Silver Eagle BR m/Suzuki DF140BTGX

Pris 469 000 kr
Båten står i
Norge
Tilstand
Ny
Type
Skjærgårdsjeep/Landstedsbåt
Merke
Silver
Modell
Eagle BR
Årsmodell
2022
Lengde i cm
640 cm
Lengde i fot
21 fot
Bredde
225 cm
Motor Inkl.
Ja
Motorfabrikant
Suzuki
Motortype
Utenbords
Motorstr.
140 hk
Maks fart
35 knop
Drivstoff
Bensin
Vekt
1 100 kg
Materiale
Aluminium
Farge
Sølv/Hvit
Sitteplasser
8
Sjekk Småbåtregisteret

Beskrivelse

Den populære Eagle BR ble offisielt lansert i februar 2016 og representerer den nye designretningen til Silver-båtene. Skroget er helt nytt og skjærer pent gjennom bølger slik at turen til sjøs blir både behagelig og hyggelig.

Takket være den unike strukturen er Eagle BR overraskende stille. Fortsatt tro mot Silver-visjonen, kombinerer nyheten et solid håndsveiset aluminiumskrog med et komfortabelt og et glassfiberinteriør som trenger et enkelt vedlikehold. Eagle BR også usinkbar. Eagle BR kan utstyres med opptil 200 hk utenbordsmotor, noe som gir deg en toppfart på ca 45 knop.

Skreddersydd etter dine behov

Silver har i mange år fulgt de nye trendene med stor interesse. Og Silver har samtidig lagt merke til at dagens båter må være allsidige for å fungere godt i hverdagen. På grunn av dette er Eagle BR konstruert slik at du får alt du trenger i en pakke, uten å måtte gå på akkord med funksjonene eller ofre sjøegenskapene.

Eagle BR er mulig å skreddersy etter dine behov allerede på fabrikken. Du kan velge å bytte standardseter mot et pristillegg til komfortable, fullpolstrede benkeseter. Når det gjelder dørk, kan du velge mellom tepper, laminat eller aluminiumsdørk, og i tilfelle du har tenkt å drive med mye fiske, kan du til og med velge å utelate oppbevaringsrommene i baugen.

Akterbenken er bred og komfortabel, standard utstyrt med en skreddersydd pute. Hele akterbenkkonstruksjonen kan enkelt brettes ut til en stor solseng, og seteputen strekker seg også over hele solsengen. Ved å fjerne puten helt, fungerer den flate overflaten godt som et dekk for fiske. Hvis det er nødvendig, kan du også bytte akterbenk for en smalere benk som gir de bakre hjørnene fri for fiske.

Kvalitet og omfattende standardutstyr

For å gjøre livet ditt enklere har Silver utstyrt Eagle BR mer omfattende og  med fokus på kvalitetskomponenter. Som standard kommer f.eks. Solsengekonstruksjonene, samt trollingkontroll (hvis pre-rigget med Suzuki, utenbordsmotorer opptil 150 hk), hydraulisk styring, integrerte baugnavigasjonslys og en stor 140 l drivstofftank. Eagle BR er smart bygd, men uten å gå på kompromiss med kvaliteten eller kjøreegenskapene på noen måte. Eagle BR også standard utstyrt med en 9-tommers Raymarine-kartplotter, som gir mer enkel navigering og sanntidsmotorinformasjon, for å nevne noen av funksjonene.

Tilbud på lagerført utstillingsmodell, spar over 70.000,-

Gjennom vår samarbeidspartner Sparebank1 Finans Nord Norge tilbyr vi gunstig finansiering med opptil 10 års løpetid. 

Utstyr

Standard utstyr:

Hydraulisk styring
Dør mellom konsoller
Fothviler for fører og passasjer
Sammenfoldbart førersete i front
Fast tank 140 ltr
Navigasjonslys
Sideskinner HST
Brannslukker
Elektrisk lensepumpe
Akterstige

Følgende fabrikkmontert ekstrautstyr:

Raymarine 9 tommers kartplotter/ekkolodd
Trolling funksjon til motor
Puter i baug
Armlene i førerposisjon
Havnekalesje
Vindusvisker
Trimplan

Reklamasjonsrett ved kjøp fra forhandler

Normalt gjelder 5 års reklamasjonsrett mot skjulte feil og mangler fra overlevering av produktet. Reklamasjonsretten brukes hvis produktet er i dårligere stand enn du hadde grunn til å forvente, basert på informasjonen du har fått fra selger. Reklamasjonsretten kan være begrenset hvis forhandleren har forretningssted utenfor Norge.

Les mer om reklamasjonsrett på FINNs hjelpesenter.

Stakkevollvegen 61, 9010 Tromsø

Annonseinformasjon

FINN-kode 348812839
Sist endret 16. apr. 2024 07:29

Rapporter annonse

Annonsen kan være mangelfull. Fullstendig salgsinformasjon og opplysninger iht. opplysningsplikt kan fås direkte fra selger.