SOLGT

Minor

MINOR 29 AC - VELHOLDT HELÅRSBÅT

Pris 798 000 kr
Båten står i
Norge
Tilstand
Brukt
Type
Cabincruiser
Merke
Minor
Årsmodell
2007
Lengde i cm
884 cm
Lengde i fot
29 fot
Bredde
320 cm
Dybde
80 cm
Motor Inkl.
Ja
Motorfabrikant
VOLVO PENTA D6
Motortype
Innenbords
Motorstr.
310 hk
Maks fart
25 knop
Drivstoff
Diesel
Materiale
Glassfiber
Farge
Hvit
Sitteplasser
8
Soveplasser
5
Sjekk Småbåtregisteret

Beskrivelse

BÅT SELGES TIL ”HØSTPRIS”

For kunde (entreprenørselskap – eiere 1) selges velutstyrt Minor 29 AC, 2007 mod. m/ 310 HK Volvo Penta D6. Båten ble levert fra merkeforhandler og først tatt i bruk våren 2008. Båten har bl.a. vært benyttet til transport av egne ansatt i forbindelse med båteiers anleggsvirksomhet. Behovet for slik transport er nå redusert og båten ønskes derfor solgt. Båten som er utstyrt med kraftige fendrer, solid festet til skroget under fenderlisten på begge sider, er uten skader (utover normal slitasje).

Båten er i løpet av nov.-15 klargjort for salg og båteier som disponerer kvalifisert teknisk personell har sørget for en total kontroll og nødvendig service av båt og motor. Bl.a. er følgende utført:
-Nytt bunnstoff
-Bytte av utvendige sinkanoder
-Innvendig /utvendig rengjøring
-Rensing av alle puter
-Rubbing og boning av skrog

Med unntak av noe ”falmet” teak i styrehus (bl.a. under takluken, på kartbord etc.) som p.g.a. årstiden fortsatt ikke er pusset/oljet, fremstår båten nå i ”ship shape” stand som svært pen og velholdt, klar for visning og leveranse.

Som tidligere importør og forhandler for Minor på Vestlandet er vi godt kjent med denne praktbåten som lenge var Minor sitt ”flaggskip”. Minorbåtene er kjent for sine gode farts- og sjøgenskaper og smarte innredningsløsninger, av høy kvalitet. Med rett propellaksel og dobbel-ror er båten utrolig retningsstabil og manøverdyktig. En kraftig motor, baugpropell og en effektiv dobbelt-ror bidrar til sikker seilas og kontroll, selv under marginale forhold. Båten er utstyrt med kraftig kjøl/stilk av rustfritt stål som gir god beskyttelse av propell og ror.

Med lukket sovelugar med soveplass for 2 +1 og eget velutstyrt toalettrom m/ståhøyde forut, romslig dekksalong /styrehus med sittegruppe for 7 personer og velordnet førerplass med moderne nav. utrustning, romslig akterlugar med velutstyrt pentry, og soveplass for 2, skyvedører på begge sider av styrehuset, selvlensende for og akterdekk med god passasje på begge sider av overbygget (plass for ettermontering av fly-bridge m/ 2 sitteplasser i akterkant av overbygget), kraftig defroster / diesel varmer gjør båten velegnet som helårs turbåt, så vel som arbeidsbåt og turistfiskebåt etc.

En kraftig og godt velholdt 310 HK Volvo Penta D6 gir en maks fart på over 25 kn. Dokumentasjon for nødvendig service av Volvo forhandler er tilgjengelig.
Kontroll av motor og propellanlegg samt bytte av olje og filter ble sist utført av fagfolk i nov.-15. Motorens gangtid er kun ca. 920 timer.


PS: Båten er registrert i Norsk Skipsregister (NOR) og kan normalt benyttes som sikkerhet for lån.

Utstyr

-RAYMARINE C. NAV. m/Radar, GPS/kartplotter og Ekkolodd
-VHF –RAY54E
-El. baugpropell
-Hydr. styring
-Selvlensende for og akterdekk m/god passasje rundt overbygget
- Tilrettelagt plass for enkel ettermontering av fly-bridge i akterkant av overbygg (leveres normalt som ekstrautstyr).
-Lukket sovelugar forut m/2 køyer
-Eget toalettrom m/WC, vask og dusj
-Akterkabin m/romslig dobbelkøy
-Pentry m/ gass kokkeappr., kjøleskap og vask
-V/k -trykkvann
-Kraftig defroster
-Kraftig dieselvarmer
-Rustfri fjernstyrt lyskaster
-Ca. 400 ltr. Drivstofftank
-Ca. 100 ltr. ferskvannstank
-Badeplattform


Båten som er planlagt sjøsatt første uken i januar kan fremviser og prøvekjøres etter nærmer avtale i Stavanger-område

DENNE BÅTEN BØR SEES OG PRØVES, HER FÅR EN MYE VELHOLDT BÅT FOR PENGEN (PRISANTYDNING ER UNDER 60% AV KOSTPRIS I 2008).

Reklamasjonsrett ved kjøp fra forhandler

Normalt gjelder 5 års reklamasjonsrett mot skjulte feil og mangler fra overlevering av produktet. Reklamasjonsretten brukes hvis produktet er i dårligere stand enn du hadde grunn til å forvente, basert på informasjonen du har fått fra selger. Reklamasjonsretten kan være begrenset hvis forhandleren har forretningssted utenfor Norge.

Les mer om reklamasjonsrett på FINNs hjelpesenter.

Kontaktperson
Asbjørn S. Bremnes
Telefon
51 69 92 03
Mobil
92 85 70 04

Flatholmv. 34, 4056 Tananger

Annonseinformasjon

FINN-kode 69144248
Sist endret 11. jan. 2016 17:36
Referanse ASBJØRN

Rapporter annonse

Annonsen kan være mangelfull. Fullstendig salgsinformasjon og opplysninger iht. opplysningsplikt kan fås direkte fra selger.