Velkommen til oss!

Årø

ÅRØ 875 COMBI-ROBUST HELÅRBÅT - M/NYERE MOTOR

Pris 289 000 kr
Båten står i
Norge
Tilstand
Brukt
Type
Trebåt/Snekke
Merke
Årø
Årsmodell
1987
Lengde i cm
875 cm
Lengde i fot
29 fot
Bredde
310 cm
Dybde
90 cm
Motor Inkl.
Ja
Motorfabrikant
Vetus M4.56
Motortype
Innenbords
Motorstr.
52 hk
Maks fart
9 knop
Drivstoff
Diesel
Vekt
3 500 kg
Materiale
Glassfiber
Farge
Hvit
Sitteplasser
6
Soveplasser
5
Sjekk Småbåtregisteret

Beskrivelse

ÅRØ 28 Combi – OPPGRADERT ROMSLIG OG VELHOLDT  TURBÅT TIL SALGS I KOPERVIK

For kunde (båteier nr. 3) selges en velholdt Arø 28  875 combi, 1987 mod. med 52 HK Vetus M4.56 diesel.  Ny motor, m/gir, propellanlegg og eksosopplegg, som ble installert i 2016, er kun kjørt ca. 200 timer. Motoren er lettstartet, går rolig, og fungerer uten problemer. 

Båtens romslige innredning, med generell ståhøyde, er vesentlig påkostet (tilnærmet total renovert), båten fremstår som pen og velholdt, i "ship shape stand" , uten skader utover normal slitasje.

Båteier som kjøpte båten i juni-23, er tidvis bosatt i utlandet, og båten er/blir lite brukt.
P.g.a lite bruk ønskes båten nå solgt.

Årø 875 combi, er en robuste helårsbåt, anerkjent for sine gode sjøegenskaper og sin romslige innredning (m/ståhøyde – "flytende camping-bil", av høy kvalitet), med en rekke smarte innredningsløsninger. 
Båtens overbygg er utstyrt med solide vinduer av herdet glass i aluminiums rammer. I styrehustaket (over førerplass) er det 2 store takluker.

Båten er utstyrt med et stort lukket overbygg, som inneholder følgende romslig praktisk innredning, lukket sovelugaren forut, med en dobbel køy på st.b side og en romslig stikk køy på b.b side, + er en benk (totalt 4 – 5 soveplasser). Et praktisk pent innredet toalettrom, er plassert ved inngangen til sovelugaren. 

Et lukket romslig styrehus/dekksalong, med en sittegruppe og spisebord for 6 personer, dekks salongen er praktisk og pen innredet, med solid lakkert teak og pene tekstiler. En kraftig (3,5 kw) diesel varmer, sikrer nødvendig oppvarming, ved behov, hele året.

En velordnet og velutstyrt førerplass, er plassert på st.b. side, i forkant av en stor og praktisk pantrybenk, med god skapplass, et 2 bluss gass kokke apparat og vask.

Båtens romslig selvlensende akterdekk, m/utvendig manøverkontroll, er sikret  med et pent kraftig rekkverk, i rustfritt stål, på toppen av skroget, rundt hele dekket. Akterut er båten utstyrt med en solid badeplattform av rustfritt stål og teak.

En pen og kraftig todelt kalesje over akterdekket, er et hyggelig samlingsrom for flere, under vekslende værforhold. 

Med en nyere driftssikker motor, baugpropell, moderne navigasjonsutstyr, innvendig/utvendig manøverkontroll, romslig selvlensende akterdekk, er båten velegnet for korte og lengre turer (også i åpent farvann), for ferie og hobby-fiske , med eller uten familien. Ved økonomifart ( 8 kn.) er drivstoff forbruket kun +/- 8 ltr./time).

PS! Båten er også velegnet som "student -hybel".

Båten som er klargjort for salg, ligger på en privat båtplass i Kopervik havn, hvor den kan fremvises/prøvekjøres etter nærmere avtale.

 

HER ER DET MYE VELHOLDT TURBÅT FOR PENGENE. – DENNE BØR SEES  

 

 

Utstyr

- Autopilot – Raymarine hydr.

- Germin 720 kartplotter

- Ekkolodd Koden CVS832 c

- VHF

- DAB Radio (ikke montert)

- Sleipner baugpropell

- Innvendig/utvendig manøverkontroll

- Miuni 3,5 kW dieselvarmer 

- Isotherm 85 ltr. kjøleskap

- Kraftig lyskaster - Jabsco 135 SL, m/fjernkontroll

- Nytt 175 amp start batteri

- Spylepumpe (saltvann)

- Trykk vann (v/k), opplegg for dusj på akterdekk

- Heldekkende pen kalesje, (rep. av vinduer og glidelåser utført)

- Solid badeplattform av rustfritt stål/teak, akterut

- Solcellepanel for vedlikeholds ladding av batterier

- Div. tauverk/fendrer

 

Note: Det meste av utstyret er fra 2012.

 

Reklamasjonsrett ved kjøp fra forhandler

Normalt gjelder 5 års reklamasjonsrett mot skjulte feil og mangler fra overlevering av produktet. Reklamasjonsretten brukes hvis produktet er i dårligere stand enn du hadde grunn til å forvente, basert på informasjonen du har fått fra selger. Reklamasjonsretten kan være begrenset hvis forhandleren har forretningssted utenfor Norge.

Les mer om reklamasjonsrett på FINNs hjelpesenter.

Annonseinformasjon

FINN-kode 350780418
Sist endret 30. apr. 2024 16:26
Referanse Asbjørn

Rapporter annonse

Annonsen kan være mangelfull. Fullstendig salgsinformasjon og opplysninger iht. opplysningsplikt kan fås direkte fra selger.