Utløpt

Avanti

HØSTPRIS!!!!! AVANTI 31 - UNIKE FARTS- OG SJØEGENSKAPER

Pris 148 000 kr
Båten står i
Norge
Tilstand
Brukt
Type
Cabincruiser
Merke
Avanti
Årsmodell
1987
Lengde i cm
945 cm
Lengde i fot
31 fot
Bredde
280 cm
Dybde
50 cm
Motor Inkl.
Ja
Motorfabrikant
FORD (KINGS MASKIN)
Motortype
Innenbords
Motorstr.
275 hk
Maks fart
30 knop
Drivstoff
Diesel
Reg.nummer
LAN674
Materiale
Glassfiber
Farge
OFF-WHITE
Sitteplasser
6
Soveplasser
5
Sjekk Småbåtregisteret

Beskrivelse

Pen og velutrustet Avanti 31 i god teknisk stand m/275 HK Ford Diesel og Castolid Vannjet aggreggat (samme type aggregat benyttes bl.a på offshore redningsbåter), fart ca. 30 kn., selges for kunde (båteier 1). Båten ble levert som plastferdig byggesett av Kaveringen båtbyggeri i 1987. Verftet er anerkjent for sine hurtigående båter med unike sjø-og fartsegenskaper (båtene går svært "mykt og tørt" i sjøen selv med stor hastighet).

Båteier, med relevant teknisk bakgrunn for montering av fremdriftssystem og annet teknisk/el. utstyr og innredning, sørget selv for at båten ble fagmessig ferdigstilt for sjøsetting og testing i 1987. En rekke ”smarte” detaljer bekrefter båteieres interesse og innsikt i hva som kreves i en slik båt.

Innredningen er utført i solid teak med pene skottbekledning. Romslig selvlensende akterdekk av teak.

Båten er utstyrt med en lukket dobbelcabin i forkant av førerplass. Cabinen er utstyrt med langsgående benker med en V-køy forut. I akterkant av cabinen er det et toalettrom m/WC på st.b og et enkelt pentry på b.b. .

En velordnet styreposisjonen er plassert i på st.b. i forkant av akterdekk og beskyttet av en kraftig todelt kalesje. Kalesjen over førterplass er holdt på plass av en solide Targa-bøyle.

Båten som i utgangspunktet er konstruert og utstyrt for å kunne kjøre med stor hastighet (over 40 kn.) ble først utstyrt med en 400 HK gassturbin tilkoblet et solid Castolid Vannjet aggregat (samme vannjet-aggregat som står på båten i dag og som tåler opptil 500 HK). Dessverre viste gassturbinen seg å være uegnet til formålet. Etter noen prøveturer med opptil 42 kn. oppsto det flere tekniske problemer med gassturbinen og båteier bestemte seg for å finne et alternativ til gassturbinen for tilkobling til vannjet-aggregatet.

P.g.a et langvarig utenlandsopphold i forbindelse med båteiers yrke som maskinsjef /teknisk inspektør, ble båten lagret i et sjøhus i ca. 15 år før gassturbinen ble fjernet og erstattet med en 275 HK Ford Diesel levert fra Kings Maskin i 2010. Motoren er nå tilkoblet vannjet-aggregatet og løsningen fungerer utmerket. Max. fart er ca. 30 kn.

Båten med Ford motor og vannjet-aggregat ble først tatt i bruk i 2012 og har siden kun vært benyttet til "litt" turbruk i sommerhalvåret. I vinterhalvåret har båten vært forsvarlig lagret (under presenning etc.) på land. Båten selges nå p.g.a. lite bruk (motorens er fortsatt ikke kjørt over 100 timer).

Båt motor og innredning samt el. opplegg (ca. 90% av el. opplegget er byttet ut) har gjennomgått omfattende vedlikehold og oppgradering de siste årene (2011 – 1015). Båteier som nå er pensjonist med nødvendig faglig innsikt og tid til å prioritere dette arbeide, har selv sørget for at båten igjen fremstår som ”ship shape” .

Båt og motor fremstår som pen, uten kjente skader utover normal slitasje, båtens alder tatt i betraktning.

Båten som nå, en kort båtsesomg, er tatt på land for vinterlagring på Karmøy, kan fremvises og eventuelt sjøsettes for prøvekjøring, etter nærmere avtale. Om ønskelig kan båten viderelagres på samme sted, vederlagsfritt frem til våren.

I HÅP OM EN HURTIG KONTANTHANDEL ER NÅ PRISEN REDUSERT MED KR. 50.000. HER FÅR EN MYE SOLID BÅT MED UNIKE FARTS- OG SJØEGENSKAPER FOR PENGENE.

Utstyr

-Hydraulisk styring
-Selvlensende akterdekk med teak
-Badeplattform
-GPS
-Kraftig lyskaster
-Solselle panel
-Opplegg for landstrøm
-Store dieseltanker ( 2 x 315 ltr.)
-Toalett m/WC og vask
-4 køyplasser
-Pentyr m/gass kokeapp./vask og trykkvann
-Kompass,
- Kjøleskap
- Kraftig todelt kalesje over førerplass og akterdekk
- Dusj på akterdekk
- Tauverk, fendere m.m.

Reklamasjonsrett ved kjøp fra forhandler

Normalt gjelder 5 års reklamasjonsrett mot skjulte feil og mangler fra overlevering av produktet. Reklamasjonsretten brukes hvis produktet er i dårligere stand enn du hadde grunn til å forvente, basert på informasjonen du har fått fra selger. Reklamasjonsretten kan være begrenset hvis forhandleren har forretningssted utenfor Norge.

Les mer om reklamasjonsrett på FINNs hjelpesenter.

Kontaktperson
Asbjørn S. Bremnes
Telefon
51 69 92 03
Mobil
92 85 70 04

Flatholmv. 34, 4056 Tananger

Annonseinformasjon

FINN-kode 65264211
Sist endret 4. okt. 2015 14:23
Referanse Asbjørn

Rapporter annonse

Annonsen kan være mangelfull. Fullstendig salgsinformasjon og opplysninger iht. opplysningsplikt kan fås direkte fra selger.