SOLGT

Viksund

VIKSUND 31 COMBI - RESTAURERINGSOBJEKT TIL ”GI -BORT-PRIS”

Pris 49 000 kr
Båten står i
Norge
Tilstand
Brukt
Type
Yrkesbåt/Sjark/Skøyte
Merke
Viksund
Årsmodell
1977
Lengde i cm
945 cm
Lengde i fot
31 fot
Bredde
320 cm
Dybde
120 cm
Motor Inkl.
Ja
Motorfabrikant
SABB FORD
Motortype
Innenbords
Motorstr.
54 hk
Maks fart
8 knop
Drivstoff
Diesel
Vekt
5 kg
Materiale
Glassfiber
Sitteplasser
10
Soveplasser
4
Sjekk Småbåtregisteret

Beskrivelse

For kunde selges Viksund 31 Combi 1977 mod. Båten som ble levert som komplett båt fra Vikesund verftet har vært benyttet som fiskbåt (bl.a. på Lofotfiske) frem til eieren ble syk/ufør i 2002. Båten har deretter vært lagret på land, uten noen form for vedlikehold, på en sjøtomt på Bokn. Med unntak av noen ”skrapemerker” under vannlinjen i baugen er skrog og overbygg uten skader utover normal slitasje som fiskebåt. Skroget ble i 1990 årene malt av eieren (Bengalakk eller lignende). Fenderlisten er demontert og trenger reperasjon.

Innvendig bærer båten preg av langvarig lagring utendørs, uten tilstrekkelig lufting, fuktskader etc.

Innredningen i sovelugaren forut, glasfiber køyer/benker vil etter nødvendig rengjøring kunne benyttes. Innredningen i salongen, pentry etc. av solid teak materialer (helved og finer) vil ved nødvendig oppussing kunne tilbakeføres til sin opprinnelige standard. Opprinnelige takplater sammen og benkeputer etc. har vært lagret på land og er derved uten fuktskader, men noe ”slitt” etter mange års bruk i en fiskebåt.

Opprinnelig instrumentbord samt manøver kontroll utvendig/innvendig (hydr. styring etc.) er på plass og tilsynelatende i orden.

Motoren 54 Sabb Ford er fra slutten av 1990 årene da den opprinnelige motoren av samme type ble byttet ut etter et motorhavari. I tillegg til gir var det installert hydr. vribart propell anlegg. Eieren ønsket imidlertid kun å benytte giret og demontere hydr. delen til propellanlegget (er fortsatt tilgjengelig).

Motorservice frem til båten ble satt på land har vært utført av merkeverksted. Motorens gangtid er ca. 850 timer. Frem til båten ble satt på land fungerte motoren uten problemer. Da motoren ikke har vært ”rørt” siden båten ble satt på land er motorens tilstand ukjent og verdien av denne satt til 0, i vår verdisetting av båten. Dersom motoren fortsatt kan benyttes vil dette følgelig være en mulig ”kupp” for kjøper.

Tilstanden på medfølgende instrumenter, Decca Radar, Robertson VHF er ukjent.

Båten med sitt velrennomerte kraftige skrog, utstyrt med store selvlensende dekk er velegnet som arbeids- og fiskebåt (”lysbåt” etc.) og som helårs turbåt.

Det er etter vår vurdering fortsatt mulig å tilbakeføre båten til sin fordoms prakt som romslig tur/fiskebåt med nødvendig arbeidsinnsats og fornying av utstyr. Sliping og omlakkering av skroget vil gi en ekstra standardheving. Nødvendig oppgradering vil være en god investering (spesielt dersom motoren kan benyttes).

HER ER DET MULIGHET TIL Å GJØRE ET KUPP ”FOR EN NEVENYTTIG” PERSON

Båten som er tett og kan sjøsettes for videre transport, selges ”slik den står” og kan fremvises i Alvestadkroken på Bokn (ca. 40 km. fra Haugesund), etter nærmere avtale.

Utstyr

- Decca Radar (tilstand ukjent)
- Robertson VHF (tilstand ukjent)
- Div. innrednings deler (puter etc.).

Reklamasjonsrett ved kjøp fra forhandler

Normalt gjelder 5 års reklamasjonsrett mot skjulte feil og mangler fra overlevering av produktet. Reklamasjonsretten brukes hvis produktet er i dårligere stand enn du hadde grunn til å forvente, basert på informasjonen du har fått fra selger. Reklamasjonsretten kan være begrenset hvis forhandleren har forretningssted utenfor Norge.

Les mer om reklamasjonsrett på FINNs hjelpesenter.

Kontaktperson
Asbjørn S. Bremnes
Telefon
51 69 92 03
Mobil
92 85 70 04

Flatholmv. 34, 4056 Tananger

Annonseinformasjon

FINN-kode 53481157
Sist endret 11. des. 2014 12:24
Referanse Asbjørn

Rapporter annonse

Annonsen kan være mangelfull. Fullstendig salgsinformasjon og opplysninger iht. opplysningsplikt kan fås direkte fra selger.