SOLGT

Minor

NY PRIS !!! KOMBIBÅT- MINOR 28

Pris 458 000 kr
Båten står i
Norge
Tilstand
Brukt
Type
Yrkesbåt/Sjark/Skøyte
Merke
Minor
Årsmodell
2000
Lengde i cm
853 cm
Lengde i fot
28 fot
Bredde
285 cm
Dybde
90 cm
Motor Inkl.
Ja
Motorfabrikant
MAN D0824LFL01
Motortype
Innenbords
Motorstr.
159 hk
Maks fart
18 knop
Drivstoff
Diesel
Vekt
3 000 kg
Materiale
Glassfiber
Farge
Hvit
Sitteplasser
6
Soveplasser
4
Sjekk Småbåtregisteret

Beskrivelse

For kunde selges velutstyrt Minor 28 Combi-båt. Båten selges p.g.a. båteiers svikende helse (ufør).

Båten har siden kunden overtok den i 2001 vært benyttet til helårs fritidsfiske, bl.a. bruk av krabbeteiner (ca. 150 teiner kan følge med om ønskelig).

Med romslig styrehus/dekksalong med dører til for -og akterdekk, oversiktlig førerplass m/justerbart ratt, 2 ekkolodd, GPS, varmeapp./defroster, pentry m/kokeappr. og vask m/ varmt og kalt vann, sittegruppe m/spisebord for 5 -6 personer (kan omgjøres til liggeplass for 2) og akterkabin med 2 soveplasser, eget toalettrom m/WC, dusj og vask, selvlensen romslig fordekk med utvendig manøver kontroll og kraftig hydr. line/teinehaler, selvlensende akterdekk med solid rekkverk, solid badeplattform, dieselmotor m/sluregear, og baugpropell, er båten velegnet som kombibåt, for hobby-fiske så vel som turbåt for familien.

Grovbygget, lettstartet og driftssikker, langsomgående MAN diesel på 159 HK, type D0824LFL01 m/Twin Disc sluregear og en 4 HK el. baugpropell gir sikrer manøvring under alle forhold. Alle pumper (inkl. hydr. for kraftblokk) drives via direkte drev (kun dynamo drives med remdrift). Marsjfart (2000 rpm.) ca. 15 kn. Maks. (2400 rpm.) ca. 18 kn.

Motoren er teknisk i god stand og med unntak av mangel på renhold i den senere tid (p.g.a. uførhet), godt vedlikeholdt (jevnlig bytte av olje og filter etc.) og fungerer uten problemer. Defekte deler er byttet ved behov (nytt eksosopplegg av rustfritt stål og nye sjøvannsinntak/ventiler i 2013, ny dynamo i 2014). Motorens gangtid er ca. 1700 timer.

Av helsemessige grunner har båten ikke vært benyttet og ”ettersett” på vanlig måte i den senere tid, noe båten vedlikeholdsmessig (kun kosmetisk) dessverre bærer preg av , utvendig og innvendig samt motor. En grundig rengjøring vil være tilstrekkelig til at båten igjen fremstår som velholdt.

Båten som har vært slippsatt hvert år, for rengjøring, bunnstoffing og bytte av anoder etc. er uten skader, utover vanlig slitasje, selges ”slik den er”.

PS:
Som mangeårig tidligere Minor-forhandler kan vi bekrefte at dette er en av Minors kvalitetsbåter. Minor-båtene har vært produsert i over 30 år og er anerkjent for sine unike farts- og sjøegenskaper samt smarte innredningsløsninger med høy finish.

Båten ligger i Vestnes båthavn (Vestnes kommune på sørsiden av Romsdalsfjorden, nær ferjekai for ferje til Molde) og kan fremvises og prøvekjøres etter nærmere avtale.

NB! I HÅPET OM EN SNARLIG HANDEL (BL.A. P.G.A. FORESTÅENDE SYKEHUSOPPHOLD) ER PRISEN NÅ REDUSERT MED KR. 32.000 TIL KR. 458.000 (FERDIG PRUTET).

GUNSTIG TRANSPORT MED SPESIALTRAILER KAN SKAFFES!

Utstyr

-4 HK el. baugpropell
-Twin Disc Sluregear
-Manøverkontroll inne/ute (hydr. styring)
-Kraftig hydr. line/teinehaler (pumpe direkte drev fra motor)
-Akterkabin m/ romslig dobbelkøy
-Sittegruppe m/benker og spisebord for 6 (soveplass for 2)
-Eget toalettrom m/WC, vask og dusj
-Pentry m/ 2 bluss sprit kokeappr. og vask m/v og k. Vann.
-GPS
-2 ekkolodd
-Kraftig (4 kw) varme /defroster
-4 stk. batterier (nye 2013)
-El. spylepumpe
-Lyskaster
-Dekkslys
-2 lensepumper
- Solid badeplattform
- Anker, fendrer og div. tauverk

NB! Ca. 150 krabbeteiner kan om ønskelig følge båten, uten tillegg.

Reklamasjonsrett ved kjøp fra forhandler

Normalt gjelder 5 års reklamasjonsrett mot skjulte feil og mangler fra overlevering av produktet. Reklamasjonsretten brukes hvis produktet er i dårligere stand enn du hadde grunn til å forvente, basert på informasjonen du har fått fra selger. Reklamasjonsretten kan være begrenset hvis forhandleren har forretningssted utenfor Norge.

Les mer om reklamasjonsrett på FINNs hjelpesenter.

Kontaktperson
Asbjørn S. Bremnes
Telefon
51 69 92 03
Mobil
92 85 70 04

Flatholmv. 34, 4056 Tananger

Annonseinformasjon

FINN-kode 56785696
Sist endret 29. mar. 2015 11:45
Referanse Asbjørn

Rapporter annonse

Annonsen kan være mangelfull. Fullstendig salgsinformasjon og opplysninger iht. opplysningsplikt kan fås direkte fra selger.