SOLGT

Grand Banks

Grand Banks 42 Classic - Fantastisk kvalitet, tilstand og komfort. Må sees!

Pris 890 000 kr
Båten står i
Norge
Tilstand
Brukt
Type
Cabincruiser
Merke
Grand Banks
Årsmodell
1970
Lengde i cm
1280 cm
Lengde i fot
42 fot
Bredde
415 cm
Dybde
128 cm
Motor Inkl.
Ja
Motorfabrikant
Ford Lehman 108 hk. x 2
Motortype
Innenbords
Motorstr.
216 hk
Maks fart
11 knop
Drivstoff
Diesel
Vekt
15 000 kg
Materiale
Tre
Farge
Hvit
Soveplasser
6
Sjekk Småbåtregisteret

Beskrivelse

SATT NED FRA 1,2 MILL.

Dette er en original Grand Banks Classic 42 bygget i Hong Kong 1970. Byggenr. 122.

Grand Banks ble lansert i 1966 og har produsert over 1500 stk. av denne populære klassikeren frem til 2004. Bygget i phillipinsk mahogny og teak inntil 1973, Fra 1974 ble båtene bygget i glassfiber. Mye av byggingen av Grand Banks ble håndlaget med en unik kvalitet. Konstruktør: Ken Smith

Dette er altså en helt fantastisk og sjelden trawler, ihvertfall i en slik ubeskrivelig god tilstand som den befinner seg i. Det er helt ufattelig å tenke seg at denne båten er 45 år gammel. Her vil du garantert bli overrasket over hvor mye bra båt du får for pengene. Båten fremstår som usedvanlig godt vedlikeholdt og i veldig god stand. Skroget ser ut som glassfiber, og er ikke malt på over 6 år. Du har ikke noe mer arbeid med å vedlikeholde denne kontra en vanlig plastbåt. Hvis du pusser og lakker litt på denne så får du altså en meget strøkent eksemplar. Service, konservering og bunnstoff er utført hvert år.

Dette er skikkelig kvalitet og hel ved tvers igjennom i alle ledd, uten knirking eller ulyder. Det finnes ingen råte eller lekkasjer, noe som er ganske unikt i seg selv. Tørt og fint hele veien. Motorene går som ei klokke og har aldri bydd på noen problemer. Starter momentant og maler som ei katt. Det samme gjør generatoren. Drivstofforbruket er 5 l. pr. time pr. motor ved 1400 omdr. 8 knop. Meget stabil, solid og lettkjørt båt. Alt virker som det skal. Alle fasiliteter. 2 lugarar og 2 bad. Full ståhøyde hele veien. Sosial og luftig salong med tilhørende bysse og cockpit - alt på en flate. Vannbåren varme, ny ankervinsj, vinterpresenning m.m.

Nåværende eier har hatt båten i 12 år og brukt den ca. 80 timer hver sesong. Den totale gangtiden på motorene er ukjent men tipper at dette ligger et sted mellom 2-3.000 timer.

Båten er ikke registrert i Skipsregisteret eller Småbåtregisteret, men den har var registrert i det gamle Småbåtregisteret, samt British Shipsreg. Båten ble importert til Norge i 1996 fra Jersey. 2 tidligere eiere. Alt av dokumentasjon og papirer foreligger i mange permer.

Båten ligger nå på fast plass på Oslo Motorbåtforening på Skøyen og kan vises frem der etter avtale. Båten har vært vinterlagret hvert år med heldekkende presenning slik at båten er like fin igjen på våren. Båtplassen der kan event. overtas i vinter inkl. i prisen. Se bilder som taler for seg selv tatt av megler 19 august 2015. Ikke innbytte.

Undertegnede megler har fått i oppdrag av å selge denne flotte båten. Vi ordner hele handelen på en trygg og profesjonell måte. Er du på jakt etter en annen type båt så kan vi hjelpe deg å finne din drømmebåt gjennom vårt nettverk. Har du en båt du vil selge? La oss finne en kjøper til den, basert på no cure - no pay. Vi jobber med kunder som har, eller etterspør Båter i Toppklasse!

Ta kontakt med Yachtmegleren Stian Sandlie på telefon 92467000 eller mail stian@yachtmegleren.no for mer informasjon.

YACHTmegleren AS
Leangbukta Maritime Senter
Leangbukta 31 – 1392 Vettre

www.yachtmegleren.no
Kontaktperson
Stian Sandlie
Telefon
924 67 000

LEANGBUKTA 31, 1392 Vettre

Stort kart Hybridkart Flyfoto

Annonseinformasjon

FINN-kode 63175497
Sist endret 24. des. 2015 14:50
Referanse Grand Banks 42 Classic

Rapporter annonse

Annonsen kan være mangelfull. Fullstendig salgsinformasjon og opplysninger iht. opplysningsplikt kan fås direkte fra selger.