Silver Hawk BR m/Suzuki DF100BTL Kampanje!!

Pris 359 900 kr
Båten står i
Norge
Tilstand
Ny
Type
Skjærgårdsjeep/Landstedsbåt
Merke
Silver
Modell
Hawk BR
Årsmodell
2022
Lengde i cm
570 cm
Lengde i fot
19 fot
Bredde
213 cm
Motor Inkl.
Ja
Motorfabrikant
Suzuki
Motortype
Utenbords
Motorstr.
100 hk
Maks fart
31 knop
Drivstoff
Bensin
Vekt
790 kg
Materiale
Aluminium
Farge
Sølv
Sitteplasser
7
Sjekk Småbåtregisteret

Beskrivelse


!!Vi kjører på med tidenes lagerkampanje på Silver Hawk, her sparer du over 70.000,- ved kjøp av lagerført båt!!

Hawk BR har store forventninger å leve opp til: Silver Hawk var den første båtmodellen som Silver lanserte i 1991 da fabrikken ble grunnlagt, og gjennom årene har den vært en av modellprogrammets bestselgere. Av alle Silverbåtene som ble solgt fra 1991 til dags dato, har omtrent halvparten vært forskjellige versjoner av Hawk. Silver Hawk har selvsagt gjennomgått noen oppdateringer gjennom årene angående skrog, fargevalg og løsninger, men nå er Silver Hawk fullstendig fornyet, fra skroget og opp. Silvers produktutviklingsavdeling er ansvarlig for designet sammen med det finske designbyrået Navia Design.

Skrogets design har i stor grad blitt påvirket av Silver Y-modellprogrammets største og minste modeller, Eagle BR og Fox BR/Avant, som ble lansert i 2016 og 2018. Tilsynelatende er skrogets linjer moderne og sporty, og det går jevnt i sjøen mens det skjærer bølgene godt. Skrogkonstruksjonen følger Silvers velkjente AluFibre ? -konstruksjon, der stivheten til skroget er gitt av de forsterkede sveisede kryssede profilene (rammen) i aluminiums-skroget. Skrogsidene er fullstendig lukkede skumfylte pongtonger med sandwichkonstruksjon som gir båten oppdrift, men også en stille passasje, og pongtongene er fylt med et polyuretanskum som ikke absorberer vann, glassfiberinteriøret står for estetikk og praktiske egenskaper. Takket være denne unike designen er Hawk, i likhet med resten av Silver Y-modellene, praktisk talt helt usenkbar. Om disse Silver båtene vil få påført store skader, vil de allikevel holde seg flytende. Interiøret består av en hel enhet, noe som gjør det enkelt å holde rent, men også at skrogstøy effektivt dempes. Båten er ekstremt sjødyktig, enkel å håndtere og smidig, og i likhet med resten av Silver-båtene er kjøreegenskapene eksepsjonelt gode.

I utseende har Hawk gjennomgått store synlige endringer. I tillegg til skrogprofilen, er utformingen av frontruten den endringen som er mest synlig, siden hele frontruten har endret seg helt sammenlignet med forgjengeren. Frontruten er lik den nye Fox BR, dvs. den har ingen vindusrammer. Den nye frontruten gir god beskyttelse og styrer effektivt vind- og vannsprut fra cockpiten. Mellom de to romslige konsollene er det en todelt dør som standard, noe som ytterligere forbedrer vindbeskyttelsen. Konsollene har god lagringsplass for små gjenstander. En 9 ”Raymarine Axiom-plotter er montert fra verft som standard.

Akterbenkens konstruksjon er også ny og følger samme designspråk som i Fox-modellene. Hele akterbenken, inkludert armlener og rygglener, kan åpnes, og inne er det en stor tredelt lagringsplass for pakking og utstyr. Både sjåføren og alle passasjerer har god benplass. På sidene av motorbrønnen er det to oppbevaringsbokser for tau og anker. Ved midtgangen i cockpit foran er det ekstra seter og under dem er det store lagringsplasser. De stødige gripeskinnene er ansvarlige for følelsen av sikkerhet når du kommer inn og ut.

Hawk BR, som hovedsakelig selges i pakker med 100 hestekrefter utenbordsmotor, har en 115-liters integrert drivstofftank.

Hawk BRs største konkurransefortrinn er det sportslige utseendet og den moderne skrogformen kombinert med den sikre, ikke synkbare skrogkonstruksjonen og de gode kjøreegenskapene. Båten har også rikelig med lagringsplass, slik at all pakking og alt utstyr lett kan stues bort. Sammenlignet med konkurrerende båter i samme størrelsesklasse er båtens standardutstyr omfattende og prisen inkluderer f eks. en 9 ”Raymarine Axiom-plotter med CPT-S-sensor, en todelt dør mellom konsollene, kalesjegarasje og knapper i rustfritt stål. Listen over ekstrautstyr inkluderer et Abloy-låsesett, musikkspiller, solseng for baugen, targabøyle, trimfane og vannskibar og kalesje. Hawk BR egner seg veldig godt for familieutflukter og rene fornøyelsesturer til sjøen og i skjærgården, men den er også utmerket som en landstedsbåt til sommerhuset og selvfølgelig for sportsfiske.

Utstyr

Standard utstyr:

Navigasjonslys
Herdet glass i frontruten
Dør mellom konsoller
Bow eye security loop, grad 3
Hydraulisk styring
Drivstofftank 115 L
Fullt polstret komfortseter, førersete med vippbar front
Oppbevaringsrom for små gjenstander
Setet akter med stor lagringsplass
Brannslukker
Elektrisk, automatisk lensepumpe
Taufeste i baug og akter
Bade-/boardingstige, SS
Trolling Control

Fabrikkmontert ekstrautstyr:

9 ”Raymarine Axiom-plotter
Putesett baug
Havnekalesje

Kampanje på lagerført modell!!


Reklamasjonsrett ved kjøp fra forhandler

Normalt gjelder 5 års reklamasjonsrett mot skjulte feil og mangler fra overlevering av produktet. Reklamasjonsretten brukes hvis produktet er i dårligere stand enn du hadde grunn til å forvente, basert på informasjonen du har fått fra selger. Reklamasjonsretten kan være begrenset hvis forhandleren har forretningssted utenfor Norge.

Les mer om reklamasjonsrett på FINNs hjelpesenter.

Stakkevollvegen 61, 9010 Tromsø

Annonseinformasjon

FINN-kode 348764940
Sist endret 15. apr. 2024 19:32

Rapporter annonse

Annonsen kan være mangelfull. Fullstendig salgsinformasjon og opplysninger iht. opplysningsplikt kan fås direkte fra selger.