SOLGT

Barracuda

ROMSLIG TURBÅT - BARRACUDA 30

Pris 198 000 kr
Båten står i
Norge
Tilstand
Brukt
Type
Cabincruiser
Merke
Barracuda
Årsmodell
1980
Lengde i cm
914 cm
Lengde i fot
30 fot
Bredde
335 cm
Motor Inkl.
Ja
Motorfabrikant
SABB - Ford 2728T
Motortype
Innenbords
Motorstr.
240 hk
Maks fart
20 knop
Drivstoff
Diesel
Materiale
Glassfiber
Farge
Hvit
Sitteplasser
10
Soveplasser
6
Sjekk Småbåtregisteret

Beskrivelse

For kunde selges vedlikehold og velutstyrt , svært romslig bobåt. Båten som ble overtatt sist sommer selges p.g.a. problemer med å skaffe passende båtplass i Stavanger-område. Båteier (lege) som har begrenset båterfaring er svært fornøyd med båten og vil dersom ikke båten blir solgt i løpet av vinteren, beholde denne.

Da båtens forhistorie og tekniske vedlikehold er lite kjent og dokumentert har vi gjennomført en inspeksjon av båten ”slik den fremstår” nå (desember-14, uten å prøvekjøre båten). Vår gjennomgang av båten kan oppsummeres som følgende:

-Båten og motor fremstår som svært velholdt og ”påkostet”.
-Innredningen inkl. puter på benker, innvendig så vel som utvendig, er uten skader og svært pen (tekstiler/puter etc. har
vært byttet).
-Båten er velutstyrt med kostbar instrumentering og annet ekstrautstyr av høy kvalitet.

Båten med 2 romslige lukkede kabiner m/ståhøyde + stor uteplass under heldekkende to-delt kalesje, er kjent (i forhold til størrelsen) som en gedigen bobåt med mye plass for en familie på tur.

Den svært romslige akterkabinen med ståhøyde er båtens hovedsalong, utstyrt med U-sofa for 7-8 personer, på b.b med spisebord (kan bruker omgjøres til 2 liggeplasser), velutstyrt stort pentry m/2-bluss sprit kokeappr. vask og kjøleskap og god skap plass på st.b. side. I lugaren forut er det stor U-sofa m/bord (2 soveplasser + ekstra ”overkøy” for barn), pent innredet romslig toalettrom med ståhøyde WC og vask i akterkant på st.b side, eget dusjerom + et romslig kledskap i forkant av dusjeromet, på b.b. side.

Ny trekk på alle puter i akter kabinen ble levert av profesjonelle i 2007. Øvrige tekstiler (gardiner og puter) innvendig + puter av kunstskinn på benker utvendig er pene, uten skader (sannsynligvis også av nyere dato).

På senterdekket mellom for- og akterlugarene er det tillegg til en velutstyrt og oversiktlig førerplass på st.b side, rikelig med lun uteplass for solfylte dager. Dekket over akterkabinen utgjør i tillegg en gedigen solseng. Hele uteplassen, inkl. taket av akterlugaren er beskyttet av en heldekkende todelt kalesje (ny 2012). Det er lagt pent ”skipsgulv”-belegg i hele uteområdet inkl. dekket over akterlugaren, samt på dørken i kabinene.

Motoren er en driftsikker og kraftig 5,95 Ltr. Ford Sabb AC, Type 2728 T på 240 eller 300 HK , dokumentasjon for max. HK mangler (bl.a. avhengig av innstilling av dieselpumpe og dysetype etc.), med PRM gear, rett propellaksel og 4 –blads propell. Motoren er startvillig og fungerer uten problemer. Motoren fremstår som velholdt uten synlige oljelekkasjer (ikke oljesøl under motor etc). Motorens gangtid (timeteller) er kun ca. 2800 timer.

Båten var sist på slip i 2013 hvor den ble rengjort, bunnstoffet og skifte av sinkanoder utført.

Utstyr

- Baugpropell, QL- BP-500 B
- Radar, Raytheon SL 70 (24 n.mil)
- GPS/kartplotter, Chart Master 7 M
- Autopilot, Robertson AP 22
- VHF, Høcom Famita 500
- Farge ekkolodd – Fishfinder 320 C
- TV-antenne
- Dieselvarmer – Eoerspcner TD3L
- Kraftig defroster/varmeappr. (kjølevann)
- Kjøleskap – Coolmatic
- Velutstyrt pentry m/ 2 bluss (Rødsprit) kokeappr. – ORIO 300 og vask
- El/hydr. Trimflaps
- Kraftig Badeplattform
- El. ankervinsj m/fjernkontroll (akter)
- Heldekkende 2-delt kalesje (ny 2012)
- Toalettrom (ståhøyde) m/WC og vask
- Eget rom m/dusj (ståhøyde)


Båten som ligger på sjøen, klar for leveranse/bruk (trenger utvendig vask) i Stavangerområde kan fremvises og prøvekjøres etter nærmere avtale.

HER ER DET MYE BÅT FOR PENGENE – BØR SEES!

NB!
I HÅP OM EN HURTIG HANDEL OG P.G.A. MANGLENDE DOKUMENTASJON FOR BÅTENS FORHISTORIE (VEDLIKEHOLD/SERVICE ETC.) ER BÅTENS PRIS SATT SVÆRT LAVT – LANGT UNDER REEL BRUKSVERDI.

HER ER MULIGHETEN FOR ET KUPP!!

Reklamasjonsrett ved kjøp fra forhandler

Normalt gjelder 5 års reklamasjonsrett mot skjulte feil og mangler fra overlevering av produktet. Reklamasjonsretten brukes hvis produktet er i dårligere stand enn du hadde grunn til å forvente, basert på informasjonen du har fått fra selger. Reklamasjonsretten kan være begrenset hvis forhandleren har forretningssted utenfor Norge.

Les mer om reklamasjonsrett på FINNs hjelpesenter.

Kontaktperson
Asbjørn S. Bremnes
Telefon
51 69 92 03
Mobil
92 85 70 04

Flatholmv. 34, 4056 Tananger

Annonseinformasjon

FINN-kode 54495328
Sist endret 25. jan. 2015 09:05
Referanse Asbjørn

Rapporter annonse

Annonsen kan være mangelfull. Fullstendig salgsinformasjon og opplysninger iht. opplysningsplikt kan fås direkte fra selger.