Utløpt

Verftsbygget

Fjord Visjon, verdens minste cruisebåt

Pris 6 000 000 kr
Båten står i
Norge
Tilstand
Brukt
Type
Andre
Merke
Andre
Modell
Verftsbygget
Årsmodell
1958
Lengde i cm
3048 cm
Lengde i fot
100 fot
Bredde
700 cm
Dybde
350 cm
Motor Inkl.
Ja
Motorfabrikant
Caterpillar
Motortype
Innenbords
Motorstr.
400 hk
Maks fart
10 knop
Drivstoff
Diesel
Reg.nummer
LCIB
Materiale
Annet
Farge
Mørkeblå
Sitteplasser
95
Soveplasser
30
Sjekk Småbåtregisteret

Beskrivelse

MV Fjord Visjon. Verdens minste cruiseskip for salg.

Lille fantastiske Fjord Visjon, med 30 senger i 18 lugarer og sertifikat for 95 passasjerer er for salg. Hun har mange bruksområder men egner seg best for de litt lengre turene/cruisene med overnatting, og i tillegg hotellskip om vinteren. Også dette kan kombineres. Hun har aldri sviktet teknisk og er et gjennomført sjarmerende fartøy som vekker stor oppmerksomhet og kan brukes i mange sammenhenger som f.eks. ekspedisjoner, salgsturneer og corporate charter hvor hun er eneste i sin klasse med lugarer.

Hun er også kjent fra flere TV serier på NRK 1 bla. oppdrag Sognefjorden og oppdrag nord Norge og det er muligheter for flere TV serier hvor vi da kan leie båten tilbake for en periode. Hun har flere offisielle oppdrag men tiden er allikevel inne til å gi stafettpinnen videre til de som kan dyrke dette som en livsstil eller sette det inn i en større organisasjon. Vi tilbyr den støtte og drifts erfaring som trengs ved overtagelse

Hun ble ferdigstilt for Fylkesbaatane i Sogn & Fjordane som en av 3 søsterfartøy ved Løland verft i ytre Sogn i 1958. Hun var byggenummer 10 og kunne frakte gods, post, 6 biler og 1 tankbil til alle de veiløse bygdene i Sogn & Fjordane som Fjærland og Bremanger. Hun hadde eget postkontor og et lite hospital som i dag er bygget om til lugarer. I 1993 ble hun solgt til Finland hvor hun ble modernisert og ombygget og trafikkerte øyene på vestkysten. I 2008 kjøpte Mads Bækkelund henne og tok hun tilbake til Norge med en ny oppgradering. Fartøyets hovedklasse ble gjort i 2013 ved Stadyard og hun vil ellers bli overlevert fullt klassifisert klar til videre drift. Hun bemannes av minimum 3 personer, kaptein D5, maskinpasser og lettmatros, men ved de litt lengre tuene har vi også med oss kokk, servitør og stuepike.

Utstyr

Alt for fartøyets navigasjon og forpleining av inntil 95 gjester.

Reklamasjonsrett ved kjøp fra privatperson

Normalt gjelder 2 års reklamasjonsfrist mot skjulte feil og mangler. Reklamasjonsretten brukes hvis produktet er i dårligere stand enn det du hadde grunn til å forvente, basert på informasjon du har fått fra selger. Vær oppmerksom på at begge parter kan fraskrive seg reklamasjonsretten dersom dette er tydelig spesifisert i en kjøpekontrakt.

Les mer om reklamasjonsrett på FINNs hjelpesenter.

Du må være logget inn for å se profilen

Kjøpekontrakt

  • Ferdig utfylt kontrakt
  • 1 måned båtforsikring til kr 0,-
  • Digital signering

Sogndal, 6856 Sogndal

Annonseinformasjon

FINN-kode 57930066
Sist endret 13. apr. 2015 09:21

Rapporter annonse

Annonsen kan være mangelfull. Fullstendig salgsinformasjon og opplysninger iht. opplysningsplikt kan fås direkte fra selger.