB - 3M3
Motortype
Innenbords
Motorstr.
420 hk
Maks fart
28 knop
Drivstoff
Diesel
Materiale
Glassfiber
Farge
Hvit
Sitteplasser
12
Soveplasser
5
Sjekk Småbåtregisteret

Beskrivelse

For kunde som overtok Mørejet-båten som "innbytte båt" i forbindelse med salg av annen båt i feb..-16, selges robust helårs allværs båt, velegnet for yrkes- og fritidsbruk. Mørejet 1137 er kjent for sin høye kvalitet og gode farts- og sjøegenskaper og flere tilsvarende båter benyttes bl.a. som taxi- og turistfiskebåter. Båten som normalt vil kunne utrustes/tilpasses gjeldende krav til begrenset passasjertransport (inntil 11 + 1personer), er velutrustet og uten skader utover normal slitasje. Båtens kostpris som ny var over Kr.1.5 mill. (kopi av tilbud er tilgjengelig). Båten som har vært i familiens eie siden 2000 har i de senere årene vært lite brukt og selges nå av alder/helsemessig grunner.

Båten er utstyrt med lukket sovelugar forut, med en romslig dobbelkøy + 1 benk, samt inngang til stikklugar med stor dobbelkøy og rikelig med stueplass.

Lugaren forut innholder også et velutstyrt toalettrom med WC og håndvask + eget dusjkabinett (rikelig ståhøyde begge steder).

Videre er båten utstyrt med romslig og velutstyrt styrehus/dekkssalongen med velordnet og oversiktlig førerplass (flycookpit løsning), behagelige luftdempede fører og passasje stoler, romslig sittegruppe med L-sofa og stort delvis nedfellbart bord. Velutstyrt pantry med gasskomfyr og 2 bluss kokeapparat, kjøleskap og stor byssebenk med rikelig med skuffe/skapplass.

Kraftig defroster (kjølevann) + kraftig dieselvarmer (Webasto) sikrer tilstrekkelig varme i hele båten, for helårsbruk.

Flyebridge (for godværs seilas) med styreposisjon inkl. komplett manøverkontroll og 4 sitteplasser (vedlikeholdsfrie stoler av plast), gir mulighet for optimal panorama utsikt under seilas og under marginale forhold i trange farvann og i havner. En kraftig Targa-bøyle i akterkant av flybridge med optimal plassering av radarantennen og diverse andre antenner samt forskriftsmessige lanterneføring.

Stor selvlensende akterdekk med port i hekk gir enkel og trygg adkomst til båten via badeplattform. Det romslige akterdekket med solid rekkverk rundt er også ideelt for div. maritime aktiviteter, bl.a hobby- og turistfiske samt for bruk av båten til vare- og persontransport etc..

Solid rekkverk/fester i rustfritt stål rundt hele båten sikrer trygg ferdsel utvendig og nødvendig fester for fendrer og fortøyninger.

Dekksflater, dollbord og toppen av overbygg (hvor folk går) er malt med grå ”anti-skid” maling, for sikker ferdsel og enklere rengjøring.

Akterdekket er utstyrt med tilstrekkelig belysning, inkl. 3 Led lys ”spoter” under takoverhenget.

Med og en driftssikker motor m/sluregear, sidepropell forut og akterut, 3 stk. manøverkontroll (innvendig, flybridge og akterdekk) er båten velegnet som taxi/turistfiskebåt.

Motoren er en velholdt NOGVA Commings diesel på 420 HK som gir en behagelig marsj/økonomifart på 22-23 kn. og en maksfart på ca. 28 kn. Tidligere båteier (frem til 21/2-16) som har nødvendig teknisk bakgrunn (maskinist) med bl.a. lang erfaring fra drift og vedlikehold av skyssbåter etc., har sørget for nødvendig vedlikehold. Motoren som er lettstartet og fungerer uten problemer, er kun kjørt ca. 1500 timer.

Det er ny sjøvannspumpen og ny propell. Roret ble skiftet i 2013. Nytt bunnstoff og nye sinkanoder sommeren 2015.

Informativ båttest, bør leses:
www.batmagasinet.no/bladarkivet/test-mørejet-1167

Båten som er klargjort for salg kan fremvises i Gjermundshamn (i Hardanger, ca. 2 timer med bil fra Bergen) etter nærmere avtal.

OPPGITT PRIS ER CA. 50% AV KOSTPRIS SOM NY - HER FÅR EN MY KVALITETSBÅT FOR PENGENE.

Utstyr

- El. sidepropell for (ny) og akterut
- El. fjernstyrt ankervinsj akter
- GPS / Kartplotter
- Radar
- Ekkolodd
- VHF
- Kraftig fjernstyrt lyskaster
- Defroster/varme fra kjølevann
- Kraftig dieselvarmer (Webasto)
- Velutstyrt pentry m/gass komfyr og kjøleskap
- Egen sovelugar m/dobbelkøy + dobbel stikkøy
- Romslig toalettrom m/WC og vask (ståhøyde) + eget dusjerom
- Opplegg for landstrøm
- 3 skt. kraftige batterier
- Fendrer + div. tauverk.

Reklamasjonsrett ved kjøp fra forhandler

Normalt gjelder 5 års reklamasjonsrett mot skjulte feil og mangler fra overlevering av produktet. Reklamasjonsretten brukes hvis produktet er i dårligere stand enn du hadde grunn til å forvente, basert på informasjonen du har fått fra selger. Reklamasjonsretten kan være begrenset hvis forhandleren har forretningssted utenfor Norge.

Les mer om reklamasjonsrett på FINNs hjelpesenter.

Kontaktperson
Asbjørn S. Bremnes
Telefon
51 69 92 03
Mobil
92 85 70 04

Flatholmv. 34, 4056 Tananger

Annonseinformasjon

FINN-kode 71550174
Sist endret 26. feb. 2016 16:02
Referanse Asbjørn

Rapporter annonse

Annonsen kan være mangelfull. Fullstendig salgsinformasjon og opplysninger iht. opplysningsplikt kan fås direkte fra selger.