SOLGT

Nimbus

HURTIGÅENDE 28 FOT TURBÅT

Pris 348 000 kr
Tilstand
Brukt
Type
Cabincruiser
Merke
Nimbus
Årsmodell
1988
Lengde i cm
853 cm
Lengde i fot
28 fot
Bredde
300 cm
Dybde
90 cm
Motor Inkl.
Ja
Motorfabrikant
VOLVO 41
Motortype
Innenbords
Motorstr.
200 hk
Maks fart
28 knop
Drivstoff
Diesel
Vekt
3 500 kg
Materiale
Glassfiber
Farge
Hvit
Sitteplasser
8
Soveplasser
4
Sjekk Småbåtregisteret

Beskrivelse

For kunde selges velutrustet Nimbus 28 DC. Båt og motor er svært velholdt og bærer preg av å være godt "påpasset", bl.a. har nåværende eier som har hatt båten i ca. 6 år, sørget for årlig service av fagfolk. Båten er et prakteksemplar av den velkjente Nimbus modellen som da den ble lansert i 80 årene var en svært moderne kvalitetsbåt, med romslig innredning og selvlensende akterdekk. Akterdekket er utstyrt med benker og stort spisebord (ekstra soveplass mulig), med praktisk heldekkende kalesje over. Båten er utstyrt med romslig oppholdsrom/sovelugar med eget adskilt toalettrom med WC m/septiktank,dusj. I tillegg er båten utstyrt med en adskilt sovelugar for 2, tilgjengelig fra forkabin og med direkte utgang til akterdekket. Båtens pentry, utstyrt med 2 bluss kokeapparat, vask med varmt/kalt vann og kjøleskap, er plassert i oppholdsrommet under dekk.

Oversiktlig og velutstyrt førerplass med bl.a. radar, GPS/kartplotter og ekkolodd i styrehus med hardtop, med stor takluke, sikrer sikker seilas under alle forhold.

Utstyrt med en driftssikker Volvo 41A motor (200 HK) m/290 hekkaggregat og baugpropell er båten svært manøverdyktig. Motorens gangtid er kun ca. 1500 timer.

Etter delvis vannfylling av motorrom p.g.a. lekkasje på kjølevannslange, tidligere i sommer, er motoren totalrenovert og nødvendig utskiftning av div. el. komponenter i motorrommet (mye nytt) foretatt ved anerkjent verksted. Dokumentasjon for serviceutgifter i den sammenheng ca. kr. 140.000 (forsikringssak) kan fremlegges.

Båten er en "perle" og bør sees. Båten ligger ved privat brygge på Hundvåg, og kan fremvises og prøvekjøres etter nærmere avtale.

Utstyr

-El. baugpropell
-Garmin GPS /kartplotter
-Radar
-Landstrøm fra land
-Varmtvannsbereder
-Kraftig diesel varmeappr. Eberspacher
-Ekkolodd
-Steroanlegg (radio/CD)
-El. anker vinsj
-2 reservepropeller
-2 stk. kalesje (vinter/sommer, begge trenger noe vedlikehold)
-Div. reserve utstyr medfølger
-Tauverk og fendrer

Reklamasjonsrett ved kjøp fra forhandler

Normalt gjelder 5 års reklamasjonsrett mot skjulte feil og mangler fra overlevering av produktet. Reklamasjonsretten brukes hvis produktet er i dårligere stand enn du hadde grunn til å forvente, basert på informasjonen du har fått fra selger. Reklamasjonsretten kan være begrenset hvis forhandleren har forretningssted utenfor Norge.

Les mer om reklamasjonsrett på FINNs hjelpesenter.

Kontaktperson
Asbjørn S. Bremnes
Telefon
51 69 92 03
Mobil
92 85 70 04

Flatholmv. 34, 4056 Tananger

Annonseinformasjon

FINN-kode 37441939
Sist endret 15. okt. 2012 15:18
Referanse Asbjørn

Rapporter annonse

Annonsen kan være mangelfull. Fullstendig salgsinformasjon og opplysninger iht. opplysningsplikt kan fås direkte fra selger.