SOLGT

Yamarin 61 CC

Fin Yamarin 61 CC til salgs. Klar til sjøsetting.

Pris 250 000 kr
Båten står i
Norge
Tilstand
Brukt
Type
Skjærgårdsjeep/Landstedsbåt
Merke
Yamarin
Modell
61 CC
Årsmodell
2011
Lengde i fot
20 fot
Bredde
230 cm
Motor Inkl.
Ja
Motorfabrikant
Yamaha
Motortype
Utenbords
Motorstr.
150 hk
Maks fart
45 knop
Drivstoff
Bensin
Vekt
825 kg
Reg.nummer
N 7553129 S
Materiale
Glassfiber
Farge
Hvit
Sitteplasser
8
Sjekk Småbåtregisteret

Beskrivelse

Fin Yamarin 61 CC til salgs. Èn eier og årlig service på motoren. Motoren er en slitesterk og kraftig Yamaha 150 HK. Den går lett i plan, selv med to familier om bord. Båten er utrolig allsidig og egner seg like godt til familietur i sjærgården som fisking eller vannsport. Båten er Securemerket.


Båt og motor ble kjøpt ny av nåværende eier i 2012. De har vært lagret innendørs hvert år og båten er et utrolig fint eksemplar.. Hengeren kan følge med mot tillegg i prisen.


Yamarin 61 CC er en båt med senterkonsoll som håndterer selv røff sjø. Takket være den praktiske innredningen er det nok av plass rundt konsollen, noe som gjør det enkelt å bevege seg rundt i båten og fortøye mm. Den solide konstruksjonen og den dype V-bunnen på 61 CC gjør båtlivet trygt og komfortabelt uansett vær – noe som gjør den til det perfekte valget til både vannsport, kosetur og fisking


Båten er sjøklar, nylig service, byttet nylig impeller, nytt bunnstoff, ferdig polert og klar for deilige timer på sjøen. Det er to nye kapteinstoler til båten. Putene er fine og uten merker. GPS medfølger. Den kan tas av og på slik at den ikke er så attraktiv for ubudne gjester.


Utstyr

Fortøyningstau. 4 stk fendere i fendertrekk, Dregg, GPS Lnternestang. lanterner. Badestige, Pumpe montert i skroget. Nye kapteinstoler. Henger kan følge med mot tillegg.

Reklamasjonsrett ved kjøp fra privatperson

Normalt gjelder 2 års reklamasjonsfrist mot skjulte feil og mangler. Reklamasjonsretten brukes hvis produktet er i dårligere stand enn det du hadde grunn til å forvente, basert på informasjon du har fått fra selger. Vær oppmerksom på at begge parter kan fraskrive seg reklamasjonsretten dersom dette er tydelig spesifisert i en kjøpekontrakt.

Les mer om reklamasjonsrett på FINNs hjelpesenter.

Du må være logget inn for å se profilen

Kjøpekontrakt

  • Ferdig utfylt kontrakt
  • 1 måned båtforsikring til kr 0,-
  • Digital signering

Julebauen 20, 4790 Lillesand

Annonseinformasjon

FINN-kode 358622243
Sist endret 4. jul. 2024 12:47

Rapporter annonse

Annonsen kan være mangelfull. Fullstendig salgsinformasjon og opplysninger iht. opplysningsplikt kan fås direkte fra selger.