SOLGT

AluMarin

Aluminiumsbåt med Honda 2,3hk motor

Pris 6 000 kr
Båten står i
Norge
Tilstand
Brukt
Type
Gummibåt/Jolle
Merke
AluMarin
Årsmodell
2013
Lengde i fot
8 fot
Bredde
125 cm
Motor Inkl.
Ja
Motorfabrikant
Honda
Motortype
Utenbords
Drivstoff
Bensin
Materiale
Aluminium
Farge
Grå/sølv
Sitteplasser
2
Sjekk Småbåtregisteret

BeskrivelseBåt har stått under tak tildekket. Ikke blitt brukt siste 3 sesonger. Den er nå også fått en lett vask. Motor har stått innendørs tildekket og ikke brukt siste 3 år. Motor ser ut som ny, godt vedlikeholdt av min mann før/etter bruk/sesong. Selges som det står. Tilhenger fra Ifor Williams følger med gratis om ønsket. Et dekk ser ut som har en sprekk, så trenger nok et nytt dekk.

Dette er en båt som er lett å frakte da lettere enn en glassfiber eller plastbåt. Og mer vedlikeholdsfri., Mann og barna har hatt stor glede av denne frem til han døde for snart tre år siden. Fin å fiske fra. Den får plass på en vanlig tilhenger eller en båttilhenger. Obs: Jeg vet ikke årsmodell eller merke på båt. Jeg måtte sette et årstall og merke da Finn.no krever dette i annonsen. Det var min mann som kjøpte båten, og jeg får ikke akkurat spurt ham.
Det er mulig å komme å se på båt og /eller motor. Det står i Røyken.

Utstyr

En aluminium båt på ca 256 cm lengde og 125cm bredde med utenbords 4 takts motor fra Honda. 2,3hk samt en Ifor Williams tilhenger ( litt sliten følger med).

Reklamasjonsrett ved kjøp fra privatperson

Normalt gjelder 2 års reklamasjonsfrist mot skjulte feil og mangler. Reklamasjonsretten brukes hvis produktet er i dårligere stand enn det du hadde grunn til å forvente, basert på informasjon du har fått fra selger. Vær oppmerksom på at begge parter kan fraskrive seg reklamasjonsretten dersom dette er tydelig spesifisert i en kjøpekontrakt.

Les mer om reklamasjonsrett på FINNs hjelpesenter.

Du må være logget inn for å se profilen

Kjøpekontrakt

  • Ferdig utfylt kontrakt
  • 1 måned båtforsikring til kr 0,-
  • Digital signering

kunnskapsveien 78 B, 3430 Spikkestad

Annonseinformasjon

FINN-kode 348969539
Sist endret 17. mai 2024 10:56

Rapporter annonse

Annonsen kan være mangelfull. Fullstendig salgsinformasjon og opplysninger iht. opplysningsplikt kan fås direkte fra selger.