SOLGT

Spirit Yachts P35 - ALI BABA - Vinner av Risør Trebåtfestival

Pris 1 990 000 kr
Båten står i
Norge
Tilstand
Brukt
Type
Daycruiser
Merke
Andre
Årsmodell
2000
Lengde i cm
1067 cm
Lengde i fot
35 fot
Bredde
300 cm
Motor Inkl.
Ja
Motorfabrikant
Yanmar 4LHA 2x 230 hk.
Motortype
Innenbords
Motorstr.
460 hk
Maks fart
35 knop
Drivstoff
Diesel
Vekt
4 000 kg
Materiale
Tre
Soveplasser
4
Sjekk Småbåtregisteret

Beskrivelse

SJELDEN ANLEDNING TIL Å ANSKAFFE SEG ET SMYKKE AV EN BÅT - ENESTE I VERDEN

Et større blikkfang eller wov/måpe effekt på fjorden i denne klassen finnes vel ikke. Her gjelder hils og tommel opp hele tiden hvor enn du ferdes. Setter du på firmalogoen så får du reklameverdi herifra til månen. Dette er og blir et flytende kunstverk og designbombe som tar pusten fra de fleste og tårevåte øyner.

Hvis du er på jakt etter noe helt spesielt som ingen andre har så er m.a.o dette båten for deg. Denne båten vil garantert gi deg sol ute og sol i hjertet hver dag. Ja, lykke og kjærlighet kan kjøpes for penger. Velkommen på visning og prøvetur, så skal du se.

Båten ble bygget for hånd av ingen ringere enn Spirit Yachts i England, som er et meget anerkjent firma innenfor store klassiske seilbåter i tre (www.spirityachts.com). Dette er top-notch, og de har kun bygget to motorbåter hvorav dette er den ene av dem. Dette er en moderne båt med klassisk design inspirert av bl.a Ljunberg, Petterson, Reimers, Chris Craft, Hacker, Riva m.fl.

Båten ble custom made og levert til en svenske i Sverige i år 2000, før to karer fra Halden kjøpte den i 2007. Den var da brannskadet i overbygget. De brukte 6 år på å restaurere den tilbake til original stand i samarbeid med produsenten i England. Båten fikk førstepremien for beste privatrestaurerte motorbåt 2013 på Risør Trebåtfestival, som bekrefter båtens tilstand og det gode håndverk. Se bildene som taler for seg selv.

Skroget er i mahogny, men er baket inn i epoxy så det krever ikke noe mer vedlikehold enn en vanlig plastbåt. Skroget har også moderne V bunn med veldig gode sjøegenskaper. Fargen i skroget er lyseblått. 2 stk. motorer Yanmar 230 hp 4LHA-STE turbo-charged diesel inboards, indirect cooled. ZF 1.56:1 Vee-drive gearboxes. 2 x 370 l. tanker. Akslinger med bronse propeller. Marsjfart 27 knop. Bruker kun 8-10 sekunder fra start til toppfart, noe som er en unik performance. Kan oversende mer informasjon om byggeprosessen på forespørsel, samt mange flere bilder.

Båten har gått 750 timer og er registrert i Småbåtregisteret.

Båten fremstår som superstrøken og kan vises etter avtale i Halden.

Innbytte vurderes.

Undertegnede megler har fått i oppdrag av å selge denne flotte båten. Vi ordner hele handelen på en trygg og profesjonell måte. Er du på jakt etter en annen type båt så kan vi hjelpe deg å finne din drømmebåt gjennom vårt nettverk. Har du en båt du vil selge? La oss finne en kjøper til den, basert på no cure - no pay. Vi jobber med kunder som har, eller etterspør Båter i Toppklasse!

Ta kontakt med Yachtmegleren Stian Sandlie på telefon 92467000 eller mail stian@yachtmegleren.no for mer informasjon.

YACHTmegleren AS
Leangbukta Maritime Senter
Leangbukta 31 – 1392 Vettre

www.yachtmegleren.no
Kontaktperson
Stian Sandlie
Telefon
924 67 000

LEANGBUKTA 31, 1392 Vettre

Stort kart Hybridkart Flyfoto

Annonseinformasjon

FINN-kode 62357267
Sist endret 11. sep. 2015 12:50
Referanse Spirit Yachts P35

Rapporter annonse

Annonsen kan være mangelfull. Fullstendig salgsinformasjon og opplysninger iht. opplysningsplikt kan fås direkte fra selger.