SOLGT

Korsø

KORSØ1040F SPEED SJARK - GODKJENT FOR PERSON TRANSPORT

Pris 559 000 kr
Båten står i
Norge
Tilstand
Brukt
Type
Yrkesbåt/Sjark/Skøyte
Merke
Korsø
Årsmodell
1990
Lengde i cm
1037 cm
Lengde i fot
34 fot
Bredde
357 cm
Dybde
105 cm
Motor Inkl.
Ja
Motorfabrikant
VOLVO PENTA TAMD 63
Motortype
Innenbords
Motorstr.
310 hk
Maks fart
19 knop
Drivstoff
Diesel
Vekt
5 000 kg
Materiale
Glassfiber
Farge
HVIT
Sitteplasser
8
Soveplasser
3
Sjekk Småbåtregisteret

Beskrivelse

Robust, velholdt hurtigående arbeidsbåt/skyssbåt/speed sjark, godkjent for passasjertransport (6 + 2 personer) selges for kunde p.g.a. avsluttet skyssbåtkontrakt.

Båten som ble bruktimportert fra Korsø verftet i Finland, via oss, av dagens eier i 2010 er en oppgradert utgave av Korsø 1040F sin velkjent speed sjark/arbeidsbåt med unike farts- og sjøegenskaper. Samme skrog, i 36 og 38 fots utgaver, er også levert til norske kjøpere som taxi båt, godkjent for henholdsvis 12 og 20 passasjerer.

I tillegg til installering av større motor og baugpropell i 2002, er båten oppgradert i samsvar med gjeldende krav til godkjenning for passasjertransport (begrenset passasjersertifikat), bl.a med nye sprutsikre og forhøyde luftinntak til motor, redningsflåte samt davit for redning av personer fra sjøen installert.

Med romslig styrehus m/akterkabin/ruff med sitteplass for 6- 8 personer (soveplass for 2 + 1, eget toalettrom med WC, stort selvlensende fordekk med god romslig passasje på begge sider av styrehuset og med bakke/lugar/lagringsrom forut, godkjent for passasjertransport, er båten spesielt velegnet som arbeidsbåt/transportbåt.

Båten som er utstyrt med kraftig og driftssikker Volvo Penta TAMD 63 dieselmotoe på 310 HK m/sluregear, baugpropell og manøverkontroll /styring inne/ute er også velegnet som turistfiskebåt så vel som ordinær kystfiskebåt. Marsjfart 17 -18 kn.

Båten er i øyeblikket (siden nov.-14) lagret på land ved Bokn Maritime Senter hvor den er klargjort for salg, kontrol/service av motor samt nytt bunnstoff og skifte av anoder etc. (ref. vedlagt foto).

Utstyr

-Volvo Penta TAMD 63L 310 HK (ca. 3600 gangtimer)
- Twin Disc 5050 Slure Gear
- Baugpropell
- Furuno radar
-El.Hydr. trimflaps (nye)
-Redningsflåte
-Redningsdavit (for opptak av personer fra sjøen)
-Ekkolodd Garmin 400 C fish finder 2008 modell
-Kokkeappr. (sprit),
-Rolex oljekamin??
-Servostyrning, med utvendig kontroll (bærbar)
-Eget toalettrom m/WC
-Arbidslys på dekk
-Stereo med cd
-Lyskaster i rustfritt stål
-Kraftig defroster/varmeappr.??
-Soveplass for 2 akter (ruff) + 1 sovplass forut (bakke).

NB! Båten er momsregistert og oppgitt pris er ex. mva.

SERIØSE BUD VIL BLI VURDERT!

Båten kan fremvises (eventuelt sjøsettes og prøvekjøres), etter nærmere avtale på Bokn (Korstø-område), ca. 40 km. syd for Haugesund.

Reklamasjonsrett ved kjøp fra forhandler

Normalt gjelder 5 års reklamasjonsrett mot skjulte feil og mangler fra overlevering av produktet. Reklamasjonsretten brukes hvis produktet er i dårligere stand enn du hadde grunn til å forvente, basert på informasjonen du har fått fra selger. Reklamasjonsretten kan være begrenset hvis forhandleren har forretningssted utenfor Norge.

Les mer om reklamasjonsrett på FINNs hjelpesenter.

Kontaktperson
Asbjørn S. Bremnes
Telefon
51 69 92 03
Mobil
92 85 70 04

Flatholmv. 34, 4056 Tananger

Annonseinformasjon

FINN-kode 54064298
Sist endret 9. feb. 2015 23:29
Referanse Asbjørn

Rapporter annonse

Annonsen kan være mangelfull. Fullstendig salgsinformasjon og opplysninger iht. opplysningsplikt kan fås direkte fra selger.