SOLGT

Askeladden 525 EXCEL

Askeladden 525 Excel

Pris 145 000 kr
Båten står i
Norge
Tilstand
Brukt
Type
Skjærgårdsjeep/Landstedsbåt
Merke
Askeladden
Modell
525 EXCEL
Årsmodell
2011
Lengde i fot
17 fot
Motor Inkl.
Ja
Motorfabrikant
Suzuki
Motortype
Utenbords
Motorstr.
100 hk
Maks fart
35 knop
Drivstoff
Bensin
Reg.nummer
RCG462
Sitteplasser
6
Sjekk Småbåtregisteret

Beskrivelse

Flott Askeladden 525 Excel selges grunnet lite bruk. Dette er en solid Båt som kan brukes til det meste, bading ,fisking,soling eller lek på fjorden, den har også mangen oppbevarings rom.Båt og Motor er 2010 modell som er oveligger til 2011. Selvlensende båt med lensepumpe i dobbelt bunnen.Motor har gått ca 310 timer i følge turteller. Olje ,Oljefilter,Gear olje og plugger er skiftet før hver sesong i mitt eie siden 2012. Meget god Suzuki DF 100 4-T motor med registerkjede, svært stillegående og lettstartet motor. Hydraulisk styring. Lowrence Elite-5 Kartplotter/ekkolodd følger med.Det er lagt opp til radio(Bilstereo) med 1 høytaler men radio er defekt og følger ikke med, men alt er klart til å sette i ny radio om du vil gjøre det selv. Gulvet er litt slitt i lakken og normale bruksmerker er det. Båten har vert vinterlagret på henger under 2 presenninger hver vinter som vist på bilde.

Utstyr:
Fendere
Dregg
Noe fortøynings tau
Komplett putesett
Kartplotter/ekkolodd
Padleåre
Båtsake
Kost
Nytt Batteri

Reklamasjonsrett ved kjøp fra privatperson

Normalt gjelder 2 års reklamasjonsfrist mot skjulte feil og mangler. Reklamasjonsretten brukes hvis produktet er i dårligere stand enn det du hadde grunn til å forvente, basert på informasjon du har fått fra selger. Vær oppmerksom på at begge parter kan fraskrive seg reklamasjonsretten dersom dette er tydelig spesifisert i en kjøpekontrakt.

Les mer om reklamasjonsrett på FINNs hjelpesenter.

Du må være logget inn for å se profilen

Kjøpekontrakt

  • Ferdig utfylt kontrakt
  • 1 måned båtforsikring til kr 0,-
  • Digital signering

5200 Os

Annonseinformasjon

FINN-kode 349731150
Sist endret 22. mai 2024 11:52

Rapporter annonse

Annonsen kan være mangelfull. Fullstendig salgsinformasjon og opplysninger iht. opplysningsplikt kan fås direkte fra selger.