Ribeye S650

Velholdt Ribeye S650 m/ Yamaha F150, storservice og ny reg. reim! Kun 472 timer!

Pris 189 000 kr
Båten står i
Norge
Tilstand
Brukt
Type
RIB
Merke
Ribeye
Modell
S650
Årsmodell
2005
Lengde i fot
22 fot
Bredde
250 cm
Dybde
55 cm
Motor Inkl.
Ja
Motorfabrikant
Yamaha
Motortype
Utenbords
Motorstr.
150 hk
Maks fart
45 knop
Drivstoff
Bensin
Vekt
849 kg
Materiale
Glassfiber
Farge
Hvit
Sitteplasser
12
Sjekk Småbåtregisteret

Beskrivelse

Høykvalitets Ribeye 650 Sport med driftssikker Yamaha F150 som har gått kun 472 timer. Nylig storservice med ny registerreim osv!


Ribeye er kjent for sin robuste byggekvalitet og ypperlige sjøegenskaper. Ribeye S650 er en rib for de krevende. Sport ''S'' utgaven er utviklet med tanke på høy ytelse og trygghet for alle om bord, og skroget er designet og testet for å gi maksimal komfort til alle passasjerer, uansett værforhold! Pontongene er selvfølgelig i hypalonkvalitet, som naturligvis ikke kan sammenlignes med PVC, som de fleste ribene har.

Båten har et spesielt dekkoppsett som gir mulighet for eieren å tilpasse plasseringen av setene og konsollen. Det finnes fire jockeyseter og en stor sittebenk bak. Sittebenken er ikke montert per i dag, men den følger med. Denne kan monteres hvis ønskelig. Alle putene, utenom sittebenken i akter, er nye.


Båten er drevet av en driftssikker og kraftig Yamaha F150 som har gått kun 472 timer. Motoren er en 2007 modell som fikk stor service nylig med skift av registerreim, impeller osv. Båten er også utstyrt med to batterier og en eldre kartplotter.


Båten står i Son og kan vises etter avtale. Denne leveres vasket, stoffet og polert, klar til sjøsetting! Vi kan også være behjelpelige med frakt og tilhenger, hvis ønskelig.


Båtpakken selges for en kunde, og Indigomarine AS gir ingen garantier på denne.


Vi holder til i Gressvik og er forhandlere av Drago og Poseidon båter samt BK-hengeren. Vi tar innbytte, kjøper og selger brukte båter og tilhengere, og formidler i tillegg salg av båter. Vi har også en separat avdeling for salg og reparasjon av kalesjer, havnekalesjer og puter.

Reklamasjonsrett ved kjøp fra forhandler

Normalt gjelder 5 års reklamasjonsrett mot skjulte feil og mangler fra overlevering av produktet. Reklamasjonsretten brukes hvis produktet er i dårligere stand enn du hadde grunn til å forvente, basert på informasjonen du har fått fra selger. Reklamasjonsretten kan være begrenset hvis forhandleren har forretningssted utenfor Norge.

Les mer om reklamasjonsrett på FINNs hjelpesenter.

Kontaktperson
Erik
Mobil
96 95 05 93

Østkilen 10, 1621 Gressvik

Annonseinformasjon

FINN-kode 349213068
Sist endret 6. mai 2024 16:32

Rapporter annonse

Annonsen kan være mangelfull. Fullstendig salgsinformasjon og opplysninger iht. opplysningsplikt kan fås direkte fra selger.