Ryds 550 VI MidC m/Suzuki DF70ATL

Pris 264 900 kr
Båten står i
Norge
Tilstand
Ny
Type
Skjærgårdsjeep/Landstedsbåt
Merke
Ryds
Modell
550 VI Mid C
Årsmodell
2021
Lengde i cm
543 cm
Lengde i fot
18 fot
Bredde
218 cm
Motor Inkl.
Ja
Motorfabrikant
Suzuki
Motortype
Utenbords
Motorstr.
70 hk
Maks fart
1 knop
Drivstoff
Bensin
Vekt
720 kg
Sjekk Småbåtregisteret

Beskrivelse

!!Vi selger nå vår utstillingsbåt til fordelaktig pris, spar 70.000,-!!

Ryds 550 VI Mid C er både en sporty og praktisk båt med høye fribord som gjør det enkelt å nyte den fantastiske naturen som tilbys til sjøs. Mid C har konsollen montert midt på båten der du sitter i en stol og kjører båten, modellen har flere seter i hekk, midt og baug. Konsollen har et stort oppbevaringsrom og god plass til blant annet en kjøleboks / kjølepose. Båtmodellen kalles også walkaround da den gir gratis gangplass rundt hele båten, den er litt over fem meter lang og tåler mye sjø. Det er rett og slett en båt som er godt tilpasset for svømming, fritidsfiske og vannsport hvor kjøreglede vekker fantastiske følelser på sjøen. Hvis du elsker vannsport og liker naturen, er Ryds 550 VI Mid C den perfekte båten for deg!

En fantastisk allsidig båt som både er lett og utstyrt med praktisk oppbevaring. Med midtkonsollen og kjøreegenskapene er den en perfekt båt for det meste du kan tenke deg å gjøre med en båt. Denne båten er egnet for alle daglige aktiviteter på sjøen eller havet, for eksempel sol, bading og fiske. Den er enkel å kjøre med sin VI-teknologi som også bidrar til en enorm kjøreopplevelse. Ikke bare er den lett å kjøre, båten er også utstyrt med store oppbevaringsrom og ankerkasser både i baugen og hekken. 

Kjøreegenskapene til Ryds 550 VI Mid C passer for de fleste oppgaver du kan tenke deg å gjøre med en båt. Det lette og fleksibel med VI-skroget gjør båtens manøvrering enkel og konsis.

Ryds 550 VI Mid C har praktisk oppbevaringsløsninger med store oppbevaringsrom og ankerbokser.

Utstyr

X-Line pakke:

Hydraulisk styring
LED-lykter
12 volt stikkontakt
Låsøye klasse 3
Bade-/redningsstige
Tau/ankerstuverom
Instrumentpanel
Frontrute
For-pulpit/siderekke
Vindusskjerm
Justerbare stoler
Stolovertrekk
Putesett
Fenderholdere
El lensepumpe
Stuverom
Koppholder
Garmin 72CV inkl svinger
Badeplattformer
Brannslokkingsapperat
Fast tank på 82 liter

Reklamasjonsrett ved kjøp fra forhandler

Normalt gjelder 5 års reklamasjonsrett mot skjulte feil og mangler fra overlevering av produktet. Reklamasjonsretten brukes hvis produktet er i dårligere stand enn du hadde grunn til å forvente, basert på informasjonen du har fått fra selger. Reklamasjonsretten kan være begrenset hvis forhandleren har forretningssted utenfor Norge.

Les mer om reklamasjonsrett på FINNs hjelpesenter.

Stakkevollvegen 61, 9010 Tromsø

Annonseinformasjon

FINN-kode 348812739
Sist endret 16. apr. 2024 07:23

Rapporter annonse

Annonsen kan være mangelfull. Fullstendig salgsinformasjon og opplysninger iht. opplysningsplikt kan fås direkte fra selger.