SOLGT

Saga

SAGA 7000 HT

Pris 78 000 kr
Båten står i
Norge
Tilstand
Brukt
Type
Trebåt/Snekke
Merke
Saga
Årsmodell
1983
Lengde i cm
701 cm
Lengde i fot
23 fot
Bredde
275 cm
Dybde
75 cm
Motor Inkl.
Ja
Motorfabrikant
VOLVO PENTA MD21
Motortype
Innenbords
Motorstr.
61 hk
Maks fart
15 knop
Drivstoff
Diesel
Vekt
1 500 kg
Materiale
Glassfiber
Farge
HVIT
Sitteplasser
6
Soveplasser
2
Sjekk Småbåtregisteret

Beskrivelse

For kunde selges Saga 700 HT i god teknisk stand. Båteier (eier nr. 3) som har hatt båten siden 1990 er pensjonist og ønsker å selge båten da den, b.l.a. p.g.a. båteiers alder, blir lite bruk (knapt brukt siste år).

Båten ligger normalt på sjøen hele året og båteier har hvert år utført 2-4 dagers vårpuss (sist april-14), inkl. slippsetting, rengjøring/boning, bunnstoffing og bytte anoder etc. I vinterhalvåret har puter, batterier etc. vært lagret tørt på land samtidig som det er benyttet fuktsalt innvendig i båten for å unngå fuktskader på innredning etc. Originalinnredningen inkl. puter etc. fortsatt er i brukbar/god stand, båtens alder tatt i betraktning. Utvendig innredning, i solid marine finer bærer i noen grad kosmetisk preg av ”tidens tann” men vil enkelt kunne tilbakeføres til fordums prakt, ved pussing og teak olje.

Den populære, og den gang forholdsvis hurtigående snekken, Saga 7000 ble det produsert mange av i 70 - 80 årene. Båten som er en verfts innredet kvalitetsbåt med DNV sertifikat, har mange smarte detaljer og er fortsatt en moderne båt. Båten ble levert som komplett båt i 1984 til første eier som via sitt medlemskap i en privat båtklubb (i et oljeselskap) som kjøpte flere slike Saga-båter samtidig, på gunstige vilkår.

Utstyrt med lukket salong/sovelugar forut med eget toalettrom m/WC og vask, oversiktlig førerplass og pentry plassert under hardtop med stor takluke, romslig akterdekk under heldekkende ny kalesje, med spisebord + en stor benk akterut, er båten velegnet for turer i skjærgården og helgeturer med overnatting.

Båten er utstyrt med 2 kalesjer, en eldre kalesje m/”Hanssontop” (beskyttelse trekk), til vinterbruk + en ny kalesje til tur/sommerbruk

Motoren, Volvo Penta MD 21 på 61HK som kun er brukt ca. 1500 timer siden 1990 (tidligere ca. 6 års bruk ukjent), fremstår som velholdt og fungerer uten problemer. Båteier med nødvendig teknisk innsikt har selv utført rutinemessig motorservice (bytte av olje og filter etc.) hvert år, sist våren i 2013. Service/rep. av dieselpumpe, sjøvannspumpe og eksosrør er utført.

Behagelig marsjfart ca. 13 kn. oppnås ved ca. 70% motorkraft (maks fart ca. 15 kn.).


Båt og motor er uten skader utover normal slitasje.

NB!
Selv om båten er klar til bruk ”slik den er” vil en person med nødvendig innsikt og interesse for videre oppussing av båten (utvendig treverk etc.), enkelt kunne bringe denne kvalitetsbåten tilbake til sin fordums prakt.

Utstyr

-Eget toalett rom m/WC og vask (nyere etter installert septiktank)
-Pentry m/2 bluss gas kokeappr., kjøleskap og vask
-160 ltr. ferskvannstank
-Ekkolodd
-Kompass
-Avtakbar baugstige
-Ekstra kalesje m/Hanson top til vinterbruk
-Anker med line, div. tauverk og fendrer
-4 stk. redningsvester

Båten kan fremvises og prøvekjøres i Stavanger hvor den ligger i Stavanger Båtforenings båthavn, Hillevågsvannet (Brygge D1, plass 6).

Reklamasjonsrett ved kjøp fra forhandler

Normalt gjelder 5 års reklamasjonsrett mot skjulte feil og mangler fra overlevering av produktet. Reklamasjonsretten brukes hvis produktet er i dårligere stand enn du hadde grunn til å forvente, basert på informasjonen du har fått fra selger. Reklamasjonsretten kan være begrenset hvis forhandleren har forretningssted utenfor Norge.

Les mer om reklamasjonsrett på FINNs hjelpesenter.

Kontaktperson
Asbjørn S. Bremnes
Telefon
51 69 92 03
Mobil
92 85 70 04

Flatholmv. 34, 4056 Tananger

Stort kart Hybridkart Flyfoto

Annonseinformasjon

FINN-kode 51059789
Sist endret 27. sep. 2014 23:54
Referanse Asbjørn

Rapporter annonse

Annonsen kan være mangelfull. Fullstendig salgsinformasjon og opplysninger iht. opplysningsplikt kan fås direkte fra selger.