Ny Bella 500BR med Mercury 80HK

Pris 395 000 kr
Båten står i
Norge
Tilstand
Ny
Type
Bowrider
Merke
Bella
Modell
500BR
Årsmodell
2023
Lengde i fot
17 fot
Bredde
201 cm
Dybde
40 cm
Motor Inkl.
Ja
Motorfabrikant
Mercury
Motorstr.
80 hk
Vekt
575 kg
Materiale
Glassfiber
Sitteplasser
6
Sjekk Småbåtregisteret

Beskrivelse

Ny Bella 500 BR med Mercury F80EFi!

500BR er med sine 5 meter i lengde den minste modellen i Bellas båtprogram. Denne båten gir en fremragende brukervennlighet og gode kjøreegenskaper uansett hva du bruker båten til. Det kompakte skroget gir svært gode egenskaper, på linje med større båter. Båten har velproporsjonerte ytre mål og god plass til passasjerene, noe som gjør den til en utmerket landsteds- og transportbåt. I tillegg egner Bella 500 BR seg godt som nybegynnerbåt!

500BR er blant de tryggeste båtene som finnes, og beveger seg lett selv med en liten motor, og Bella 500 BR egner seg veldig godt som fritidsbåt for hele familien fordi båten oppleves, og er, både komfortabel, trygg og økonomisk.

Vindskjermen gir beskyttelse mot vind og sjøsprøyt, og dørløsningen av typen Bow Rider gir bedre brukervennlighet og ergonomi. Bella 500 BR er også utstyrt med en lett håndterlig kalesje som beskytter godt mot regn og vind ved behov. Båten har også mange integrerte stuverom og bokser som gjør det mulig å plassere alt nødvendig utstyr og reisegods på en enkel måte, alltid innenfor rekkevidde.

Bella 500 BR`s utstyr dekker alt det nødvendige som en kvalitetsbevisst båteier kan kreve. I tillegg sørger båtens ekstrautstyr og tekniske innovasjoner for de mest innovative og allsidige egenskapene til Bella i denne størrelsesklassen. Båtens materialer, farger og former er hentet fra sine større søsken og de har blitt slått sammen til en strålende Bow Rider som inviterer deg med på enkel, morsom og trygg båttur.

Mercury F80 EFi er et "skuddsikkert valg" av motor. Den er også lettere en sine konkurrenter. Denne motoren gir båten både mer enn nok kraft og fart samt at den er solid, driftssikker og økonomisk i bruk

Vi har to stk på lager: en med comfort floor og en uten. (kr 395´med og kr 390´uten)

Ekstra utstyr på denne båten:

  • Bunnstoff
  • Kalesje
  • Putesett baug
  • Havnepresenning akter

Kartplotter fra Garmin kan monteres som tillegg.

Velkommen til Bergerkrysset Fritid AS!

Vår forretning ligger i Smedgaten 4, i Mysen sentrum, hvor vi har solgt båter siden 1960. I tillegg til salg av nye og brukte båter har vi eget mekanisk verksted og kan tilby vinterlagring (opplag) på frostfritt lager.

Vi tilbyr også finansiering av ditt båtkjøp

Reklamasjonsrett ved kjøp fra forhandler

Normalt gjelder 5 års reklamasjonsrett mot skjulte feil og mangler fra overlevering av produktet. Reklamasjonsretten brukes hvis produktet er i dårligere stand enn du hadde grunn til å forvente, basert på informasjonen du har fått fra selger. Reklamasjonsretten kan være begrenset hvis forhandleren har forretningssted utenfor Norge.

Les mer om reklamasjonsrett på FINNs hjelpesenter.

Kontaktperson
Bjørnar
Mobil
46 92 60 83

Smedgata 4, 1850 Mysen

Annonseinformasjon

FINN-kode 340331079
Sist endret 15. feb. 2024 17:01

Rapporter annonse

Annonsen kan være mangelfull. Fullstendig salgsinformasjon og opplysninger iht. opplysningsplikt kan fås direkte fra selger.