Velkommen til Eker Performance AS

Inaktiv

SeaDoo

2023 GTX 230 m/Audiosystem - 3 Seter Kampanje

Pris 199 000 kr
Båten står i
Norge
Tilstand
Brukt
Type
Vannscooter
Merke
SeaDoo
Årsmodell
2023
Lengde i cm
345 cm
Lengde i fot
11 fot
Bredde
126 cm
Motor Inkl.
Ja
Motorfabrikant
Rotax 1630 ACE
Motortype
Innenbords
Motorstr.
230 hk
Maks fart
60 knop
Drivstoff
Bensin
Vekt
367 kg
Materiale
Glassfiber
Farge
Sort/Orange
Sitteplasser
3
Sjekk Småbåtregisteret

Beskrivelse

Kampanje: Ny pris 2023 - 222.900,- Pris nå inkl rabatt og montering/miljøkost 199.000,- Alle priser er ink mva.

Scooteren er på lager og kan leveres omgående.

Ny pris 2024 - 232.000 u/audiosystem.

Når du kjører i høy fart og skjærer gjennom bølgene, når du slapper av i en bukt eller rett og slett skal stige ombord fra siden, tilbyr det brede skroget bransjeledende stabilitet takket være et lavere tyngdepunkt og forbedret skrogdesign. Alt utstyret er nå innenfor rekkevidde. Bransjens første oppbevaring foran med direkte tilgang åpnes enkelt ved å løfte styreenheten, uten at du trenger å reise deg. Det er den smarteste, vanntette oppbevaringen vi noensinne har bygget i en vannscooter. Alt klart for neste eventyr.


Bransjens første helintegrerte, vanntette lydsystem som holder moroa i gang overalt, med 100 watt systemeffekt, vanntette egenskaper, Bluetooth-tilkopling, og ekstern playback-kontroll for å sikre at den perfekte musikken alltid er ombord. Det smale setet plasserer knærne nærmere hverandre i en naturlig kjørestilling, mens det trinnvise setedesignet gir bedre sideveis støtte og stabilitet for deg og dine passasjerer. Det avtakbare baksetet gir enda mer plass for avslapning, soling eller en piknik sammen med de andre.


Kommer ferdig med montert bluetooth audio!


Tar forbehold om feil i annonse/tekst.

Utstyr

Se Sea Doo sin egen utstyrs konfigurator = Enkel å bruke-full oversikt.

Hent ut og send oss en pdf liste så gir vi ett komplett pristilbud..

www.sea-doo.no - velg modell - Tilbehør

Kopier inn linken under:

https://www.sea-doo.com/no/no/kjopeverktoy/bygg-din-egen/bygg-din-egen-app.html?platform=SEA_LUXURY&package=GTX&unitid=00012PB00


Med forbehold om feil i annonsen.


OM EKER PERFORMANCE:

Eker Performance er autorisert forhandler og servicepartner for et utvalg high-end produkter som i dag består av Can-Am ATV/SSV, Ducati motorsykler, Sea-Doo vannscooter og Fliteboard eFoil.

Selskapet er en del av Ekergruppen – ledet av den anerkjente industridesigneren og entreprenøren Bård Eker. Her finner man bl.a selskapene Eker DesignHydroliftHyke - Hydrolift Smart City FerriesEpiguard og Eker Werks.

 
I våre stilfulle lokaler i Fredrikstad har vi til enhver tid kjøreutstyr og klær utstilt i butikken ved siden av utstilte maskiner og et større delelager.

Vårt verksted tilbyr årlige servicer, utbedring skader, forsikringsskader, monteringer av ekstrautstyr,detailing m.m. i tillegg til hentetjenester og vinterlagring – ettermarkedstjenester som skal sikre et mest mulig problemfritt eierskap.

Reklamasjonsrett ved kjøp fra forhandler

Normalt gjelder 5 års reklamasjonsrett mot skjulte feil og mangler fra overlevering av produktet. Reklamasjonsretten brukes hvis produktet er i dårligere stand enn du hadde grunn til å forvente, basert på informasjonen du har fått fra selger. Reklamasjonsretten kan være begrenset hvis forhandleren har forretningssted utenfor Norge.

Les mer om reklamasjonsrett på FINNs hjelpesenter.

Annonseinformasjon

FINN-kode 341731852
Sist endret 26. apr. 2024 16:07
Referanse GTX 230

Rapporter annonse

Annonsen kan være mangelfull. Fullstendig salgsinformasjon og opplysninger iht. opplysningsplikt kan fås direkte fra selger.