SOLGT

Viksund

HELÅRS "ALVÆRSBÅT" - VELHOLDT VIKSUND 880

Pris 98 000 kr
Båten står i
Norge
Tilstand
Brukt
Type
Cabincruiser
Merke
Viksund
Årsmodell
1982
Lengde i cm
823 cm
Lengde i fot
27 fot
Bredde
295 cm
Dybde
105 cm
Motor Inkl.
Ja
Motorfabrikant
YNMAR 4JHE
Motortype
Innenbords
Motorstr.
40 hk
Maks fart
8 knop
Drivstoff
Diesel
Reg.nummer
RAI 495
Materiale
Glassfiber
Farge
Beige
Sitteplasser
9
Soveplasser
5
Sjekk Småbåtregisteret

Beskrivelse

Velutstyrt og velholdt utgave av Viksund 880 (lukket vestlandsbåt fra 1982), selges for kunde (sannsynligvis eier nr. 3), som har hatt båten i ca. 15 år. Båten selges p.g.a. båteieres noe begrenset førlighet (ønsker en båt med enklere tilkomst til/fra flytebrygge etc.). Båten som har vært lite brukt de siste årene, er uten skader, utover normal slittasje og bærer preg av å være svært godt tatt vare på.

Båttypen som det er produsert mange av er vel anerkjent som den ideelle turbåt for hele familien, med svært komfortabel innvendig lukket boplass, romslig kabin m/ståhøyde + egen sovelugar. Kabinen er praktisk og pent innredet med velutstyrt pentry m/2 platers Safe Flame kombinert koke/varme apparat (lukket parafinbrennere) og kjøleskap, trykk vann etc. på st.b side og en romlig sittegruppe som kan omgjøres til 2 soveplasser, på b.b. side. I tillegg er det eget toalettrom med WC (ny septiktank med tilhørende slanger og ventiler) på b.b. side i kabinen.

Med utvendig oversiktlig førerplass, romslig akterdekket med heldekkende kalesje (velbrukt vinterkalesje + nyere pen sommerkalesje),kraftig Webasto varmluft varmeapparat som sørger for tilstrekkelig varme selv om vinteren, er båten velegnet for helårsbruk. Utstyrt med utvendig styring/manøverkontroll og selvlensende akterdekk er båten også ideell som fiske/kombibåt.

Båten er en anerkjent solid og trygg turbåt/kombibåt, uten skader (normal slitasje tatt i betraktning. Utvendig treverk, benker på akterdekk etc. er godt vedlikeholdt (malt/oljet) og båten og motor bærer preg av være godt ”på passet” og holdt i orden. Alle skroggjennomføringer (sjøvannsventiler etc.) ble skiftet ut med nye i 2010.

En driftssikker 40 HK Yanmar diesel 4JHE (motor nr. 00533) er samvittighetsfylt vedlikeholdt av en båteier med nødvendig teknisk innsikt. Normale servicer (bytte av olje og filter etc.) er utført regelmessig og nødvendig utskifting av deler er gjennomført etter behov. Impellere og kjølevannspumpe ble skiftet i 2009 og oljekjøleren ble byttet i 2012. Komplett motoroverhaling ble utført av merkeforhandler Bømlo Skipsservice AS i 2012/13 (kostnad over kr. 70.000 – dokumentasjon kan fremlegges).

Båten som normalt ligger på sjøen hele året, var sist på slipp for rengjøring, bunnstoffing og kontroll av sinkanoder i april i år. Diesel og smøroljefilter samt smørolje er også skiftet i år. Båten er nå klargjordt for leveranse (tilnærmet ferieklar).


Båten kan fremvises og prøvekjøres etter nærmere avtale i Rubbestadneset på Bømlo i Hordaland (ca. midtveis mellom Bergen og Haugesund), etter nærmere avtale.

HAR DU BEHOV FOR EN VELPRØVD, TRYGG OG SVÆRT ROMSLIG ALLVÆRS BÅT MED BL.A. FULL STÅHØYDE, ER DETTE BÅTEN DU BØR SE NÆRMER PÅ.

Utstyr

Kjøleskap Isotherm (2009)
Koke/varmeplate - 2 pl + varmevifte (Service utført 2015)
GPS kartplotter og ekkolodd (2010)
Toalett (2010)
Varmeapparat webasto (2011)
Landstrøm
Putesett
Vinter- og sommerkalesje

Reklamasjonsrett ved kjøp fra forhandler

Normalt gjelder 5 års reklamasjonsrett mot skjulte feil og mangler fra overlevering av produktet. Reklamasjonsretten brukes hvis produktet er i dårligere stand enn du hadde grunn til å forvente, basert på informasjonen du har fått fra selger. Reklamasjonsretten kan være begrenset hvis forhandleren har forretningssted utenfor Norge.

Les mer om reklamasjonsrett på FINNs hjelpesenter.

Kontaktperson
Asbjørn S. Bremnes
Telefon
51 69 92 03
Mobil
92 85 70 04

Flatholmv. 34, 4056 Tananger

Annonseinformasjon

FINN-kode 60642093
Sist endret 6. jul. 2015 16:20
Referanse Asbjørn

Rapporter annonse

Annonsen kan være mangelfull. Fullstendig salgsinformasjon og opplysninger iht. opplysningsplikt kan fås direkte fra selger.