Utløpt

Sunseeker

Sunseeker Predator 68 HT - Kind of Magic i Bergen

Pris 5 460 000 kr
Båten står i
Norge
Tilstand
Brukt
Type
Yacht
Merke
Sunseeker
Årsmodell
2001
Lengde i cm
2195 cm
Lengde i fot
72 fot
Bredde
540 cm
Dybde
140 cm
Motor Inkl.
Ja
Motorfabrikant
MAN V12. 1300 hk. x 2
Motortype
Innenbords
Motorstr.
2600 hk
Maks fart
38 knop
Drivstoff
Diesel
Vekt
37 000 kg
Reg.nummer
LDEJ
Materiale
Glassfiber
Farge
Hvit/antrasitt sort
Sitteplasser
12
Soveplasser
6
Sjekk Småbåtregisteret

Beskrivelse

Dette er kanskje noe av det beste Sunseeker har laget, hva design og sjøegenskaper angår.

En fantastisk og sjelden modell som det ikke er produsert mange av. Dette er en påkostet og lukket båt med glass skyvedører som er en stor fordel i Norge. Båten har et gigantisk hardtop skyvetak (hydraulisk), som slipper inn all den sol man trenger. Ideell under fart, eller landligge når det er for mye vind ute. Her sitter man behagelig inne i le og kan sole seg. Stor solseng på dekk i front og akter. Ny flott fleksibel kalesje som kan brukes på ulike måter, skjerme for vind, innsyn og sol.

Stort øvre salongområde med keramisk grill m/vask og ismaskin, meget romslig nedre salong (bordplass til 14-16 personer). Kjøkkenbenk med sort granittplate ca. 4 meter x 70 cm. dybde. Vaskemaskin/mikro etc. I de tre sovekabinene er det plass til 6 personer. Hver sovekabin er utstyrt med egne bad og dusj. De fire enkelt sengene er big size med ca. 90 cm. bredde.

Se video: https://www.youtube.com/watch?v=c8bDIrjj6yM

Forøvrig kan det nevnes at båten har følgende utstyr; Hydrauliske sidepropeller foran og bak. Hydraulisk badeplattform, kan også benyttes til å løfte opp småbåter/vannscooter etc. og som som gjør at båten måler 72 fot. Hydraulisk landgang (innfelt i trapp) , 4-5 stk. varmepumper/aircondition, garasje m/vinsj til vannjet-båt. Kholer strømgenerator 230volt/1-fas/ 21,0kw (ca. 2000 timer). Radar og kartplotter. Kart kan sees via to skjermer, med ulik avstand. Samt autopilot og VHF m.m.

Båten er godkjent og registrert hos Sjøfartsdirektoratet / Skipsregisteret.

Nåværende eier kjøpte båten på den franske rivieraen for 4 år siden og transporterte den på båt hjem. 2 tidligere eiere. Motorene har gått ca. 1800 timer. Servicer er fulgt og nettopp tatt.

Båten ligger i Bergen og kan vises etter avtale. Båten fremstår som godt vedlikeholdt og i god stand. Mye nytt/påkostet. Må sees!

Innbytte i mindre båt 30-50 fot kan vurderes.

Undertegnede megler har fått i oppdrag å selge denne flotte båten. Vi ordner hele handelen på en trygg og profesjonell måte. Er du på jakt etter en annen type båt så kan vi hjelpe deg å finne din drømmebåt gjennom vårt nettverk. Har du en båt du vil selge? La oss finne en kjøper til den, basert på no cure - no pay. Vi jobber med kunder som har, eller etterspør Båter i Toppklasse!

Ta kontakt med Yachtmegleren Stian Sandlie på telefon 92467000 eller mail stian@yachtmegleren.no for mer informasjon.

YACHTmegleren AS
Leangbukta Maritime Senter
Leangbukta 31 1392 Vettre

www.yachtmegleren.no
Kontaktperson
Stian Sandlie
Telefon
924 67 000

LEANGBUKTA 31, 1392 Vettre

Stort kart Hybridkart Flyfoto

Annonseinformasjon

FINN-kode 62194359
Sist endret 2. mar. 2017 20:45
Referanse Sunseeker Predator 68 HT

Rapporter annonse

Annonsen kan være mangelfull. Fullstendig salgsinformasjon og opplysninger iht. opplysningsplikt kan fås direkte fra selger.