Sting Pro 725 Cabin

Pris 849 000 kr
Båten står i
Norge
Tilstand
Ny
Type
Skjærgårdsjeep/Landstedsbåt
Merke
Sting
Modell
725 Pro Cabin
Årsmodell
2024
Lengde i cm
723 cm
Lengde i fot
24 fot
Bredde
256 cm
Motor Inkl.
Ja
Motorfabrikant
Mercury
Motortype
Utenbords
Motorstr.
115 hk
Maks fart
27 knop
Drivstoff
Bensin
Vekt
1 800 kg
Materiale
Glassfiber
Farge
Hvit
Sitteplasser
5
Sjekk Småbåtregisteret

Beskrivelse

Årets nyhet fra Sting er på plass hos oss, båten er på sjøen og klar for testkjøring for de som ønsker. Ta kontakt med oss og avtal tid. Vi har også Cabin XL på sjøen for de som øsnker en litt større kabin.

God design gir forbedret kjørbarhet.

Med sitt fremoverlente styrehus har Sting 725 Pro Cabin et aggressivt og raffinert utseende. De 360-graders vinduene gir en fantastisk oversikt over hva som skjer rundt deg, og gir deg god kontroll i alle situasjoner. Styrehuset er også plassert sentralt i båten, noe som gir et godt tyngdepunkt. Dette forbedrer igjen stabiliteten og kjørbarheten til 725 Open Cabin. Baugen på Sting 725 Pro er designet for å gi deg større dekksplass og arbeidsområde. Det fremre lagringsrommet har økt i størrelse og kan enkelt huse batterier og infrastruktur for blant annet Garmin Kraken GPS-motorer. 725-serien vil være de første Sting-båtene som har Garmin Force Kraken trollingmotorer som tilgjengelig ekstrautstyr. Dette gjør det mulig for deg å plassere fartøyet dønn stille i vannet på en eksakt lokasjon og styre etter GPS-koordinater, noe som gjør det lettere å jobbe på dekk samtidig som du holder båten i den samme posisjonen til enhver tid.

En trofast følgesvenn på sjøen.

Det er en perfekt vinterdag for fiske; solskinn og -20 grader Celsius. Fisket er godt, du tilbringer et par timer på dekk for å få fangsten om bord. Det er tid for en pause, men været gjør det litt for kaldt til å ta pausen ute. Du åpner døren til kabinen og føler varmen som omslutter deg når du går inn i styrehuset. Varmen er på, kaffen er varm.

Dette er akkurat hva Sting 725 Cabin handler om. En plattform for arbeid. En plattform for glede. En plattform for familie og venner. Og din trofaste følgesvenn på sjøen, uavhengig av været

Utstyr

Utstilt båt i lager har følgende fabrikkmontert ekstrautstyr:

 • Garmin Echomap UHD 92SV med svinger GT15M
 • Garmin ForceKraken Trolling motor inkl batteripakke.
 • Arbeidslys baug og akter.
 • 2 batterier.
 • Pullert ekstra 2 stk akter.
 • Robust gummibelegg på dørk.
 • Isolerende sete sitteplasser ute.
 • Lastefester dørk 4 stk foran og 4 stk bak.
 • Brakett for garnhaler
 • Northlift LH300 garn/teienhaler.
 • Sjøvann spylepumpe.
 • Takluke kabin.
 • Ferdig montert med Mercury F115EXLPT CT 

Reklamasjonsrett ved kjøp fra forhandler

Normalt gjelder 5 års reklamasjonsrett mot skjulte feil og mangler fra overlevering av produktet. Reklamasjonsretten brukes hvis produktet er i dårligere stand enn du hadde grunn til å forvente, basert på informasjonen du har fått fra selger. Reklamasjonsretten kan være begrenset hvis forhandleren har forretningssted utenfor Norge.

Les mer om reklamasjonsrett på FINNs hjelpesenter.

Stakkevollvegen 61, 9010 Tromsø

Annonseinformasjon

FINN-kode 352463712
Sist endret 10. mai 2024 08:50

Rapporter annonse

Annonsen kan være mangelfull. Fullstendig salgsinformasjon og opplysninger iht. opplysningsplikt kan fås direkte fra selger.