SOLGT

Finnmaster

FLERBRUKSBÅT - FINNMASTER PILOT 7

Pris 458 000 kr
Båten står i
Norge
Tilstand
Brukt
Type
Cabincruiser
Merke
Finnmaster
Årsmodell
2013
Lengde i cm
700 cm
Lengde i fot
23 fot
Bredde
265 cm
Dybde
90 cm
Motor Inkl.
Ja
Motorfabrikant
Yamaha F150AETX
Motortype
Utenbords
Motorstr.
150 hk
Maks fart
35 knop
Drivstoff
Bensin
Vekt
1 400 kg
Materiale
Glassfiber
Farge
Hvit
Sitteplasser
7
Soveplasser
3
Sjekk Småbåtregisteret

Beskrivelse

For kunde selges velutstyrt helårs flerbruksbåt Finnmaster Pilot 7 m/150 HK Yamaha. Båten som ble levert som ny fra forhandler i 2014 er en 2013 mod. (overligger), selges nå p.g.a. andre prioriteter (kjøp av småbruk). Motoren (2013 mod.) ble levert som ny i 2014 med 5 års garanti. Båten som har vært vinterlagret innendørs ble sjøsatt i april, er "Ship Shape", rengjort og bonet etc. og fremstår som "ferieklar". Båten som kun har vært benyttet til noen småturer i Ryfylke sist sommer fremstår som ny (deler av utstyret, bl.a. WC m/septiktank, kokeappr. og varmeappr.) er fortsatt ikke bruk.

Finnmaster Pilot 7.0 er en top moderne båt med lukket overbygg, romslig styrehus/dekkssalong m/stor takluke og akterskott og dør av aluminium, med store vinduer. Forut er det en egen sovelugar m/WC.

Sikker gangpassasje mellom rekke og overbygget på begge sider med solid rekkverk i rustfritt materiale+ akterdekk med solide rekke gir sikkert opphold på dekk, under fart og i havn.

Utstyrt med stort selvlensende akterdekk, utvendig styre/manøverkontroll, baugpropell og Germin 70S kartplotter m/ekkolodd, er båten også velegnet som
hobby-fiskebåt og andre maritime aktiviteter.

Med lukket dekksalong, kraftig 4 kW Wallas varmeappr., pentry m/vask og trykkvann, kokeappr. og kjøleboks + egen sovelugar m/2 køyplasser og WC med septiktank, er båten også velegnet for turer i skjærgården med overnatting.

Selvlensende akterdekket med vanntette luker (2 mindre på siden + en stor luke i senter) til flere romslige stuerom for plasseringer utstyrt. Utstyrt med benker med sitteputer på begge sider som kan slåes ned + festeanordning for spisebord, er akterdekket plassen for koselige samling rundt spisebordet eller soling. Båten er utstyrt med en port i hekken for enkel tilkomst til badeplattform m/badeleider. El. sjøvannspumpe og slange for spyling av akterdekk.

Kraftig, ”drivstoffgjerrig” og driftssikker stillegående Yamaha F150AETH motor (ca. 4 års gjenstående forhandlergaranti), baugpropell og inn/utvendig manøverkontroll sikrer nødvendig kontroll under seilas og perfekt ”luke-parkering” i havn. Motorservice ble gjennomført av merkeforhandler i forbindelse med klargjøring for vinterlagring høsten 2014, dokumentasjon for utført service foreligger.

Se også vedlagt test rapport og annen relevant info. om båten.

http://www.klikk.no/motor/baat/battester/article871559.ece

http://www.finnmaster.fi/nb/p-series

Utstyr

•150 HK Yamaha F150AETX utenbordsmotor
•El. Baugpropell
•Innvendig/utvendig styring/manøverkontroll
•Garmin 70S, kartplotter m/ekkolodd
•Hydr. trimplan
•Kraftig Wallas varmeappr.
•Dobbelt batteriopplegg
•Vindusviskere m/spyling
•Stor takluke i styrehus/dekksalong
•Pentry m/vask og kokeappr.
•12 V kjøleboks
•Egen sovelugar
•WC m/septiktank
•Benker m/puter + spisebord (fjernbart) i sittebrønn (akterdekk)
•Solide rekkverk av rustfritt stål rundt hele båten
•Port fra akterdekk til badeplattform m/badestige
•Sjøvannspumpe m/spyleslange på akterdekk


Båten ligger i Høle Marina (Sandnes-område) "ferieklar" og kan fremvises og prøvekjøres etter nærmere avtale.

Reklamasjonsrett ved kjøp fra forhandler

Normalt gjelder 5 års reklamasjonsrett mot skjulte feil og mangler fra overlevering av produktet. Reklamasjonsretten brukes hvis produktet er i dårligere stand enn du hadde grunn til å forvente, basert på informasjonen du har fått fra selger. Reklamasjonsretten kan være begrenset hvis forhandleren har forretningssted utenfor Norge.

Les mer om reklamasjonsrett på FINNs hjelpesenter.

Kontaktperson
Asbjørn S. Bremnes
Telefon
51 69 92 03
Mobil
92 85 70 04

Flatholmv. 34, 4056 Tananger

Annonseinformasjon

FINN-kode 58015143
Sist endret 4. mai 2015 08:57
Referanse Asbjørn

Rapporter annonse

Annonsen kan være mangelfull. Fullstendig salgsinformasjon og opplysninger iht. opplysningsplikt kan fås direkte fra selger.