SOLGT

Bayliner 245

Bayliner 245, 2009 modell

Pris 315 000 kr
Båten står i
Norge
Tilstand
Brukt
Type
Daycruiser
Merke
Bayliner
Modell
245
Årsmodell
2009
Lengde i fot
25 fot
Bredde
259 cm
Dybde
56 cm
Motor Inkl.
Ja
Motorfabrikant
Cummins Mercruiser 2.8l
Motortype
Innenbords
Motorstr.
200 hk
Maks fart
27 knop
Drivstoff
Diesel
Vekt
2 700 kg
Reg.nummer
RCE239
Materiale
Glassfiber
Farge
Hvit og blå
Sitteplasser
8
Soveplasser
5
Sjekk Småbåtregisteret

Beskrivelse

Vi selger vår Bayliner 245 Day-/Cabincruser. Båten er super for små og lengre turer, og har masse ekstrautstyr bla baug truster, baug og akter ankervinsj og en stilig targabøyle hvor en har blant annet radar og søkelys.


Dette er en flott båt som kan brukes som både daycruiser og som cabincruiser for en mindre familie på lengre turer. Det er en meget god planløsning i båten og med stor takhøyde, så føles båten større enn den er. Alle veggene på kalesjen kan lett taes vekk via glidelåser. En kan også klikke av stengene og lagre i land om ønskelig.


Det er sitteplass for 8 voksne bak i båten samt en del sitte/ligge plasser foran i kabinen. For overnattings turer så er det grei pass til en familie på fire med den doble stikk kabinen (130cm bred x 195 lang) samt dobbelsengen som kan slås opp foran i båten. Det er også mulighet for å sove bak i båten i solsengen. Det er full ståhøyde under kalesjen samt god høyde i kabinen foran i båten.

Båten har separat WC rom med elektrisk toalett og vamtvanns dusj. Det er også en dusj med varmt vann bak på badeplatformen.


Motoren er en Cummins Mercruiser 200 Diesel 2009 mod med Bravo3 drev. Motoren har per dags dato gått 870 timer, men det kan bli noen flere timer da båten fremdeles er i bruk.


Båten/motor har et forbruk på 1,5-1,7 liter per nautiske mil (30 liter per time) alt etter last i båten. Båten cruiser da mellom 21-24 knop. På maks turtall så bruker den 1,9 liter per nautiske mil (50 liter per time) og hvor en da får en fart på 27 knop.


Båt og motor har gjennomgått regelmessig service, vedlikehold og oppgraderinger.

* Full motor og drev service og zink. Sist i 2024

*Drivknute byttet i 2021

* Dieseltanken renset 2021

Havnekalesjen fremstår som ny da den ikke har vært mye i bruk og lagret inne.


Via SensarMarine SmartBoat1 overvåkingssystemet så har en full oversikt over bla batteri spenning, temperatur i kjøl og motorrom, vannnivå i kjølen og hvor båten befinner seg til en hver tid (sporlogg).

Utstyr

Kalesje (ny 2023) Gulvtepper (nytt 2023) Webasto varmer 5kW Varmevifte (krever landsstrøm) Baugpropell Trimflaps GPS/Kartplotter med dybdemåler Ekkolodd Radar Kjøleskap Soveplass inne i kabinen til 4 personer Solseng bak i båten med plass til 2 personer. Kan også brukes til overnatting WC rom med elektrisk tømming og 75l septikk tank. (ny septikkpumpe 2023) Varm dusj både i WC rom og bak på akterplatform Landstrøm Mikro (krever landstrøm) Induksjons palatetopp (krever landstrøm) Rødsprit kokeapparat for uthavn Ankervinsj foran og bak med fjernkontroll (ikke vært i bruk de siste år) Ekstra manuelt anker/dregg med kjetting Akterplatform for fisking og bading med badestige Vannski/tube feste Stereoanlegg med aux uttak og CD med 2 høytalere i kabinen & 2 bak i båten Separat Bluetooth forsterker (kjøpt sept 2021) som er koblet opp via line-in på Båtradioen TV med Chromecast Sensar Marine SmartBoat1 overvåkingssystem (Årsabonement nødvendig) CO- og brannalarm i kabinen Håndholdt brannslukker i kabin og ved førerplass samt automatisk brannslukkings anlegg i motorrom 4stk fendere 2 stk kulefendere Fortøyningstau Havnekalesje Lader til forbruksbatteri Lader til startbatteri 2 x 115 Amp/t forbruksbatteri (ny 2024) 1 x 115 Amp/t startbatteri

Reklamasjonsrett ved kjøp fra privatperson

Normalt gjelder 2 års reklamasjonsfrist mot skjulte feil og mangler. Reklamasjonsretten brukes hvis produktet er i dårligere stand enn det du hadde grunn til å forvente, basert på informasjon du har fått fra selger. Vær oppmerksom på at begge parter kan fraskrive seg reklamasjonsretten dersom dette er tydelig spesifisert i en kjøpekontrakt.

Les mer om reklamasjonsrett på FINNs hjelpesenter.

Du må være logget inn for å se profilen

Kjøpekontrakt

  • Ferdig utfylt kontrakt
  • 1 måned båtforsikring til kr 0,-
  • Digital signering

Nedre Varåsen 42, 5210 Os

Annonseinformasjon

FINN-kode 358636469
Sist endret 6. jul. 2024 19:08

Rapporter annonse

Annonsen kan være mangelfull. Fullstendig salgsinformasjon og opplysninger iht. opplysningsplikt kan fås direkte fra selger.