SOLGT

Nymar

Robust kombibåt - Nymar 830

Pris 274 000 kr
Båten står i
Utlandet
Tilstand
Brukt
Type
Yrkesbåt/Sjark/Skøyte
Merke
Nymar
Årsmodell
1999
Lengde i cm
830 cm
Lengde i fot
27 fot
Bredde
275 cm
Dybde
85 cm
Motor Inkl.
Ja
Motorfabrikant
Yanmar
Motortype
Utenbords
Motorstr.
100 hk
Maks fart
15 knop
Drivstoff
Diesel
Vekt
2 000 kg
Materiale
Glassfiber
Farge
Hvit
Sitteplasser
5
Soveplasser
2
Sjekk Småbåtregisteret

Beskrivelse

For finsk kunde (eier 1) som p.g.a. høy alder (83) og sviktende helse ikke lenger har behov for båten, selges Nymar 780 1999 mod. Båten som er kun kjørt ca. 450 timer har hvert år har vært innendørs vinterlagret på Nymar verftet (GB Marin) i Kokkola-område i Finland. Båten selges i sammarbeid med verftet som vil sørge for nødvendig kontroll og klargjøring av båten før leveranse. Ledelsen i GB Marine er i nær familie med båteier og har gjennom årene sørget for nødvendig vedlikehold og motorservice. P.g.a. is- farvann er båten kun benyttet i sommerhalvåret, til hobby fiske samt til transport til fra båteiers fritidsbolig.

Båten er en moderne og velutstyrt allværsbåt med dieselmotor m/rett propellaksel og sluregear, beregnet for "røft" bruk. Samme velprøvde skrog, med unike farts- og sjøegenskaper, har vært benyttet til verftets velprøvde og anerkjente arbeids- og fiskebåter i over 20 år. Båten er utstyrt med romslig selvlensende aluminiums for- og akterdekk. Passasje rundt styrehuset på begge sider. Solid rekkverk i rustfritt stål rundt hele båten. Kraftig kjøljern og ror i rustfritt stål.

Med romslig styrehus/salong, med skyvedør på st.b side og sovelugar med 2-3 soveplasser foran, er båten ideel som tur/fiskebåt, for yrke og hobby.

Båten er uten skader utover normal slitasje og fremstår som velholdt og pen.

Oppgitt pris er basert på eksportpris, Euro 31.500, ex. avgifter, fritt levert GM Marine (Nymar verftet), Nykarleby (Kokkola område) i Finland.

NB! Ved import til Norge betaler 25% mva. Ved dokumentert bruk av båten i næring refunderes denne, etter nærmere regler.

Utstyr

- Sluregear (Techodrive)
- Hydr. Trimmflaps
- Hydr. styring u/inne
- Badeplattform
- Badeleider
- Landterner
- Kraftig varmeappr./defroster
- Kompass
- Dregg/fendrer/tauverk

Reklamasjonsrett ved kjøp fra forhandler

Normalt gjelder 5 års reklamasjonsrett mot skjulte feil og mangler fra overlevering av produktet. Reklamasjonsretten brukes hvis produktet er i dårligere stand enn du hadde grunn til å forvente, basert på informasjonen du har fått fra selger. Reklamasjonsretten kan være begrenset hvis forhandleren har forretningssted utenfor Norge.

Les mer om reklamasjonsrett på FINNs hjelpesenter.

Kontaktperson
Asbjørn S. Bremnes
Telefon
51 69 92 03
Mobil
92 85 70 04

Flatholmv. 34, 4056 Tananger

Annonseinformasjon

FINN-kode 56813826
Sist endret 11. mai 2015 09:55
Referanse Asbjørn

Rapporter annonse

Annonsen kan være mangelfull. Fullstendig salgsinformasjon og opplysninger iht. opplysningsplikt kan fås direkte fra selger.