Video

Linder 530BR m/Suzuki DF80ATL Kampanje!!

Pris 399 000 kr
Båten står i
Norge
Tilstand
Ny
Type
Skjærgårdsjeep/Landstedsbåt
Merke
Linder
Årsmodell
2022
Lengde i cm
570 cm
Lengde i fot
19 fot
Bredde
220 cm
Motor Inkl.
Ja
Motorfabrikant
Suzuki
Motortype
Utenbords
Motorstr.
80 hk
Maks fart
1 knop
Drivstoff
Bensin
Vekt
750 kg
Materiale
Aluminium
Farge
Grå/Blå
Sitteplasser
6
Sjekk Småbåtregisteret

Beskrivelse


530 Arkip BR er en solid, trygg planende båtmodell med overraskende stødig gange i sjøen.  Er godt egnet for en rekke fritidsaktiviteter som f eks vannski og fiske i hav og innsjø. Arkip 530 BR er også en utmerket transportbåt med sine store stuverom og mange sitteplasser. Innredningen er modulbasert og kan raskt endres dersom man ønsker mer dørkplass for eksempel. Lett å transportere og håndtere. Passer til motorer opp til 100 hk for de som ønsker å kjøre fort, men kjører også utmerket med mindre motorer. Utstyrt med gripevennlige rekker med pulpit, aluminiumsdørk og badeplattformer med badestige. Den har selvlensing og både automatisk og manuell lensepumpe som backup. Klasse 3 godkjente låsebøyle forut og akter. For de som ønsker det, finnes det mye originaltilbehør for å komplettere båten. På denne måten kan du tilpasse båten for alt fra fiske, vannski eller bare som en bruksvennlig familiebåt.

Et svært miljøvennlig båttvalg! 530 Arkip er produsert i Sverige med korrosjonsbestandig aluminium av høy kvalitet, tilsvarende behandling som brukes i flykonstruksjon. Godkjent av Det Norske Veritas. ID -merking med Securmark.

Tilbudet gjelder 1 stk utstillingsbåt i lager. Ny pris i dag kr 440895.- 

Vi er behjelpelig med finansiering gjennom vår samarbeidspartner Sparebank 1 Finans Nord Norge


Utstyr

Levert inkl følgende utstyr: Hydraulisk styring, Garmin 922xs GPS/Fish finder inkl. Giver og brakett, Full kalesje, Kalesje garasje, Avtagbar akterbenk med pute på sete og rygg, 2 x luft dempede komfort seter med flip up front, 2 x avtagbare bokser med stuerom i baugen, Aluminium dør mellom konsollene, Navigations lys LED, 67l Bensin tank, Selv lensende, Automatisk lensepumpe + manuell lensepumpe, 2 badeplattformer, hvorav en med integrert badestige.


Reklamasjonsrett ved kjøp fra forhandler

Normalt gjelder 5 års reklamasjonsrett mot skjulte feil og mangler fra overlevering av produktet. Reklamasjonsretten brukes hvis produktet er i dårligere stand enn du hadde grunn til å forvente, basert på informasjonen du har fått fra selger. Reklamasjonsretten kan være begrenset hvis forhandleren har forretningssted utenfor Norge.

Les mer om reklamasjonsrett på FINNs hjelpesenter.

Stakkevollvegen 61, 9010 Tromsø

Annonseinformasjon

FINN-kode 348778916
Sist endret 2. jun. 2024 22:12

Rapporter annonse

Annonsen kan være mangelfull. Fullstendig salgsinformasjon og opplysninger iht. opplysningsplikt kan fås direkte fra selger.