Utløpt

Viknes

NY PRIS!!!!! RUBUST VIKNES 770 SJARK

Pris 398 000 kr
Båten står i
Utlandet
Tilstand
Brukt
Type
Yrkesbåt/Sjark/Skøyte
Merke
Viknes
Årsmodell
2008
Lengde i cm
770 cm
Lengde i fot
25 fot
Bredde
270 cm
Dybde
80 cm
Motor Inkl.
Ja
Motorfabrikant
YANMAR
Motortype
Innenbords
Motorstr.
120 hk
Maks fart
15 knop
Drivstoff
Diesel
Vekt
2 300 kg
Materiale
Glassfiber
Farge
HVIT
Sitteplasser
5
Soveplasser
2
Sjekk Småbåtregisteret

Beskrivelse

For dansk pensjonert fisker selges velholdt og velutstyrt 770 Viknes Sjark 2008 mod. med 120 HK Yanmar m/sluregear. Båten ble levert som ny av Viknes AS og ble deretter utrustet og klargjort for dansk kystfiske ved et lokalt dansk verksted, bl.a. tilpasset bruk i grunt farvann. Båten som har vært brukt til kystfiske utenfor Thorupstrand (vestkysten av Danmark) selges p.g.a at båteier som pensjonist ikke lenger driver yrkesfiske.

Viknes 770 er velkjent for sine gode farts- og sjøegenskaper og er en svært populær kystfisk båt. Båt og motor er uten skader, normal slitasje som fiskebåt tatt i betraktning.

Utstyrt med lukket styrehus og sovelugar forut, eget toalettrom m/WC og vask, romslig selvlensende akterdekk, arrangement for garnsetting og lagring av fiske kasser akterut, kraftig hydr. kraftblokk - garn/line haler, (beskyttelse av skutesiden under blokken), 2 manøverposisjoner (inne/ut), dekkslys, kraftig ekkolodd, autopilot og VHF og en kraftig driftssikker dieselmotor m/sluregear, er båten velegnet som fiskebåt, for yrke- og fritidsfiske.

Båten er utstyrt med en velprøvd, driftssikker 120 HK Yanmar diesel m/sluregear. En båtvant båteier med nødvendig teknisk innsikt har samvittighetsfullt sørget for nødvendig motorservice (jevnlig byte av olje og filter etc.). Motoren som er kjørt ca. 3400 timer er i god stand og fungere uten problemer.

Båten er tilpasset operasjon/fiske på grunt vannet (sandbanker etc.), bl.a er hele undervannskroget påført et beskyttende ca. 2 mm tykt gummibelegg, en ekstra kraftig kjøljern (inkl. stilk og forsterkning i baugen) av rustfritt stål er montert under hele båten i tilleg er kjølevannssystem lukket (kjølevannsrør innebygget i hulrom i skroget (ref. foto av huller i bunn etc.).

P.g.a. spesielle havneforhold i området trekkes båten normalt på land hver dag etter endt bruk, ved hjelp av et enkel slipp/båthenger-arrangement. Båten som er hjemmehørende i den danske kystbyen Thorupstrand (ca. 110 km. syd for Hirshals) er klar for leveranse og kan fremvises, eventuelt sjøsettes for prøvekjøring, etter nærmere avtale.

Båten er registrert i dansk fiskeriregistret (dansk fiskekvote kan følge båten på spesielle betingelser, mot tillegg). Oppgitt prisantydning er eksportpris, fritt levert Thorupstrand-området i Danmark. Norsk importavgift (25% MVA). betales ved import til Norge. Denne avgiften er normalt refunderbar ved dokumentert bruk i næring.

Utstyr

- Kraftig hydr. kraftblokk (line/garn/teien haler)
- Beskyttelse av skuteside under kraftblokk
- 2 el. juksamaskiner (Polarteknikk)
- 2 styreposisjoner (inne/ute)
- Radar
- Auto Pilot
- GPS / Sodena kartplotter
- Kraftig ekkolodd
- VHF
- WC m( el. kvern)
- Kraftig kjøljern av rustfritt stål under hele båten
- Undervannskroget er dekket av et ca. 2mm beskyttelse-belegg av gummi.

Reklamasjonsrett ved kjøp fra forhandler

Normalt gjelder 5 års reklamasjonsrett mot skjulte feil og mangler fra overlevering av produktet. Reklamasjonsretten brukes hvis produktet er i dårligere stand enn du hadde grunn til å forvente, basert på informasjonen du har fått fra selger. Reklamasjonsretten kan være begrenset hvis forhandleren har forretningssted utenfor Norge.

Les mer om reklamasjonsrett på FINNs hjelpesenter.

Kontaktperson
Asbjørn S. Bremnes
Telefon
51 69 92 03
Mobil
92 85 70 04

Flatholmv. 34, 4056 Tananger

Annonseinformasjon

FINN-kode 69764166
Sist endret 19. apr. 2016 08:55
Referanse Asbjørn

Rapporter annonse

Annonsen kan være mangelfull. Fullstendig salgsinformasjon og opplysninger iht. opplysningsplikt kan fås direkte fra selger.