HighPerformance 145

HighPerformance 145

Pris 105 000 kr
Båten står i
Norge
Tilstand
Brukt
Type
Skjærgårdsjeep/Landstedsbåt
Merke
HighPerformance
Modell
145
Årsmodell
2009
Lengde i fot
14 fot
Bredde
220 cm
Dybde
60 cm
Motor Inkl.
Ja
Motorfabrikant
Evinrude
Motortype
Utenbords
Motorstr.
90 hk
Maks fart
36 knop
Drivstoff
Bensin
Materiale
Glassfiber
Sitteplasser
4
Sjekk Småbåtregisteret

Beskrivelse

Solid og sjødyktig High Performance 145 selges på vegne av bekjent. Disse båtene er produsert utenforTønsberg og er godt kjent for kvalitet og styrke. Skroget har dyp V-bunn som gir gode sjøegenskaper og båten er CE-merket og godkjent for inntil 115 hk.

Motoren er en 2006 modell Evinrude etec 90, med en Viper stålpropell på. Denne kombinasjonen gjør båten meget kjapp opp i plan, perfekt for vannsport. Toppfarten på 36 knop er også veldig passende for en 14,5 foter. Motoren fikk full service med plugger, girolje og impeller ifjord, og har kun blitt kjørt en time etter dette.

I tillegg er det montert bauglys, bøyle rundt vindskjerm, badestige og vannskistang fra fabrikken. Selv om dette er en båt på 14,5 fot, har HighPerformance Boats lagt stor vekt på detaljer og kvalitet, med både nedfellbare pullerter og lanterne. Senere blitt montert en nyere Garmin ECHOMAP UHD 92 sv kartplotter.

Våren 2021 ble den profesjonelt rubbet og polert samt coatet med kjeramisk coating, som gjør båten veldig lett å holde ren. Dette ble gjort av et av Oslos dyreste og beste detailere og kom på kom på 30.000 kr med bunnstoffing.

Båten har i utgangspunktet ballasttank på 70 liter framme i baugen, som man har kunnet pumpe vann ut og inn av med en elektrisk pumpe. Denne pumpen funker dessverre ikke. Turteller viser alarmer når dette skal komme, men ikke turtall. Trimmåler er ikke koblet til. Høyttalerne gir fra seg lyd, men spilleren er av eldre årgang og burde byttes.

Det medfølger en fin BK henger som akkurat har fått nye hjullagre. 

Ring meg gjerne på 45272002, om det er noe du lurer på.

Utstyr

Utstyr: - Garmin ECHOMAP UHD 92 sv kartplotter - Bauglys - Lanterner - Høyttalere - Badestige - Ballasttank - Putesett - Elektrisk lensepumpe - Fast bensintank - Nedforsenkede pull-up kryssholt, to forut og to akter - Selvlensende dørk - Hydraulisk styring

Reklamasjonsrett ved kjøp fra privatperson

Normalt gjelder 2 års reklamasjonsfrist mot skjulte feil og mangler. Reklamasjonsretten brukes hvis produktet er i dårligere stand enn det du hadde grunn til å forvente, basert på informasjon du har fått fra selger. Vær oppmerksom på at begge parter kan fraskrive seg reklamasjonsretten dersom dette er tydelig spesifisert i en kjøpekontrakt.

Les mer om reklamasjonsrett på FINNs hjelpesenter.

Du må være logget inn for å se profilen

Kjøpekontrakt

  • Ferdig utfylt kontrakt
  • 1 måned båtforsikring til kr 0,-
  • Digital signering

1680 Skjærhalden

Annonseinformasjon

FINN-kode 357906282
Sist endret 8. jul. 2024 18:31

Rapporter annonse

Annonsen kan være mangelfull. Fullstendig salgsinformasjon og opplysninger iht. opplysningsplikt kan fås direkte fra selger.