SOLGT

Viking

NY PRIS/KUPP!!! RESTURERINGSOBJEKT - VIKING 31

Pris 198 000 kr
Båten står i
Norge
Tilstand
Brukt
Type
Cabincruiser
Merke
Viking
Årsmodell
1982
Lengde i cm
945 cm
Lengde i fot
31 fot
Bredde
320 cm
Dybde
100 cm
Motor Inkl.
Ja
Motorfabrikant
STAYR
Motortype
Innenbords
Motorstr.
256 hk
Maks fart
25 knop
Drivstoff
Diesel
Vekt
4 200 kg
Materiale
Glassfiber
Farge
Brun-beige
Sitteplasser
10
Soveplasser
7
Sjekk Småbåtregisteret

Beskrivelse

Båten fra 1983 med nyere motor og nytt (ubrukt) hekkaggregat selges for kunde, enken etter avdøde båteier som av følelsemessige og praktiske grunner ønsker å selge båten snarest mulig. Båten som familien har hatt båten siden den var ny har p.g.a. sykdom med påfølgende dødsfall, vært lagret på land de siste 3-4 årene. Ny kraftig motor ble instalert av merkeforhandler i 2008 og nytt hekkagregat (fortsatt ubrukt) ble montert av merkeforhandler i 2014 . P.g.a. sviktende helse og rakk dessverre aldri tidligere eier å fullføre påbegynt oppgradering av båtens innredning og båten selges derfor nå "slik den er", i teknisk kjørbar stand. En del arbeid med inneredningen gjenstår (pussing og olje av treverk, montering av takplater i styrehus etc.) før båten igjen er "ship shape", eventuelt tilbakeført til sin fordoms prakt. Vikingbåten som er kjent for sin rubuste konstruksjon og svært gode sjø- og fartsegenskaper, med smarte innredningsløsninger i solid treverk, er uten skader på skrog og overbygg, utover normal slitasje (inkl. en tidligere skrogskade over vann som er fagmessig utbedret), båtens alder tatt i betraktning.

Båten er utstyrt med 3 saparate kabiner, i forkant/under et lukket romslig styrehus. En romslig lugar/salong m/sofagruppe og spisebord + 2 separate sovelugarer, i for og akterkant av salongen. I tillegg er det et romslig toalettrom med WC m/septiktank og vask. Båtens romslige styrehus er i øyeblikke kun innredet med førerplass m/dobbel førerstol. Her er det mulighet for kreative innredningsløsninger. I mangel på ordinær innredning i styrehuset benyttes i dag campingstoler og bord etc., etter behov. Hardtopen over styrehuset er forlenget i forhold til standard båt og dekker store deler av et romslig selvlensende akterdekket. Resten av dekket dekkes av en kraftig kalesje (ny 2008). Tett akterskott m/skyvedør mellom styrehuset/dekksalongen og 2 varmeapparater gjør båten til en romslig og lun bobåt med plass for en stor familie på tur. Båten som har hele 7 overnattingsplasser er velegnet som helårs turbåt.

Båten er utstyrt med kraftige daviter av rustfritt stål. Passende gummibåt med 9 hk motor følger med.

Båtens 256 HK Stayr motor som ble installert av et lokalt båtverksted som ny i 2008 er kun kjørt ca. 85 timer (har jevnlig vært startet /kjørt de siste årene under lagring på land). Båten var kortvarig sjøsatt i forbindelse med prøvekjøring for salg av båten sist år. Salget ble imidlertid kanselert p.g.a. problemer med gamelt hekkagregat. Nytt Bravo II hekkaggregat (ikke brukt) ble deretter installert av lokal merkeforhandler i 2014 (brukt propell fra tidligere aggregat påmontert + reservepropell følger med). Bunnenventilene er byttet ut med ny ventiler av rustfritt stål.

Elektroniske instrumenter og løse deler av innredningen (puter etc.) har vært forsvarlig lagret innendørs de siste 3-4 årene.

Eierne av de populære Vikingbåten har egen fan-klubb, ref. vedlagt link.

http://baatplassen.no/i/topic/3042-viking-hjemmesiden-er-n-oppdatert-med-viking-31-crusader/

HER FÅR EN MYE SOLID OG ROMSLIG HELÅRSBÅT MED NESTEN NY MOTOR OG ET UBRUKT HEKKAGREGGAT, FOR PENGENE !!!

PS:
PRISANTYDNING SOM NÅ ER REDUSERT MED YTTERLIGERE KR. 60.000 ER VESENTLIG UNDER KOSTPRIS FOR MOTOR OG DREV. KJØP AV BÅTEN FOR Å BENYTTE MOTOR DREV I EN ANNEN BÅT ER FØLGELIG ET LØNNSOMT ALTERNATIV.

Båten er i øyeblikket lagret på Bildøy Marina på Sotra utenfor Bergen og kan fremvises etter nærmere avtale. Om ønskelig kan kjøper gjøre båten ferieklar (bunnstoffing etc.) der den står. Sjøsetting av båten er forskuddsbetalt av selger.

Utstyr

-Radar Inritsu RA772UA
-Furuno GPS Navigator GP-30
-Famita 600D VHF (Duplex radiotelefon)
-Romslig toalettrom m/WC (septiktank) og vask
-Velutstyrt pentry m/kokeappr. (Safe Flame) og stor vask
-Kjøleskap
-2 stk. varmeapparater, lagt opp for varme både oppe og nede i båten
-Kraftige daviter av rustfritt stål
-1 gummibåt med 9 hk motor
-El./hydr. Trimflaps
-Selvlensende akterdekk

Reklamasjonsrett ved kjøp fra forhandler

Normalt gjelder 5 års reklamasjonsrett mot skjulte feil og mangler fra overlevering av produktet. Reklamasjonsretten brukes hvis produktet er i dårligere stand enn du hadde grunn til å forvente, basert på informasjonen du har fått fra selger. Reklamasjonsretten kan være begrenset hvis forhandleren har forretningssted utenfor Norge.

Les mer om reklamasjonsrett på FINNs hjelpesenter.

Kontaktperson
Asbjørn S. Bremnes
Telefon
51 69 92 03
Mobil
92 85 70 04

Flatholmv. 34, 4056 Tananger

Annonseinformasjon

FINN-kode 62215341
Sist endret 9. aug. 2015 13:05
Referanse Asbjørn

Rapporter annonse

Annonsen kan være mangelfull. Fullstendig salgsinformasjon og opplysninger iht. opplysningsplikt kan fås direkte fra selger.