SOLGT

Viksund

HØSTPRIS !!!! VIKSUND 31 COMBI - ROBUST TUR/FISKEBÅT

Pris 220 000 kr
Båten står i
Norge
Tilstand
Brukt
Type
Yrkesbåt/Sjark/Skøyte
Merke
Viksund
Årsmodell
1982
Lengde i cm
945 cm
Lengde i fot
31 fot
Bredde
310 cm
Dybde
110 cm
Motor Inkl.
Ja
Motorfabrikant
Volvo Penta TMD 40 A
Motortype
Innenbords
Motorstr.
120 hk
Maks fart
9 knop
Drivstoff
Diesel
Vekt
4 500 kg
Materiale
Glassfiber
Farge
Beige
Sitteplasser
8
Soveplasser
5
Sjekk Småbåtregisteret

Beskrivelse

For kunde (pensjonert fiskeskipper, båteier nr. 3, siden 1993) selges Viksund 31 Combi, velkjent robust lukket helårs tur/fiskebåt med gode sjøegenskaper, som det ble produsert svært mange av i 70 – 80 årene (ref. vedlagt link:
http://www.viksundboats.no/uploads/production/old_boat/pdf/14/990.pdf).

Båten som ble levert som komplett båt fra Viksund forhandler i Haugesund høsten 1982, selges p.g.a. lite bruk og båteiers alder, med tanke på fremtidige vedlikehold.

Med stor og luftig innvendig boplass med romslig hoved kabin m/sofagruppe som kan omgjøres til 2 ekstra soveplass, separat sovelugar m/3 + 1 soveplasser, eget toalettrom m/WC og vask, dusj på akterdekk, pantry m/ 2-bluss gas kokeappr., vask og trykkvann m/varm/kalt vann, er båten velegnet som helårs turbåt for hele familien. Innredningen som er utført i solid teak er fortsatt svært pen.

Med lang og dyp kjøl (minimal avdrift) og kraftig trimflaps, stort selvlensende akterdekk med solid rekkverk av aluminium, kraftig og driftssikker 120 HK 6 syl. Volvo Penta TDM 40 A dieselmotor, innvendig/utvendig manøverkontroll, er båt også velegnet som fiskebåt, for yrke og fritid.

Motoren som var ny i 1982 ble totaloverhalt i ca. 2009 av lokalt anerkjent båtmotorverksted hvor motor og gear ble tatt ut av båten og kontrollert og nødvendig utskifting av slitedeler, slanger og skroggjennomføringer ble utførtført. Årlig kontroll av motor inkl. bytte av motorolje og filter etc. er samvittighetsfullt utført av en båtvant båteier med nødvendig båtteknisk innsikt.

Motoren gangtid er ukjent da det ikke er timeteller. Båten har vært lite brukt, kun benyttet til noen ferieturer og hobby-fiske og antatt total gangtid er sannsynligvis kun 2000 - 2500 timer. Service på båtens gier er utført av servicetekniker i okt.-15. Ny motorolje og bytte av filter (olje + diesel) er utført i okt.-15.

Nåværende båteier har rutinemessig vinterlagret båten og på land hvert fjerde år, med påfølgende bytte av sinkanoder og påføring av nytt bunnstoff før sjøsetting. Nytt bunnstoff og bytte av anoder ble sist utført våren 2015.

Båten og motor fremstår i god stand, uten skader utover normal slitasje, alderen tatt i betraktning.

Båten som er ”ferieklar” kan fremvises og prøvekjøres i Bømmelhamn på Bømlo (ca. 30 km. nord for Haugesund), etter nærmere avtale.

HER FÅR EN MYE SVÆRT VELHOLDT BÅT FOR PENGENE!!!!!

PS:
BÅTEN HAR VÆRT RESERVERT FOR EN BUDGIVER SISTE 14 DAGER. P.G.A ALVORLIG SYKDOM (INNLEGGELSE PÅ SYKEHUS) HAR BUDGIVER NÅ KANSELERT SITT BUD OG RESEVASJON AV BÅTEN ER OPPHEVET.

Utstyr

- Radar – Furuno 1600 (noe foreldet utstyr - trenger servic)
- VHF Høcom
- Kikkert (7 x 50)
- Innvendig/utvendig manøverkontroll
- Varmtvannsbereder (varme fra kjølevann + 230 V varmekolbe)
- Diesel Varmer Wabasto (ny ca. 2000 - siste service okt.-15.)
- Opplegg for landstrøm
- 2 stk. batterier
- Kjøleskap
- 2-bluss gas kokeappr.
- Eget toalettrom (ståhøyde) med WC (m/El- kvern) og vask
- Dusj på akterdekk
- Kraftig rekkverk av alum. rundt akterdekket
- Takluke over førerplass
- Takluke (nødutgang) i taket av sovelugar
- Anker med line
- Passende tauverk for fortøyning + ferdrer

Reklamasjonsrett ved kjøp fra forhandler

Normalt gjelder 5 års reklamasjonsrett mot skjulte feil og mangler fra overlevering av produktet. Reklamasjonsretten brukes hvis produktet er i dårligere stand enn du hadde grunn til å forvente, basert på informasjonen du har fått fra selger. Reklamasjonsretten kan være begrenset hvis forhandleren har forretningssted utenfor Norge.

Les mer om reklamasjonsrett på FINNs hjelpesenter.

Kontaktperson
Asbjørn S. Bremnes
Telefon
51 69 92 03
Mobil
92 85 70 04

Flatholmv. 34, 4056 Tananger

Stort kart Hybridkart Flyfoto

Annonseinformasjon

FINN-kode 66188216
Sist endret 30. nov. 2015 19:36
Referanse Asbjørn

Rapporter annonse

Annonsen kan være mangelfull. Fullstendig salgsinformasjon og opplysninger iht. opplysningsplikt kan fås direkte fra selger.