SOLGT

Viksund

HØSTKUPP!!!! - PEN OPPGRADERT VIKSUND 880 FRONTIER

Pris 75 000 kr
Båten står i
Norge
Tilstand
Brukt
Type
Trebåt/Snekke
Merke
Viksund
Årsmodell
1980
Lengde i cm
853 cm
Lengde i fot
28 fot
Bredde
295 cm
Dybde
105 cm
Motor Inkl.
Ja
Motorfabrikant
SABB FORD
Motorstr.
54 hk
Maks fart
8 knop
Drivstoff
Diesel
Vekt
3 000 kg
Materiale
Glassfiber
Farge
Hvit
Sitteplasser
8
Soveplasser
5
Sjekk Småbåtregisteret

Beskrivelse

En velutstyrt og oppgradert (2013, undervannskroget nedslippt og 2 strøk grunning + 2 strøk bunnstoff påført og hele båten ble nylakkert +innvendig fagmessig oppussing), flott utgave den velkjente Viksund 880 Frontier, selges for kunde, som ønsker å prøve bobillivet istedet. Båten ble bl.a. i 2013 utstyrt med en ny og kostbar (ca. kr. 10.000) todelt badeplattform.

Nåværende eier har kun hatt båten i ca. 1 år. og benyttet den kun til noen korte turer, etter at han overtok denne fra tidligere eier som delbetaling i forbindelse med salg av en større båt. Tidligere eier som hadde teknisk bakgrunn (mekaniker) gjennomgikk motoren (bl.a. rensing av kjølesystemet etc.) og overlot båten i svært god teknisk stand, normal slittasje tatt i betraktning.

Dette er en velkonstruert lukket vestlandsbåt, som det ble produsert mange av i 1970 – 80 årene, spesielt utviklet som en trygg og sjødyktig familieturbåt, for varierende værforhold.

Båten har en rekke smarte innredningsløsninger og god plass for en storfamilie på ferietur. Med lukket hovedkabin, med full ståhøyde og en romslig sittegruppe som kan omgjøres til soveplass for 2, velutstyrt pentry og eget toalettrom, + seperat sovelugar forut m/3 køyer, er båten fortsatt en svært moderne ”allværsbåt” for hele familien.

Med stort selvlensende akterdekk, utvendig velordnet førerplass beskyttet av en ny hardtop og ny heldekkende kalesje og ny todelt badeplattform, er båten en ideell kombi-båt til turbruk og hobbyfiske.

Båten som etter lagring på land sist vinter ble klargjort for ny sesong og sjøsatt i april-14 (ferieklar), kan fremvises / prøvekjøres i Vestfossen (Hokksund område) i Buskerud, etter nærmere avtale.

I HÅPET OM EN HANDEL FØR BÅTEN IGJEN GÅR I "VINTERDVALE" ER PRISEN PÅ NY YTTERLIGERE REDUSERT - HER FÅR EN VIRKELIG MYE OPPGRADERT BÅT FOR PENGENE!

Mindre landstedsbåt m/styrekonsoll (12 - 14 fot eller campingbil) kan eventuelt tas som innbytte/delbetaling.

Utstyr

-Ford Sabb 54 HK (renovert)
- Eget toalettrom m/WC (septiktank m/el. pumpe)
- Ny varmtvannstank
-Ny hardtop
- Flott todelt badeplatform (ny 2013)
-Ny kalesje
-Nytt kjøleskap (nytt)
-Nytt varmeappr. (EberSperspachr, diesel)
-Ny radio (Pioner m/CD-spiller)

Reklamasjonsrett ved kjøp fra forhandler

Normalt gjelder 5 års reklamasjonsrett mot skjulte feil og mangler fra overlevering av produktet. Reklamasjonsretten brukes hvis produktet er i dårligere stand enn du hadde grunn til å forvente, basert på informasjonen du har fått fra selger. Reklamasjonsretten kan være begrenset hvis forhandleren har forretningssted utenfor Norge.

Les mer om reklamasjonsrett på FINNs hjelpesenter.

Kontaktperson
Asbjørn S. Bremnes
Telefon
51 69 92 03
Mobil
92 85 70 04

Flatholmv. 34, 4056 Tananger

Annonseinformasjon

FINN-kode 53656594
Sist endret 18. des. 2014 09:45
Referanse Asbjørn

Rapporter annonse

Annonsen kan være mangelfull. Fullstendig salgsinformasjon og opplysninger iht. opplysningsplikt kan fås direkte fra selger.