SOLGT

Grimsøy

TEINEBÅT/SJARK - GRIMSØY 23

Pris 118 000 kr
Båten står i
Norge
Tilstand
Brukt
Type
Yrkesbåt/Sjark/Skøyte
Merke
Grimsøy
Årsmodell
1983
Lengde i cm
701 cm
Lengde i fot
23 fot
Bredde
230 cm
Dybde
80 cm
Motor Inkl.
Ja
Motorfabrikant
SABB DIESEL
Motortype
Innenbords
Motorstr.
22 hk
Maks fart
7 knop
Drivstoff
Diesel
Vekt
2 000 kg
Materiale
Glassfiber
Farge
Rød
Sitteplasser
5
Soveplasser
2
Sjekk Småbåtregisteret

Beskrivelse

For kunde selges svært pent rigget fiskesjark Grimsøy 23, 1983 mod. m/22 HK SABB diesel. Båteier som har hatt båten i ca. 18 år selger båten p.g.a. høy alder og sviktende helse, noe som har medført at båten i de senere år har blitt lite brukt og vedlikeholdsmessig noe ”forsømt”. Selv om båten (slik den er) er i teknisk bra stand (klar til bruk) trenger båten ”noe” kosmetisk oppgradering, generell oppussing (maling/olje etc.), før den er tilbake i sin fordoms prakt.

Som tidligere maskinist og med bl.a. erfaring fra motorverksted har båteier prioritert vedlikeholdet av motoren, inklusiv nødvendig utskifting av slitedeler etter behov (bl.a. varmeveksler og eksosbend som er av nyere dato), av den velkjente driftssikre SABB-dieselmotoren på 22 HK. Motoren er fortsatt ”startvillig” og i god teknisk stand og fungerer uten problemer. Med unntak av sirkulasjonspumpen for ferskvannskjølingen som trenger service er en ikke kjent med noen mangler med motoren.

Forhistorien til båten er noe uklar men ifølge tilgjengelig info. ble båten opprinnelig utstyrt til kystfiske med garn og liner i Nord Norge. Da båteier kjøpte båten fra tidligere eier ca. i 1997, som hadde arvet den fra sin bestefar, var den svært pent og praktisk rigget for kystfiske, med flott høy signalmast + mesanmast i aluminium, med komplett utrustning for line/garnfiske med kraftig hydr. line/garnspill , garn/linerull med tilhørende garnbrett/renne og beskyttelse av båtsiden under rullen på st.b. side av en plate av sjøvannsbestand aluminium, utvendig komplett manøverkontroll med hydr. styring, er plassert lett tilgjengelig på st. b side på akterdekket. Båten er også utstyrt med innvendig styring og gas (regulator) i styrehus.

Med unntak av linespillet som ikke har vært kjørt (testet) på flere år og hvor kontrollenhet på rekken nå er demontert (komplett enhet følger med) er øvrige deler av båtens utstyr fortsatt intakt og i bra stand. Med nødvendig service og oppkobling av kontrollenhet (nye slangekoblinger/dekksgjennomføringer nødvendig) for line/garnspillet forventes spillet igjen og fungere.

Båtens kombinerte styrehus og sovelugar (soveplass for 2) er enkelt innredet med 2 benker/køyer uten puter + førerstol med kunstskinn. 2 vinduer av plexiglass i dør og akterskott er en noe matt og bør skiftes.Båten som er klar til bruk (slik den er) ligger i Ryddstranden Båthavn, Brygge B-17 (Dusavik) ca. 5 km. Nord for Stavanger og kan fremvises og prøvekjøres etter nærmere avtale.

Utstyr

•Kraftig hydr. line/garnspill (komplett demontert kontrollenhet følger med)
•Kraftig garnrull med tilhørende garnbrett/renne
•Kraftig aluminiumbeskyttelse av båtsiden under garnrullen
•Opplegg for garnsetting akter (bøyel)
•Pen og kraftig formast m/bom og aktermast med mesan
•Romslig lasterom med lukekarm og kraftig todelt luke av aluminium
•Støtter for inndeling av fiskebinger på akterdekk
•Kraftig farge ekkolodd – SIMRA EQ32 (kan sees via vindu i akterskott)
•Utvendig manøver kontroll med hydr. styring (ratt i for og akterkant)
•Innvendig ror og hastighetskontroll
•Nye top og sidelanterner (opplegg for montering av fiskerilanterner på signalmast)
•Dekkslys
•Dregg m/ankerline, fortøyningstau og fendrer

Reklamasjonsrett ved kjøp fra forhandler

Normalt gjelder 5 års reklamasjonsrett mot skjulte feil og mangler fra overlevering av produktet. Reklamasjonsretten brukes hvis produktet er i dårligere stand enn du hadde grunn til å forvente, basert på informasjonen du har fått fra selger. Reklamasjonsretten kan være begrenset hvis forhandleren har forretningssted utenfor Norge.

Les mer om reklamasjonsrett på FINNs hjelpesenter.

Kontaktperson
Asbjørn S. Bremnes
Telefon
51 69 92 03
Mobil
92 85 70 04

Flatholmv. 34, 4056 Tananger

Annonseinformasjon

FINN-kode 61809146
Sist endret 22. jul. 2015 14:25
Referanse Asbjørn

Rapporter annonse

Annonsen kan være mangelfull. Fullstendig salgsinformasjon og opplysninger iht. opplysningsplikt kan fås direkte fra selger.