Velkommen til oss!

Viksund

VIKSUND 340 St. CRUZ 2008 MOD. M/ FlYBRIDGE - M/380 HK CUMMINS, TIL SALGS

Pris 1 499 000 kr
Båten står i
Norge
Tilstand
Brukt
Type
Cabincruiser
Merke
Viksund
Årsmodell
2008
Lengde i cm
1035 cm
Lengde i fot
34 fot
Bredde
350 cm
Dybde
90 cm
Motor Inkl.
Ja
Motorfabrikant
Commins QSB 5,9 380 HO
Motortype
Innenbords
Motorstr.
380 hk
Maks fart
27 knop
Drivstoff
Diesel
Vekt
6 500 kg
Reg.nummer
3493
Materiale
Glassfiber
Farge
Hvit
Sitteplasser
8
Soveplasser
5
Sjekk Småbåtregisteret

Beskrivelse

For kunde i Gulen (Vestland -Ytre Sogn) selges en velholdt og velutstyrt Viksund 340 St. Cruz 2008 mod. m/380 HK Cummins QSB 5,9 diesel, m/rett aksel. Båt og motor er uten skader utover normal slitasje. 

Båten er registrer i Skipsregisteret (NOR) og kan derved benyttes som pant for lån. Ingen pant eller andre økonomisk heftelser, foreligger. 

Båten har årlig vært slipp satt for rengjøring og kontroll av undervanns skrog , bunnstoffing og skifte av sink-anoder, sist i mai-23, hvor også alle skroggjennomføringer ble byttet ut . 

Motoren er utstyrt med common fuel rail system for optimal drivstoff økonomi. Regelmessig /anbefalt årlig moter service (olje skift på motor og gir + skifte av anoder på motor),  sist utført  mai-23.  Motoren er kun kjørt 917 gangtimer (ca. 57 timer etter sist oljeskift). Motoren er lettstartet og fungerer uten problemer. Motoren er plassert i et romslig, velisolert motorrom, under akterdekket , med god tilkomst for kontroll/vedlikehold. De er også invendig  tilkomst til forkant av motoren, gjennom en luke i stikklugar, for kontroll/bytte av filter og reimer etc.

Følgende oppgraderinger (bytte av deler etc. er utført i nåværende eiers eie). 
Ny sjøvannspumpe 2021.  Nye forbruksbatteri 2022 . Nye Ladere 2022. Nytt kjøleskap 2023. Nye gardiner  2022. Byttet av kabel og kontakt for landstrøm i 2023. Montert ventilator over Pantry 2023.Nye skroggjennomføringer i 2023. Ny vindusvisker motor, BB side 2024. Montert flytbart solselle panel 2021. Nye kalesje og fly bridge trekk 2021.
(PS: En eldre slitt kalesje og fly bridge trekk, kan følge med båten.

Båten som ble overtatt av nåværende båtvante (navigatør/styrmann) eier, i juni-20, har ligget på sjøen, i nåværende båteiers eie, hvor den har vært benyttet til familiens ferieturer, vesentlig på norskekysten. Båten selges nå til fordel for mulig kjøp av bobil.

Den flotte, GEDIGNE 34 FOT halvplanende båten, m/v-bunn og tidløse linjer, er anerkjent for sine gode farts -og sjøegenskaper. Båten er praktiske og pent innredet med pent teak laminat på dørker/og mahogni laminat i skott og dører. Pene passende tekstiler (gardiner og møbler etc.) av høy kvalitet er benyttet. Båten er utstyrt med et romslig tett overbygg med akterskott av aluminium, med skyvedører og store vinduer. 

PS: Båtmagasinet, som har testet båten, og gitt denne positiv omtale,  hevder at båten er en av markedets største  
      34-fotere. 

Båtens romslige/voluminøse innredning , med ståhøyde, bidrar til båtens romslige boforhold /god bo komfort, utover det en normalt finner i båter av denne størrelsen.

En lukket sovelugar "Owners Cabin" er plassert forut, med romslig dobbel køy. En lukket sidelugar/stikkøy med 2 + 1 soveplasser, er plassert på b.b side (under sittegruppen i salongen). Et praktisk romslig toalettrom + et romslig separat dusj rom, m/dør (er plassert foran/under førerplass), på st.b. 

Et romslig styrehus/dekksalong, med en velordnet/velutstyrt førerplass i forkant, av en stor pantry benk, med 3 bluss gas komfyr m/steikeovn og vask på st.b side. Kjøleskap på 85 ltr. er plassert under førerstol. En pen og romslig U-formet sittegruppe, med spisebord for + 6 personer, er plassert på b.b. side. 

En pen og praktisk innredet fly bridge med førerstol + en sofa benk for 2, som kan snues i begge retninger, i akterkant er de en benk som kan gjøres om til solseng, i tillegg er det et rundt bord.

Det selvlensende akterdekket, er beskyttet av fly bridge og pen sidebeskyttelse av kalesje duk med store vindu, er det god plass til et camping bord og 2 stoler (som  kan følge med). Akterdekket er et populært samlingssted for en familie og venner på tur (soling, grilling etc.), under vekslende værforhold.

Båten er utstyrt med en solid badeplattform med Snap davit (passende for den medfølgende robuste gummibåten).

 

En driftssikker kraftig motor, sidepropell forut og akterut, bidrar til sikker seilas, med nødvendig manøver kontroll, i trange farvann og i havn.

 

Båten som er klargjort for salg kan fremvises og prøvekjøres på Byrknesøy ( ca. 30 minutter kjøring med bil fra Sløvåg ferjekai, rv. 39, i Gulen kommune, etter nærmer avtale (tlf. 928 57004).

 

HER ER DET MYE HELÅRS BÅT MED HØY BO KOMFORT - FOR PENGENE

PS: I BÅTMAGASINETS  "TEST RAPORT" FRA JUNI 2004 - FINNES DET EN REKKE NYTTIGE DETALJER VEDR. BÅTEN,
ref. link.   https://www.batmagsasinet.no/bl200406-bater-battester/gedigen-34-foter/819297

 

 

 

Utstyr


-       Raymarine kartplotter E120
-       Raymarine autopilot.
-       Raymarine trådløs atopilot.
-       Raymarine VHF.
-       Raymarine trådløs atopilot.
-       Raymarine VHF.
-       Baugthruster.
-       Akterthruster.
-       Ankervinsj m/fjern kontroll, akterut.
-       Gass og brannalarm.
-       Trim flaps. 
-       Dieselvarmer.
-        Defroster.
-       TV i salong.
-       DAB radio m/høyttalere.
-       Vindusspyler.
-       Lyskaster.
-       Varmtvannsbereder.
-       Kjøleskap.
-       Gass komfyr med 3 gass bluss og steikeovn.
-       Dometic Vifte over kokeapparat.
-       Flyttbart solsellepanel.
-       Gummibåt/RIB (MTB 270 RIB Grå 2020 mod).
-       Eldre Mariner 6 HK påhengsmotor  (kan med følge).
-       Vintertrekk over vindu i salong.
-       Trådløs kamera overvåking i motorrom ( et ekstra kamera som kan                                                                
         monteres som rygge kamera, kan medfølge ).
-       Trekk over stoler og styreposisjon - på Fly bridge.

 

Reklamasjonsrett ved kjøp fra forhandler

Normalt gjelder 5 års reklamasjonsrett mot skjulte feil og mangler fra overlevering av produktet. Reklamasjonsretten brukes hvis produktet er i dårligere stand enn du hadde grunn til å forvente, basert på informasjonen du har fått fra selger. Reklamasjonsretten kan være begrenset hvis forhandleren har forretningssted utenfor Norge.

Les mer om reklamasjonsrett på FINNs hjelpesenter.

Annonseinformasjon

FINN-kode 346728560
Sist endret 6. apr. 2024 13:33
Referanse Asbjørn

Rapporter annonse

Annonsen kan være mangelfull. Fullstendig salgsinformasjon og opplysninger iht. opplysningsplikt kan fås direkte fra selger.