SOLGT

Riva

Riva ARISTON 21 - Det beste av det beste!

Pris 530 000 kr
Båten står i
Norge
Tilstand
Brukt
Type
Daycruiser
Merke
Riva
Årsmodell
1957
Lengde i cm
640 cm
Lengde i fot
21 fot
Bredde
215 cm
Dybde
70 cm
Motor Inkl.
Ja
Motorfabrikant
Chris Craft
Motortype
Innenbords
Motorstr.
158 hk
Maks fart
30 knop
Drivstoff
Bensin
Vekt
1 500 kg
Materiale
Tre
Farge
Mahogny
Sitteplasser
5
Sjekk Småbåtregisteret

Beskrivelse

Benytt anledningen til å bli en stolt eier av et unikt smykke og samleobjekt med sjel og historikk som overgår alt annet uten sidestykke innen båtproduksjon og design.

Riva Ariston er den mest kjente og populære modellen fra Riva, produsert 804 stk. i perioden 1950-1972. Ariston betyr "det beste av det beste".

Dette er en original RIVA Ariston 23" m/nyoverhalt 6 cyl. Chris Craft motor som har stått i båten siden den var ny. Båten er byggenr. 132 fra 1957. Det høres med til historien at båten ble gitt i gave til en kjent skuespiller.

Båten er helrestaurert av profesjonell båtbygger på Vestlandet. Som du ser av bildene så er båten et fryd for øye. Den har ikke vært på vannet etter restaureringen. Mye nye deler som innredning, seter, hvit kalesje, kromdeler, nytt elektrisk anlegg konvertert til 12 V m.m.

Båten ligger lagret innendørs i riktig tempert lokale i Porsgrunn på krybbe som avbildet. Kan vises der etter avtale. Båten trenger kun nytt bunnstoff og litt shining før sjøsetting, motoren og ellers alt annet er i god stand. Kan event. leveres hvor som helst i landet.

Båten selges nå til en meget sterkt redusert pris ved hurtig handel. Innbytte vurderes (bil/båt/eiendom).

Undertegnede megler har fått i oppdrag av å selge denne flotte båten. Vi ordner hele handelen på en trygg og profesjonell måte. Er du på jakt etter en annen type båt så kan vi hjelpe deg å finne din drømmebåt gjennom vårt nettverk. Har du en båt du vil selge? La oss finne en kjøper til den, basert på no cure - no pay. Vi jobber med kunder som har, eller etterspør Båter i Toppklasse!

Ta kontakt med Yachtmegleren Stian Sandlie på telefon 92467000 eller mail stian@yachtmegleren.no for mer informasjon.

YACHTmegleren AS
Leangbukta Maritime Senter
Leangbukta 31 – 1392 Vettre

www.yachtmegleren.no
Kontaktperson
Stian Sandlie
Telefon
924 67 000

LEANGBUKTA 31, 1392 Vettre

Stort kart Hybridkart Flyfoto

Annonseinformasjon

FINN-kode 52540248
Sist endret 10. okt. 2015 13:25
Referanse Riva Ariston

Rapporter annonse

Annonsen kan være mangelfull. Fullstendig salgsinformasjon og opplysninger iht. opplysningsplikt kan fås direkte fra selger.